Avatar yumi Lee

yumi Lee

Atletico Madrid verliest met 0-2 van streek

Bericht - 22 februari 2021 om 07:07 uur

La Liga ronde 24, Atletico Madrid speelde thuis tegen Levante. Morales scoorde in de eerste helft, Suarez scoorde uit een vrije trap in de tweede helft en De Frutos scoorde in blessuretijd. Uiteindelijk verloor Atletico met 0-2. Levante versloeg de eerste uitwedstrijd in de geschiedenis van La Liga. Atletico Madrid.In de eerste helft, in de 7e minuut, lanceerde Rocina een aanval met een lange pass vanaf de verdedigingshelft. Morales brak in het strafschopgebied en duwde het doel van de basislijn. In de 14e minuut ging Jimenez direct het strafschopgebied in en schoot Suarez vanuit een kleine hoek en (...)

Lees verder

0 reactiesPlaats een reactie

Real Madrid 1-0 kleine overwinning

Bericht - 21 februari 2021 om 09:16 uur

In de 24e ronde van de La Liga versloeg Real Madrid Valladolid met 1-0, en Casemiro scoorde met een kopbal in de 65e minuut. Real Madrid staat momenteel op de tweede plaats in het La Liga-klassement met 52 punten.De eerste helft begon met bloed. In de tweede minuut nam Real Madrid een tactische hoekschop. Cross maakte een pass van links en werd weggewerkt door de tegenspeler. In de 7e minuut schoot Orellana van Valladolid vanaf de linkerkant van het strafschopgebied en werd gered door Courtois. Toen stapte Yanke naar voren om de bal te vangen en vulde het schot (...)

Lees verder

Paris Saint-Germain verslaat Barcelona met 4-1 uit

Bericht - 17 februari 2021 om 15:06 uur

De eerste ronde van de 20/21 UEFA Champions League 1/8 finales gaat van start. In Camp Nou werd Barcelona thuis met 1-4 omgedraaid door Paris Saint-Germain. Messi opende de strafschop, Mba droeg een pet en Keane scoorde een doelpunt voor Parijs.In de eerste helft, in de 5e minuut, passeerde Icardi van Paris Saint-Germain de bal van links en maakte Guye een krachtig schot met rechts vanaf de bovenkant van het strafschopgebied. In de 14e minuut maakte Pedri een rechte pass en Griezmanns tackle vanaf de linkerkant van het beperkte gebied werd gestopt door Navas. In de 19e minuut maakte (...)

Lees verder

Arsenal 1-2 Wolves

Bericht - 04 februari 2021 om 08:29 uur

In de 22e ronde van de Premier League speelde Arsenal uit tegen Wolves. Arsenal's Pepe scoorde het eerste doelpunt, Neves nam een strafschop om gelijk te trekken, Moutinho scoorde een afstandsschot om de score in te halen en Leno werd weggestuurd met een handbal buiten het strafschopgebied. Uiteindelijk bleven er slechts 9 spelers over in Arsenal's 1-2-nederlaag tegen Wolves.In de eerste helft, in de eerste minuut, maakte Thomas een lange pass vanaf de verdedigingshelft, en Saka dribbelde de bal met een krachtig schot naar het strafschopgebied aan de rechterkant en de bal schoot uit de paal. In de 4e (...)