Avatar nick chen

nick chen

Momenteel is wielsetshop bezig met de reis Goedkope fietskleding. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van wielsetshop

Blijf op de hoogte van de reisblog van wielsetshop door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Van der Poel, de stralende ster van de Nederlandse sport

Bericht - 25 december 2023 om 09:59 uur


Nu 2023 ten einde loopt, ligt de focus van de Nederlandse sportwereld op autocoureur Van der Poel. De jonge sensatie van Team Katusha Alpecin versloeg Verstappen met succes en werd uitgeroepen tot Nederlands Atleet van het Jaar 2023, wat weer een vleugje glorie toevoegde aan dit wielerkoninkrijk. Het afgelopen jaar won Van der Poel door uitmuntende prestaties twee wereldkampioenschappen en twee grote vijf klassieke kampioenschappen. In dat heilige Goedkope wielerkleding won hij de evenementprijs voor Team Katusha Alpecin met zijn buitengewone snelheid en uitmuntende controle, waardoor hij een rijzende ster werd in de Nederlandse sportwereld.
Van der (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De drie giganten uit de crosscountry komen samen op de CX World Cup

Bericht - 21 december 2023 om 09:32 uur


De laatste tijd is de CX World Cup in volle gang. Uitstekende coureurs van over de hele wereld sprinten dapper voor de glorie van het team en het heilige Goedkope fietskleding. De "Grote Drie" van het off-road racen, Van Aert van JUMBO Visma Racing Team, Van der Poel van Team Katusha Alpecin en Pidcock van Ineos Racing Team, komen samen in de CX World Cup, en elke coureur zal schitteren. Je eigen geweldige rijvaardigheid.
Van Aert zal klaar zijn in de gele Team Jumbo–Visma fietskleding, terwijl Van der Poel klaar zal zijn in de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Verover Herentals Station, de onoverwinnelijke krijger onder het regenboogshirt

Bericht - 18 december 2023 om 08:21 uur


Onlangs, tijdens het carnaval van de crosscountryraces, is het Herentals-station van de CX-serie het middelpunt van de competitie geworden. In deze felle strijd toonde Van der Poel, gekleed in een Team Katusha Alpecin wielerkleding, buitengewone kracht en won gemakkelijk het kampioenschap. En hij is geen coureur die gespecialiseerd is in een bepaald soort competitie. Hij levert uitstekende prestaties in zowel wegraces als crosscountryraces. In tegenstelling tot andere coureurs kiest Van der Poel ervoor om zich te concentreren op het op zijn best zijn in elke race, ongeacht het racetype. Deze uitgebreide kracht zorgt ervoor dat hij (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

In Van Aert's stijl leidt Jumbo Racing Team een nieuw offroad-momentum

Bericht - 11 december 2023 om 07:48 uur


De laatste tijd zijn de bergcrosswedstrijden in de wielerwereld in volle gang. Topcrosscountryracers van over de hele wereld dragen dat heilige Goedkope fietskleding en doen mee aan hevige wedstrijden. In dit evenement vol passie en glorie won autocoureur Van Aert van het Jumbo Racing Team met een uitmuntende prestatie het kampioenschap in de eerste veldritwedstrijd van het nieuwe seizoen. De Team Jumbo–Visma fietskleding die hij droeg leek zijn glanzende trui op het veld te worden, met de glorie van de overwinning en de passie voor hard werken.
Via verraderlijke afdalingen, uitdagende beklimmingen, kronkelige landweggetjes, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Jumbo Racing Team schittert op het veld en wielertruien worden een uniek decor voor fans

Bericht - 07 december 2023 om 08:27 uur


In de wielerwereld kan Jumbo Racing Team omschreven worden als een gouden medailleteam. Ze hebben niet alleen veel uitstekende racers, maar ook een groot aantal enthousiaste fans. Tijdens de wedstrijd droegen deze fans uniforme wielerkleding voor heren, dames en kinds en juichten voor het Jumbo Team, waardoor ze een uniek en prachtig decor op het veld vormden. En dat Team Jumbo–Visma fietskleding schitterde niet alleen in de competitie, maar werd ook in de vrije tijd de favoriet van de fans. Met hun favoriete Jumbo Team-wielershirts hebben fans het gevoel dat ze opgaan in (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Wintertrainingsseizoen, de vasthoudendheid en vastberadenheid van uitstekende coureurs

