Avatar Roos en Kate

Roos en Kate

Status update van 18 augustus 2017

Status update - 18 augustus 2017 om 14:33 uur

De laatste twee dagen komen nog :)

Dag 28: 11 augustus 10:43 PM (Roos)

Bericht - 18 augustus 2017 om 14:32 uur

Ik werd vroeg wakker en nadat ik Afrikaans had gedoucht, ging ik buiten zitten. Ik werd gewenkt door Tawiah en ging bij hem zitten aan het bureau. Kate lag nog lekker te slapen. Tawiah zei me dat hij ons erg ging missen, hoe erg hij onze tijd samen gewaardeerd had en hoe fijn hij het vond wat een respect we toonden voor hun cultuur. Hij zei dat hij graag contact wilde houden en ik zei dat hij echt een vriend voor ons was geweest de afgelopen tijd. We hadden het nog een tijd over cultuurverschillen, UPCO en SASO en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 27: 10 augustus 9 PM (Kate)

Bericht - 18 augustus 2017 om 14:29 uur

Vandaag was het tijd voor een ochtendje niets! Dus Roos en ik hebben lekker ons ontbijt gehad en gingen onze boekjes lezen, spelletjes spelen en kletsen met het thuisfront want er was weer wifi! Een ochtendje niets is soms ook goed! We wilden ook weer heel graag een ananas. Deze hadden we zelf gister gekocht! Dus wij naar Theresa met de ananas. Kort daarna kwam ze terug met een half geschilde ananas, jammer hij was overrijp. Dan maar de volgende mee. Drie minuten later weer een klop op de deur, nog een ananas overrijp. Dus Roos en ik zijn (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 26: 9 augustus 10:38 PM (Roos)

Bericht - 10 augustus 2017 om 14:11 uur

De dag begon weer eens veel te vroeg, maar ik was wel in een keer wakker, aangezien Kate het een goed idee vond om me me dood te laten schrikken voordat ik ook maar wakker was. Ik sliep (zoals altijd, daar heeft ze wel een klein puntje) door onze wekker heen, maar in plaats van me zoals altijd lief wakker te schudden (niet te lief, want dat heeft geen effect) hield ze haar telefoon naast mijn oor en zette opeens een suuuper super hard geluid aan, zodat ik een hartaanval kreeg en direct uit mijn bed sprong. Goed, ik was in ieder geval wakker, dus klaar (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Dag 25: 8 augustus 21:26 (Kate)

Bericht - 10 augustus 2017 om 14:09 uur

Vandaag werden we wakker en was het plan dat we om 9 uur zouden vertrekken naar Adawso, in the Eastern Region. Iets meer dan een uur rijden van hier. Christopher ging mee als onze chauffeur en Fiifi als onze begeleider. Maar Christopher was te laat, dus Roos en ik vermaakte ons met onze boeken (Roos heeft er al 10 gelezen en ik nog geen hele, ik snap het ook niet helemaal) en toen deden we een triple sudoku. Uiteindelijk kwam Christopher maar toen was de auto verdwenen, Gideon moest even langs SASO dus weer boeken lezen in het zonnetje J Toen de auto aankwam was het echt (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 24: 7 juli 20:37 (Roos)

Bericht - 10 augustus 2017 om 14:08 uur

Vandaag was dan echt hun eerste vakantiedag en voor ons zou het wel het laatste zijn waar je zin in hebt op de eerst dag van je vakantie, maar hier kwamen nog heel wat kinderen vrijwillig naar school! Toen ik wakker werd ging ik lekker douchen, zonder water, maar gelukkig stond er nog een halfvol emmertje :), toen haalde ik de was binnen en terwijl ik bezig was met het ontbijt klaarzetten deed zowaar ook Kate een oog open! Dit was de allereerste dag dat we geen wekker hadden gezet! Gideon zei ons dat we na de lunch pas naar CAS zouden gaan, dus we hadden (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 23: 6 juli 19:37 (Kate)

Bericht - 10 augustus 2017 om 14:07 uur

Terwijl ik hier op een spannende stoel zit, (een tuinstoel met een gapend gat erin) bedenk ik me dat ik iets heel verkeerd ingeschat had eerder vandaag. Het was vandaag namelijk de graduation van SASO dus ik dacht oh dat wordt een korte blog, wat het zal wel ongeveer hetzelfde als gister zijn! Maar wat had ik dat mis! Dus hier komt weer een blog vol met de gekste dingen. De dag begon heel rustig. Het is zondag en ik denk dat ik voor het eerst geen enkel kind op het schoolplein kon vinden toen ik wakker werd. En dat is maar goed ook want Roos (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 22: 5 augustus 9:45 PM (Roos)

Bericht - 06 augustus 2017 om 01:10 uur

De afgelopen weken stonden in het teken van vandaag, alles zou eindelijk uitgevoerd worden! Voor het ontbijt hadden we beide ons haar willen wassen, want het was al meer dan een week geleden en het was toch wel een special dag nu. Ik mocht eerst, ippie! Maar er kwam geen water uit de douche, oh oh ik zag het avontuur van vorige week opgevouwen onder het kraantje weer voor me, dus draaide, terwiljl ik mezelf al bij voorbaat aan het uitlachen was, het kleine kraantje open. Maar nee, ook hier geen water, du seen ander kraantje proberen om een emmer naar de douche te tillen, maar (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 21: 4 augustus 21:39 (Kate)

Bericht - 06 augustus 2017 om 01:08 uur

Vandaag was het “our day” zoals de kinderen van UPCO het noemen. Hun laatste schooldag, dus het is de hele dag feest. Toen Roos en ik opstonden zagen we vanuit de kamer kinderen in allerlei kledij de schoolpoort passeren. Ze konden nu echt eens alles uit de kast trekken in plaats van het gewoonlijke uniform. Doodserieus hadden ze allerlei felgekleurde zonnebrillen, sommigen met zonneklep of in de vorm van een vlinder, op. En de harige slippers met gouden gespen blijven ook voor Roos en mij wonderbaarlijke mode.  De dag stond voor ons helemaal in het teken van onze leerlingen spik en span klaarmaken voor de graduation (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 20: 3 augustus 7:38 PM (roos)

Bericht - 03 augustus 2017 om 23:24 uur

Na ontbeten te hebben met ons suikerbrood (ja dat succesverhaal van gister, oeps) en tostis gemaakt te hebben van brood – banaan – brood in ons tosti-apparaat (daar roosteren we alles verplicht in, ze zijn bang dat we weer in het ziekenhuis belanden) gingen we op naar de Rexflexology-kamer. Reflexology is een soort massage, maar dan alleen je handen en voeten. Volgens hen zitten er overal in je handen en voeten namelijk plekken die gelijk staan aan alle organen in je lichaam. Beide werden we op een bed gelegd en aan onze voeten stonden, bij Kate: Gideon en een ‘trainee’ en bij mij Cecilia en een ‘trainee’. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4