Avatar nick chen

nick chen

Momenteel is wielsetshop bezig met de reis Goedkope fietskleding. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van wielsetshop

Blijf op de hoogte van de reisblog van wielsetshop door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

In de Ronde van Groot-Brittannië van 2023 is Van Alt opnieuw een god

Bericht - 04 september 2023 om 06:43 uur


De Ronde van Groot-Brittannië 2023 is ten einde gekomen tegen de achtergrond van het prachtige landschap van Groot-Brittannië. Dit spraakmakende wielerevenement brengt uitstekende racers van over de hele wereld samen. Ze sprinten wanhopig voor de glorie van het kampioenschap vanwege de wielerkleding voor heren, dames en kinds die ze dragen. Deze eer viel uiteindelijk in handen van Van Alt van Jumbo Racing, die wederom zijn buitengewone kracht en doorzettingsvermogen demonstreerde. Het Team Jumbo–Visma fietskleding gedragen door Van Alter is het klassieke geel dat talloze wielerfans kennen, als een prachtig landschap dat meefladdert met (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vuelta de España, een reis vol risico en glorie

Bericht - 31 augustus 2023 om 07:41 uur


De Vuelta de España 2023 is in volle gang en elke etappe van de race zit vol uitdagingen, glorie en verrassingen. De vierde etappe van de race werd het middelpunt van de verhitte discussies van mensen. Groves, die op de baan de Team Katusha Alpecin fietskleding droeg, won het kampioenschap met zijn geweldige sprintkracht. In deze felle race zijn echter overal risico's te zien. De aanhoudende valpartij in de laatste vier kilometer veranderde de hele situatie. Het plotselinge gevaar zorgde ervoor dat veel chauffeurs er nerveus mee om moesten gaan, waardoor ze in de draaikolk van (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De regen van glorie, het DSM-team behaalde de eerste overwinning en de Millaisy-trui werd gekroond

Bericht - 28 augustus 2023 om 08:20 uur


De eerste etappe van de Vuelta de España 2023 is perfect afgesloten. Een spannende ploegentijdrit van 14,8 kilometer strooide veel bloed in de racewereld. Uitstekende racers van over de hele wereld leveren niet-aflatende inspanningen voor de glorie van het team en de prachtige bloei van het Goedkope wielerkleding. Uiteindelijk bereikte het DSM-team trots de top en won het kampioenschap van deze etappe. Dit is een zeldzame eer voor het DSM-team en al zijn coureurs, en het is ook de ultieme beloning voor hun niet-aflatende inspanningen. Ze kusten het Team DSM fietskleding dat glorie (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De beste renners ter wereld verzamelen zich in de Vuelta de España, strijdend om de eer

Bericht - 24 augustus 2023 om 10:16 uur


Het laatste feest van de drie grote ringraces van dit jaar: de Vuelta de España staat op het punt van start te gaan. Deze spraakmakende race zal topautosportteams van over de hele wereld samenbrengen, en zij zullen vele uitstekende coureurs sturen om fel om de kroon te strijden. Onder hen zullen Wen Gegao en Roglic van Jumbo Racing Team de Team Jumbo–Visma fietskleding dragen om te strijden voor de glorie van Jumbo Racing Team. Tegelijkertijd mag het team van de VAE niet achterblijven. Juan Ayuso en Almeida zullen de UAE Team Emirates fietskleding (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Het glorieuze hoofdstuk van de overwinning, het Jumbo-team schittert in de Ronde van Burgos 2023

Bericht - 21 augustus 2023 om 08:17 uur

De Ronde van Burgos in 2023 kwam tot een einde in een warme sfeer. Uitstekende racers van over de hele wereld demonstreerden hun beste rijvaardigheid en zware fysieke conditie tijdens dit grootse evenement. Spelers van verschillende teams gekleed in fleurige Goedkope fietskleding verzamelden zich op de baan van dit wielerevenement en sprintten voor de overwinning. Roglic van het Jumbo Racing Team werd dit jaar de stralende ster van de Ronde van Burgos en won het kampioenschap met zijn uitstekende prestatie. Hij voldeed aan de verwachtingen van het Jumbo-elftal, en dat Team Jumbo–Visma fietskleding (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Allrounder Matteo Jorgenson sluit zich aan bij Jumbo Racing