Bericht - 04 december 2023 om 07:46 uur


Met het einde van de grote wielerkampioenschappen, na een korte vakantie, sloegen veel uitmuntende racers opnieuw de weg van vasthoudendheid in, trokken dat heilige Goedkope wielerkleding aan en wijdden zich aan het ritme van de wintertraining. Deze keer kozen ze ervoor om zich te concentreren op de Middellandse Zeekust van Spanje. Om uitstekende rijvaardigheden te behouden en een geweldige fysieke conditie te ontwikkelen, zijn ze volledig voorbereid op de Grote Ronde van volgend jaar in de koude winter. Op het eiland Mallorca wijdde een groep renners in Team INEOS wielerkleding en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Decathlon sponsort het AG2R-team om de komende vier jaar gezamenlijk glorie te creëren

Bericht - 30 november 2023 om 08:13 uur


Decathlon maakte bekend dat het op 1 januari 2024 officieel titelsponsor wordt van het AG2R-team, en dat de samenwerking tussen de twee partijen zal voortduren tot 2028. Deze belangrijke beslissing injecteert niet alleen nieuwe partners en financiële steun in het AG2R-team, maar ook opent de deur naar de internationale top van de professionele wielerarena voor het merk Decathlon. In deze samenwerking kreeg het AG2R-team niet alleen krachtige steun van het merk Decathlon, maar contracteerde het ook met succes vier topgeneraals in de race-industrie: Lafite, Sam Bennett, Amirail en Debont, evenals plaatsvervangend generaals Sander De Pestel. Deze grote en krachtige (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Ineos-atleten inspecteren nieuwe etappes ter voorbereiding op de Tour de France 2024

Bericht - 27 november 2023 om 08:16 uur


In de wielerwereld is het laagseizoen een verademing, waarbij vermoeide racers de kans krijgen om het heilige wielerkleding voor heren, dames en kinds neer te leggen, even afscheid te nemen van de felle concurrentie en te genieten van een korte periode van rust en stilte. Niet alle racers kiezen er echter voor om te ontspannen en tot rust te komen. Sommige mensen zijn op zoek naar plezier tijdens een korte vakantie, sommigen scherpen hun vaardigheden aan tijdens tentoonstellingsraces, en een groep heroïsche racers kiest ervoor om aan een nieuwe reis te beginnen om volledig voorbereid te (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De Deense rijzende ster Albert Philipsen zorgt voor hevige strijd tussen teams

Bericht - 23 november 2023 om 09:00 uur


In Denemarken, een land dat voorstander is van fietsen, is fietsen al lang geïntegreerd in het leven van mensen, en als gevolg daarvan heeft het veel uitstekende coureurs voortgebracht. Een van de rijzende sterren is het 16-jarige racegenie Albert Philipson. Hij won het kampioenschap in de categorie junioren en trok met zijn uitstekende allround prestaties veel teams aan in weg-, berg- en CX-evenementen. s zorg. De veelzijdige talenten van Albert Philipson zorgen er niet alleen voor dat hij opvalt op het circuit, maar zorgen er ook voor dat Bora-Hansgrohe Racing Team, Ineos Racing Team, Trek Racing Team, UAE Racing (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Pidcock is buiten het seizoen, maakt plannen voor het nieuwe seizoen en gaat uitdagingen aan

Bericht - 20 november 2023 om 08:03 uur

Het is buiten het seizoen in de wielerwereld en racers kunnen hun heilige Goedkope fietskleding een tijdje uittrekken om op te laden en te wachten op het nieuwe seizoen van de wielercompetitie. Er zijn veel uitdagingen bij het wielrennen, niet alleen bij het wielrennen, maar ook bij het mountainbiken. Enkele van de beste renners strijden zowel op het wielrennen als op het mountainbiken, en Pidcock, die de Team INEOS wielerkleding draagt, is een van hen. Het laagseizoen van dit jaar geeft Pidcock de kans om goed uit te rusten en plannen te maken (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 ... 15