Avatar yumi Lee

yumi Lee

Barcelona 2-1 Athletic Bilbao

Bericht - 02 februari 2021 om 12:11 uur

De 21e ronde van La Liga in seizoen 20/21 gaat door. In het Nou Camp-stadion versloeg Barcelona thuis Athletic Bilbao met 2-1. Messi opende de score voor de eerste vrije trap, Alba scoorde zijn eigen doelpunt en Griezmann scoorde het winnende doelpunt voor Barcelona.In de eerste helft, in de 5e minuut, dribbelde Griezmann van Barcelona de bal erdoor, Messi duwde de verre hoek vanaf de rechterkant van het strafschopgebied en Simon blokkeerde de bal met één hand. In de 7e minuut scoorde Messi de bal in het midden, schoot Griezmann vanaf de linkerkant van het strafschopgebied en Simon tilde (...)

Lees verder

0 reactiesPlaats een reactie

Inter Milan 2-1 keert de opmars van Milan terug

Bericht - 27 januari 2021 om 14:56 uur

De 1/4 finale van de Coppa Italia luidde de Derby van Milaan in. In de eerste helft van de wedstrijd brak Ibrahimovic het doel van Inter Milan, Ibrahimovic en Lukaku werden allebei geel voor de rust. In de tweede helft van de wedstrijd maakte Barrera een penalty, Lukaku scoorde een penalty om de score gelijk te maken en Eriksson, die van de bank kwam, scoorde een vrije trap in blessuretijd. Inter Milan draaide Milan uiteindelijk met 2-1 om en schoof op naar de halve finale.In de eerste helft, in de 13e minuut, maakte Leo een schuine pass van links (...)

Lees verder

Arsenal maakt een einde aan hun winning streak van drie wedstrijden met 0-0

Bericht - 19 januari 2021 om 09:52 uur

In de 18e ronde van de Premier League speelde Arsenal thuis tegen Crystal Palace. Leno werd gered, Benteke miste de kans, Tomkins raakte de lat met een kopbal, Arsenal speelde 0-0 gelijk met Crystal Palace, waarmee een einde kwam aan hun winning streak van drie wedstrijden, tijdelijk 11e gerangschikt, Crystal Palace ongeslagen gedurende drie opeenvolgende rondes.In de eerste helft, in de 4e minuut, passeerde Xhaka van Arsenal de bal over de top, plaatste Smith-Luo een klein hoekschot van rechts en de doelman van de tegenstander Guaita nam de bal in beslag. In de 8e minuut werkten Eze en zijn (...)

Lees verder

Bayern verliest en komt op voorsprong

Bericht - 15 januari 2021 om 15:34 uur

De laatste wedstrijd van de tweede ronde van de Duitse beker 2020-2021 werd gespeeld. De titelverdediger Bayern München speelde uit tegen Kiel Goldstein van de Duitse Tweede Klasse. In de eerste helft brak Gnabry de impasse, Bartles scoorde in zijn eentje, de twee teams waren gelijk. In de tweede helft scoorde Sane een directe vrije trap. In het aftellen van de blessuretijd maakte de kop van Wall de score gelijk. Aan het einde van de reguliere speeltijd speelde Bayern met 2-2 gelijk met Kiel Goldstein. Beide teams hadden geen prestaties in de verlengingen en moesten een strafschoppenserie ingaan. In (...)