Avatar Dirk Steurs

Dirk Steurs

Dag 2

Bericht - 03 augustus 2019 om 15:43 uur

Vannacht niet veel geslapen.  Wilma elke 2u even wakker gemaakt. Rond 3u kon ik niet meer slapen en ben maar wat gaan lezen. Kreeg nog een telefoontje van Mireille die van Igor had vernomen dat Wilma gevallen was. Tot een uur of 1 ’s middags niks gedaan en rustig op de hotelkamer gebleven. 

Het ging al beter met Wilma en toen besloten om met en Uber naar Fishermans Wharf te gaan.

Uber werkt super makkelijk en veel goedkoper dan en gewone taxi.  Daar aangekomen wat rond gekeken en een terrasje gezocht in de schaduw. Wat gedronken en gegeten en toen weer (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 1 San Francisco

Bericht - 03 augustus 2019 om 15:41 uur

We waren allemaal vroeg wakker. In het hotel kan je heel de dag door koffie en thee pakken en

’s ochtends ook donuts. Dus dat eerst maar gedaan en toen te voet richting lombard street. Een 40min lopen. Onderweg weer veel zwervers die nog lagen te slapen of al aan hun eerste drugs kuur begonnen waren.  Wat opviel was de penetrante geur van urine en wiet. Goed begin van de dag zullen we maar zeggen.  Wel mooie straten en hoe dichter we bij lombard street kwamen hoe minder zwervers en hoe mooier de huizen.  We waren dat al rond 9.30u (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Heenreis

Bericht - 28 juli 2019 om 03:02 uur

S'ochtends om 7 uur vertrokken naar Schiphol. Lekker rustig op de weg, dus dat ging voorspoedig. We hadden valid parking geregeld en die moesten we 30min voor aankomst bellen.  Nummer gebeld maar geen gehoor.  Echt 30x alle nummers gebeld die we konden vinden voor we iemand aan de lijn kregen. Bij aankomst stond er wel iemand te wachten dus dat ging gelukkig wel goed. 

Eerste deel van de vlucht naar Detroit was super relaxed. 2x goed eten, snack tussendoor en alles wat je maar wou drinken. Wilma al direct aan de bubbels en het bier en ik aan de koffie (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3