Avatar nick chen

nick chen

Momenteel is wielsetshop bezig met de reis Goedkope fietskleding. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van wielsetshop

Blijf op de hoogte van de reisblog van wielsetshop door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Pidcock is buiten het seizoen, maakt plannen voor het nieuwe seizoen en gaat uitdagingen aan

Bericht - 20 november 2023 om 08:03 uur

Het is buiten het seizoen in de wielerwereld en racers kunnen hun heilige Goedkope fietskleding een tijdje uittrekken om op te laden en te wachten op het nieuwe seizoen van de wielercompetitie. Er zijn veel uitdagingen bij het wielrennen, niet alleen bij het wielrennen, maar ook bij het mountainbiken. Enkele van de beste renners strijden zowel op het wielrennen als op het mountainbiken, en Pidcock, die de Team INEOS wielerkleding draagt, is een van hen. Het laagseizoen van dit jaar geeft Pidcock de kans om goed uit te rusten en plannen te maken (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Buiten het seizoen, freeride-tour voor racers in Van Aert-stijl

Bericht - 16 november 2023 om 08:28 uur


De grote wielercompetities zijn de een na de ander ten einde gekomen en de hele racewereld is een kort maar kostbaar laagseizoen ingegaan. Op dit moment hebben racers de mogelijkheid om tijdelijk het heilige wielerkleding voor heren, dames en kinds uit te trekken en hun eigen vakantie buiten de race te verwelkomen. Sommige mensen kiezen er in deze tijd voor om tijd door te brengen met hun gezin, anderen reizen met vrienden, maar Van Aert, de racer van het Jumbo Racing Team, koos voor een uniek avontuur: fietsen in Colombia. Van Aert droeg het felgele (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Luke Plapp, de nieuwe hoop van Green Blades

Bericht - 09 november 2023 om 07:50 uur

In de racewereld zijn er altijd reünies en scheidingen, en coureurstransfers trekken vaak de aandacht van fans. Onlangs maakte de Australische racekampioen Luke Plapp bekend dat hij overstapt naar het Green Blade Racing Team. Dit nieuws heeft de racewereld enthousiast gemaakt. Hij zal de wielerkleding voor heren, dames en kinds van andere teams uittrekken, de Goedkope fietskleding van het Green Blade Team aantrekken en strijden voor het Green Blade Team. Dit nieuwe contract wordt getekend voor de periode 2024 tot 2027, wat voldoende is om aan te tonen dat het Green Blade Racing (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vliegen op het ijs, een hockeyuitdaging buiten het seizoen voor Team Trek-coureurs

Bericht - 06 november 2023 om 06:35 uur


Nu het einde van het jaar nadert, zijn grote wielerevenementen de een na de ander ten einde gekomen en hebben racers eindelijk het langverwachte laagseizoen ingeluid. Deze kostbare vakantietijd is als een zonnestraal die door donkere wolken dringt, warm en breed. Tijdens de wedstrijd droegen ze de heilige Goedkope wielerkleding van hun eigen team, zweetten en vochten ze hard voor de eer van het team. Buiten het seizoen kunnen ze hun lasten neerleggen, genieten van de schoonheid van het leven, loslaten en de passie en vreugde diep in hun hart nastreven. Voor de rijders van Trek (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Afscheid van het Bahrain Victory Team, afscheid en afscheid, we kunnen nog steeds uitkijken naar de toekomst

Bericht - 02 november 2023 om 08:04 uur


In de wielerwereld is alles als een banket dat eeuwig duurt, en zelfs achter de glorie schuilt een moment van afscheid. Onlangs maakte het Bahrain Victory Team bekend dat het aan het einde van het seizoen afscheid zal nemen van vier uitmuntende coureurs: Mikel Landa, Filip Maciejuk, Jonathan Milan en Hermann Pernsteiner. Deze vier coureurs kregen ooit bekendheid in het Bahrain Victory Team, en hun vertrek heeft ongetwijfeld een groot verlies voor het team met zich meegebracht. Maar net als de bijeenkomsten en scheidingen in het leven zal dit team ook nieuwe veranderingen inluiden, en deze vier coureurs zullen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Glorie van Philipsen, het winnen van de tweede Tour de France Prudential Singapore Lap Race