Bericht - 17 augustus 2023 om 08:34 uur


De laatste tijd woedt er weer een stevige transferstorm in de wielerwereld. Jumbo Racing heeft aangekondigd dat het Matteo Jorgenson, een spraakmakende coureur van het Movistar Racing Team, heeft getekend. Jorgenson staat op het punt afscheid te nemen van die Movistar Team fietskleding, de Team Jumbo–Visma fietskleding aan te trekken en zich voor te bereiden op een nieuwe reis in zijn nieuwe huis. De geweldige prestatie van Jorgenson met Movistar dit jaar was moeilijk te negeren. Of het nu gaat om meerdaagse races of klassieke races, hij heeft buitengewone kracht en potentieel getoond. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Top Gun, INEOS Team Pidcock bereikt de top van het mountainbiken

Bericht - 14 augustus 2023 om 09:01 uur


In deze zomer vol passie en competitiegeest kwamen mountainbikers van over de hele wereld samen in de Wereldkampioenschappen Mountainbikewedstrijd Heren 2023. De race trok uitstekende racers met verschillende achtergronden en landen, waaronder sterspelers als Pidcock van Ineos Racing Team, Van der Poel, Nino Schulte en Hartley van European Racing Team hebben veel aandacht getrokken. . Om hun team te vertegenwoordigen en het wielerkleding voor heren, dames en kinds te dragen dat de glorie symboliseert, deden ze hun best en marcheerden ze moedig naar voren, terwijl ze een prachtige wedstrijd opdroegen aan het publiek.
Pidcock is altijd een (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Extreme galop, glorieschema, 's werelds mountainbikers strijden om de hoogste eer

Bericht - 10 augustus 2023 om 08:36 uur


Nu de mountainbikewedstrijd van dit jaar nadert, wordt de stemming van wielerliefhebbers over de hele wereld stilletjes aan het opwarmen. Dit spraakmakende evenement zal topracers van over de hele wereld samenbrengen, die zich in de arena zullen verzamelen om te strijden om de titel van kampioen. Onder hen zijn veel bekende namen, zoals Pidcock die de Team INEOS fietskleding draagt, Van der Poel die de Team Katusha Alpecin fietskleding draagt en Peter Sagan die de Goedkope wielerkleding van het Total Energy-team draagt. Het wordt een hoogtepunt van de wedstrijd en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

2023 Wereldkampioenschappen weggroepswedstrijd heren barst van de passie

Bericht - 07 augustus 2023 om 09:32 uur

De wegwedstrijd voor mannen van de Wereldkampioenschappen 2023 is in volle gang in Edinburgh-Glasgow, Engeland. Uitstekende wielrenners van over de hele wereld droegen de Goedkope fietskleding van hun respectievelijke nationale ploegen, en met vol enthousiasme en vertrouwen sprintten ze dapper voor de eer van het moederland en het eindkampioenschap. De golvende baan voegde meer variatie toe aan deze competitie, waardoor de spelers tijdens het programma veel tests konden meemaken. De kracht en het doorzettingsvermogen van de drie favorieten om het kampioenschap te winnen werden echter volledig gedemonstreerd. Van der Poel van het Ou Peiqing Racing Team, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Sivakov voegt zich bij het VAE-team en de race-afgevaardigde verwelkomt sterke steun

Bericht - 03 augustus 2023 om 09:21 uur


Onlangs hebben de teamofficials van de VAE opwindend nieuws aangekondigd: ze zullen Sivakov uit het INEOS-team halen, deze krachtige coureur zal binnenkort afscheid nemen van de Team INEOS fietskleding en de UAE Team Emirates fietskleding aantrekken. De spraakmakende verhuizing zal een sterke toevoeging zijn aan de line-up van klimmende luitenanten van het team van de VAE, en roept de vraag op of Sivakov zal verbeteren in zijn nieuwe arena. Sivakov heeft als uitstekende klimcoureur uitstekende klimvaardigheden en een ontembaar doorzettingsvermogen. In de afgelopen wedstrijden heeft hij vele malen uitstekende resultaten behaald in de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5 ... 13