Avatar yumi Lee

yumi Lee

Europacup 3 kroonkoning herschrijft 61 jaar geschiedenis

Bericht - 21 juni 2021 om 13:02 uur

Voor de titelverdediger Portugal is de Duitse ploeg inderdaad een lastige achterstand. Door het verlies van het Duitse team in deze ronde zal het Portugese team het in de volgende ronde moeten opnemen tegen het Franse team. Als de best bekeken wedstrijd van deze Europacup gingen het Duitse team en het Portugese team van start. In de eerste speelronde verloor het Duitse team met 0-1 van het Franse team, terwijl het Portugese team Hongarije met 3-0 versloeg. Voor Ronaldo is het Duitse team zijn eeuwige pijn. Hij speelde 4 keer tegen het Duitse team, maar verloor ze allemaal, en dat is vandaag de dag nog steeds het (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Europa Cup Spanje 0-0 saai Zweden

Bericht - 17 juni 2021 om 18:20 uur

Groep E van de groepswedstrijd Europa Cup is begonnen. Spanje speelde tegen Zweden. Na 90 minuten van felle strijd bereikten de twee partijen een 0-0 gelijkspel. Hoewel Spanje een absoluut voordeel heeft en een zeer hoog luchtbalpercentage heeft, keerden alle overtredingen zonder succes terug en presteerden ze goed in het gezicht. De Zweedse doelman Olsen vond niets. In deze game kan worden gezegd dat de hoofdopstelling die wordt gedomineerd door jonge mensen, gelijkwaardig is, maar de enige tekortkoming is het ontbreken van topschutters die het laatste woord kunnen bepalen. Spanje heeft de volledige controle over het initiatief op het veld, vertrouwend op hun bekwame grondtransmissie en controle, en vordert gestaag. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Spanje U21-team versloeg Litouwen met 4-0

Bericht - 11 juni 2021 om 19:47 uur

Spanje speelde thuis in een vriendschappelijke interland met Litouwen. Omdat de Spaanse middenvelder Busquets positief testte voor de nieuwe kroon, speelden de Spaanse beloften de wedstrijd namens hem. In de eerste helft van de wedstrijd droegen Guiliamon en Diaz bij, maar Ruiz verloor punten. In de tweede helft van de wedstrijd scoorde Miranda een vrije trap en maakte Wu Lei's teamgenoot Puado een volle goal. Aan het einde van de wedstrijd versloeg het Spaanse U21-team Litouwen met 4-0. In de eerste helft, in de 3e minuut, kreeg Spanje een rechterhoekschop. Een tactische hoekschop werd genomen. Garcia pakte de bal en raakte de rechterkant van het strafschopgebied. Een kruis (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Oblak, de sterkste drempel in het voetbal

Bericht - 09 juni 2021 om 16:11 uur

We weten allemaal dat de positie van keeper onder voetballers het meest bijzonder is. Het is de enige speler die de bal met zijn handen kan raken. Voor een team lijkt het hebben van een uitstekende keeper de helft van de wedstrijd te hebben gewonnen, en de prestaties van de keeper zijn eenvoudig. Beïnvloed het resultaat van het teamspel. En Oblak kan doen om het team de helft van de kans te geven om te winnen. De doelman uit Slovenië is niet alleen de eerste keeper, maar ook de meest ijzersterke speler van Atletico Madrid, zolang hij zijn Chelsea voetbaltenue draagt, juichen de mensen hem (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Engeland 1-0 Roemenië

Bericht - 07 juni 2021 om 18:55 uur

Op de Riverside Course in Middlesbrough, North Yorkshire, Engeland, speelden Engeland op de 4e plaats van de wereld en Roemenië op de 37e plaats een warming-upwedstrijd. Engeland won met 1-0 en Glarish maakte een penalty van Rashford. Naast doelpunten raakte Engeland drie keer de lat en miste Henderson een penalty. In de eerste helft waren beide teams offensief en verdedigend tegen elkaar, maar konden niet scoren en maakten geen van beide vorderingen. In de tweede helft misten beide teams het schot of werden ze gered door de keeper. Tot de 67e minuut, omdat Glalish het strafschopgebied inbrak en door Capsa achter hem werd neergehaald, maakte de scheidsrechter een strafschop. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Waarom Oblak de nummer één keeper in het voetbal is