Bericht - 30 oktober 2023 om 09:30 uur


In 2023 veroorzaakte de Tour de Prudential Singapore Circle opnieuw een spectaculair wielerevenement. Philipsen, een 25-jarige renner van Team Katusha Alpecin, won in dit internationale evenement in één klap het kampioenschap en werd de sprintkoning van de Singapore Circle Race. Zijn uitstekende prestatie was indrukwekkend en won onderscheidingen voor hemzelf en het team. Philipsen droeg het Team Katusha Alpecin fietskleding en toonde zijn jeugdige energie en uitstekende vaardigheden. Hij toonde sterke explosieve kracht en uitstekende strategieën in het spel en won met succes het kampioenschap. Deze overwinning betekent niet alleen een doorbraak voor zijn eigen carrière, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Night of Glory: het piekmoment van de wielersport

Bericht - 26 oktober 2023 om 07:45 uur

Tijdens de recente L'Equipe Cycling Industry Awards Night kwamen uitmuntende racers van over de hele wereld samen om hun heroïsche prestaties in verschillende evenementen te vieren. De meest oogverblindende is de winnaar van de Best Golden Car Award van dit jaar, Jumbo Racing-coureur Wenger. Gekleed in een felgeel Team Jumbo–Visma fietskleding stond hij trots op de troon van het Tour de France-kampioenschap. Dit is niet zijn eerste Tour de France-kampioenschap. Wingergaard was vorig jaar winnaar van de Tour de France. Dit jaar verdedigde hij opnieuw zijn glorie in de Tour de France. Met zijn onverzettelijke doorzettingsvermogen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Veteraan keert terug op het circuit, Luis Leon Sanchez spreidt opnieuw zijn vleugels

Bericht - 23 oktober 2023 om 09:04 uur

Onlangs maakte Astana Racing Team officieel bekend dat voormalig racelegende Luis Leon Sanchez terugkeert naar zijn moederteam. Dit nieuws heeft fans over de hele wereld enthousiast gemaakt. De voormalige veteraan zal zijn Bahrain-Merida fietskleding uittrekken en opnieuw de verweerde en glorieuze Astana–Premier Tech fietskleding aantrekken om zijn aanstaande 39e verjaardag te vieren. Luis Leon Sanchez heeft bijna 20 jaar in de professionele racerij doorgebracht sinds hij zijn carrière in 2004 begon. Gedurende deze lange periode behaalde hij niet alleen talloze overwinningen, maar verzamelde hij ook vele onderscheidingen. Zijn naam zal, als een stralende (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De legendarische weg van Jumbo Racing Team naar het winnen van het Ronde van Guangxi-kampioenschap

Bericht - 19 oktober 2023 om 06:59 uur

De Tour of Guangxi Cycling Competition 2023 kwam te midden van de opwinding tot een goed einde. Racers van over de hele wereld kwamen bijeen, reden op hun glanzende strijdwagens, trokken hun gepassioneerde wielerkleding voor heren, dames en kinds aan en vochten dapper op de baan. De uiteindelijke winnaar van deze wedstrijd was Milan Waddell van Jumbo Racing Team. Hij versloeg alle tegenstanders en won het meerdaagse kampioenschap, waarmee hij de eerste belangrijke eer voor het team won. In de laatste etappe van de race won Cowie, eveneens van het Jumbo Racing Team, op zijn 22e (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Op het toppunt van glorie behaalde Waddell van Jumbo Racing zijn eerste overwinning in zijn leven

Bericht - 16 oktober 2023 om 08:04 uur


De Tour of Guangxi Cycling Competition 2023 is in volle gang en trekt topracers van over de hele wereld aan om deel te nemen. Ze dragen felgekleurde Goedkope wielerkleding, zweten hevig en werken hard voor de glorie van hun team, ongeacht hun eigen veiligheid. Toen de race de vierde etappe bereikte, toonde Waddell, gekleed in een Team Jumbo–Visma fietskleding, buitengewone moed en vaardigheid en lanceerde een felle sprint in de laatste heuvelklimetappe van 300 meter. Hoewel de concurrentie extreem hevig was, vertrouwde Waddell op zijn uitmuntende rijvaardigheid om deze etappe met succes te (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5 ... 15