Avatar Familie Smallenbroek

Familie Smallenbroek

Momenteel is smallenbroek bezig met de reis Bon bini Bonaire. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van smallenbroek

Blijf op de hoogte van de reisblog van smallenbroek door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Bonaire 2019 naar 2020!

Bericht - 13 februari 2020 om 18:05 uur

Hallo Allemaal hier is versie 4 van ons avontuur op Bonaire.

Omdat mijn schoonmoeder een bezoek heeft gebracht aan ons mooie Eiland, heeft deze ook heel veel cadeautjes meegekregen van de goedheiligman. De kids zijn uiteraard goed verwend. De intocht was super om mee te maken, de pieten zijn zwarter dan zwart en de sint is witter dan wit met veel tromgeroffel werd de sint en zijn pieten welkom geheten. Ik heb een aantal foto’s erbij gevoegd zodat jullie het ook kunnen zien De goedheiligman en de kerstman hebben reeds het eiland verlaten en de rust is wedergekeerd.
Ook rond deze tijd (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

versie 3 bonaire

Bericht - 03 december 2019 om 14:18 uur

Hallo hierbij versie 3 van onze avontuur op het eiland Bonaire.   Er is weer veel gebeurd vanaf het laatste avontuur begin september, zo zijn we weer eens verhuisd naar een andere deel van het eiland. We zijn verhuisd van Belnem naar Sabadeco, hier zitten we voorlopig wel goed met een stukje grond van 5000m2 en ons zwembad. Met de temperatuur valt het aardig mee, er zijn soms dagen waarbij de temperatuur aardig naar de 35 of hoger gaat, maar daar zit je ook op een tropische eiland.   Omdat we aan zee leven heeft de eigenaresse van Healthz een boottochtje georganiseerd met al haar werknemers, dit was in zeer (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Deel 2 bonaire

Bericht - 12 september 2019 om 04:44 uur

Hallo allemaal hier volgt deel 2 van ons verblijf op Bonaire.
Er is in korte tijd veel gebeurd na het 1e deel van onze reis.
- surfdiploma Bo-Lynn
- judolessen
- kapotte auto
- zwemlessen
- ziekte
- verhuizingen
- verjaardag

Ik kan met trots aankondigen dat onze dochter van 6 een 3 daagse surfcursus met succes heeft  afgerond en dat ze de smaak te pakken heeft gekregen wat je allemaal kunt doen op het water. Te denken aan zwemmen, snorkelen.
Lyam daarentegen kan al zijn energie kwijt in Judo, logistiek was het een uitkomst dat beide kinderen judo gingen beoefenen en daarom is besloten om 2 keer in (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Bon bini Bonaire

Bericht - 15 augustus 2019 om 07:57 uur

Bonochi (goedenacht),

Na maanden van voorbereiding zijn we eindelijk aangekomen in ons nieuwe land, Bonaire. Het afscheid viel ons natuurlijk wel zwaar, gelukkig hadden mijn ouders (Leo en Ina) en mijn zus (Marjon) ons naar de trein gebracht. Na de nodige tranen zijn we dan voor goede moed naar Schiphol vertrokken.
De vlucht was ruim 11 uur en toch af en toe wel een uitdaging met jonge kinderen, maar ze hebben zich uitstekend gedragen. Lang leve de cadeautjes van de Action en van alle lieve vrienden familie om zo de tijd door te komen. Beide kinderen vonden het opstijgen toch wel (...)

Lees verder


11 reactiesPlaats een reactie