Bericht - 02 juni 2021 om 23:01 uur

Wanneer mensen het hebben over de kwestie van de beste keeper in het wereldvoetbal van vandaag, wordt de hoog aangeschreven Oblak vaak over het hoofd gezien, hoewel zijn verdediging veel sterker is dan die van andere keepers. Rekening houdend met het verdedigingssysteem van Atletico zijn de statistieken van Oberk Lack in La Liga erg goed, maar als hij zich losmaakt van het verdedigingssysteem van Atletico, kan hij dan nog zo goed presteren? Hoewel Atletico de beste verdediging van Europa heeft, beperkt dit alleen zijn reddingen, niet zijn reddingstechnieken.Oblak's fysieke conditie en solide vaardigheden hebben hem tot een van de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Real Madrid wint de tweede plaats in La Liga

Bericht - 24 mei 2021 om 04:49 uur

In de laatste ronde van het La Liga-seizoen 2020-21 versloeg Real Madrid Villarreal thuis met 2-1, Pino scoorde een doelpunt, Benzema scoorde voor Real Madrid, Modric scoorde een doelpunt in blessuretijd voor Real Madrid om te winnen. Real Madrid verzamelde uiteindelijk 84 punten en won dit seizoen de tweede plaats in La Liga. Atletico Valladolid won het kampioenschap, terwijl Barcelona degradeerde naar de derde plaats. Voor de start van deze ronde leidde Atletico Madrid Real Madrid met 2 punten, en het La Liga-kampioenschap zal in de laatste ronde tussen de twee teams worden geproduceerd. Tegelijkertijd in de slotwedstrijd keerde Atletico Madrid ook Valladolid om en won daarmee het kampioenschap, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Barcelona 0-0 Atletico Madrid

Bericht - 10 mei 2021 om 00:55 uur

De 35e ronde van het 20/21 La Liga-seizoen luidde een belangrijke strijd in. In het Nou Camp Stadium, Barcelona 0-0 Atletico Madrid thuis. Messi 1 over 4 schoten werd gered door Oblak, en Dembélé voerde voor het einde het voetbal aan.In de eerste helft, in de derde minuut nadat Lemar een linkse inslag had gemaakt, werd een laag schot vanuit de linkerbovenhoek van het strafschopgebied aangevallen. In de 10e minuut nam Suarez een vrije trap voor het strafschopgebied aan de linkerkant en Ter Stegen redde de bal. In de 19e minuut stak Hermoso voor vanaf links, Correa schoof naar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Kanter maximaliseerde statistieken + maakte 2 doelpunten

Bericht - 06 mei 2021 om 12:30 uur

Kanter, die alomtegenwoordig is, heeft weer iets gedaan! Kanter viel tweemaal aan en Werner en Mount scoorden respectievelijk. Chelsea versloeg Real Madrid met 2-0 om door te gaan naar de Champions League-finale. Gedurende de wedstrijd overhandigde Kanter prachtige statistieken en werd hij na de wedstrijd uitgeroepen tot beste speler.De statistieken van Kanter voor dit spel zijn erg helder. De balcompetitie op grote hoogte was 100% succesvol, 45 aanrakingen, 4 keer het strafschopgebied van de tegenstander binnen, 4 onderscheppingen, 4 succesvolle een-op-een confrontaties, 3 kansen om bedreigingen te creëren, 1 blok, 2 achterwaartse stelen, 1 Een succesvolle doorbraak, van aanval (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Juventus 3-1 omgekeerde Parma

Bericht - 22 april 2021 om 10:38 uur

In de 31e ronde van het Serie A-seizoen 2020-2021 begon een grote strijd. Serie A-giganten Juventus speelde thuis tegen Parma. In de eerste helft scoorde Brugman een vrije trap en sloeg Sandro een volley. In de tweede helft van de wedstrijd scoorde Sandro een kopbal en ook Delicht scoorde een kopbal. Aan het einde van de wedstrijd versloeg Juventus Parma thuis met 3-1. In de eerste helft, in de 8e minuut, maakte Cristiano Ronaldo een laag schot van buiten het strafschopgebied. De hoek was relatief recht en werd gered door de doelman. In de 9e minuut kreeg Cristiano Ronaldo een pass van Dybala in het midden van het (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5