Avatar yumi Lee

yumi Lee

Arsenal maakt een einde aan hun winning streak van drie wedstrijden met 0-0

Bericht - 19 januari 2021 om 09:52 uur

In de 18e ronde van de Premier League speelde Arsenal thuis tegen Crystal Palace. Leno werd gered, Benteke miste de kans, Tomkins raakte de lat met een kopbal, Arsenal speelde 0-0 gelijk met Crystal Palace, waarmee een einde kwam aan hun winning streak van drie wedstrijden, tijdelijk 11e gerangschikt, Crystal Palace ongeslagen gedurende drie opeenvolgende rondes.In de eerste helft, in de 4e minuut, passeerde Xhaka van Arsenal de bal over de top, plaatste Smith-Luo een klein hoekschot van rechts en de doelman van de tegenstander Guaita nam de bal in beslag. In de 8e minuut werkten Eze en zijn (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bayern verliest en komt op voorsprong

Bericht - 15 januari 2021 om 15:34 uur

De laatste wedstrijd van de tweede ronde van de Duitse beker 2020-2021 werd gespeeld. De titelverdediger Bayern M√ľnchen speelde uit tegen Kiel Goldstein van de Duitse Tweede Klasse. In de eerste helft brak Gnabry de impasse, Bartles scoorde in zijn eentje, de twee teams waren gelijk. In de tweede helft scoorde Sane een directe vrije trap. In het aftellen van de blessuretijd maakte de kop van Wall de score gelijk. Aan het einde van de reguliere speeltijd speelde Bayern met 2-2 gelijk met Kiel Goldstein. Beide teams hadden geen prestaties in de verlengingen en moesten een strafschoppenserie ingaan. In (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Liverpool 1-1 Fulham

Bericht - 14 december 2020 om 16:07 uur

De 12e ronde van het Premier League-seizoen 2020-2021 begon met de titelverdediger Liverpool als gast op Craven Farm om de pas gepromoveerde Fulham uit te dagen. In de eerste helft van de wedstrijd hielp Reid Fulham in de 26e minuut de impasse te doorbreken; in de tweede helft maakte Wijnaldum een strafschop en maakte Salah 's nachts gelijk. Aan het einde van de wedstrijd speelde Liverpool 1-1 gelijk met Fulham uit.In de 4e minuut van de opening van de eerste helft dribbelde Fulhams Cavalero de bal met een enkel schot op de rechterrib in het strafschopgebied en werd gered (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Arsenal's 4-2 winning streak van zes wedstrijden eindigt

Bericht - 11 december 2020 om 15:44 uur

In een focuswedstrijd in de 6e ronde van de groepsfase van de Europa League speelde Arsenal uit tegen Dundalk. Arsenal's Enkatia opende de score, Ernene scoorde de wereldgolf, Barlogon kwam van de bank met een pass en een schot, Willock scoorde, Arsenal versloeg Dundalk met 4-2, groepsfase 6 overwinningen, De groep ging op weg naar de knock-outronde. In de derde minuut van de eerste helft passeerde Arsenal's Pepe de bal vanaf rechts. Teamgenoot Maitland Niles knikte de bal en vloog ermee. Enkatia greep de kopbal maar werd vernietigd door de doelman. Willock kwam in botsing met zijn tegenstander toen hij (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Chelsea 1-1 Krasnoda

Bericht - 09 december 2020 om 13:04 uur

In de zesde ronde van Groep E van de groepsfase van de Champions League speelde Chelsea thuis tegen Krasnodar van de Russische Super League. In de eerste helft sloeg de uitploeg Cabella vol om de leiding te nemen, maar Abraham maakte al snel een punt voor Jorginho om gelijk te maken met 1-1. De twee ploegen hadden aanval en verdediging in de tweede helft, maar de score bleef ongewijzigd. Uiteindelijk speelden de twee teams 1-1 gelijk. In de eerste helft, in de 12e minuut, dribbelde een speler uit Krasnodar de bal van onder naar rechts, maar die werd geblokkeerd door (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De vervangende pass van Wu Lei werd de beste van de wedstrijd

Bericht - 08 december 2020 om 13:59 uur

In deze wedstrijd tegen Sporting Gijon was Wu Lei niet langer degene die belachelijk werd gemaakt voor "het team nam onmiddellijk de leiding na het verlaten van het veld". Integendeel, hij vertrouwde uiteindelijk op zijn eigen kracht om de overwinning naar het team te brengen, maar ook als invaller. Nadat hij in de 76e minuut van de bank kwam, met een doelpunt en een assist, leidde hij het team in zijn eentje naar een moeilijke overwinning, en Wu Lei werd de compromisloze beste van de wedstrijd. Het was in de 76e minuut dat Wu Lei zijn RCD Espanyol voetbaltenue droeg en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tottenham 2-0 Arsenal

Bericht - 07 december 2020 om 13:05 uur

Tottenham Hotspur speelde tegen Arsenal in de 11e ronde van de Premier League. Sun Xingmin scoorde een super afstandsschot en assisteerde vervolgens Kane om te scoren. Tottenham versloeg Arsenal met 2-0 en bleef voorop lopen. In de eerste minuut van de wedstrijd pakte Kane van Tottenham de bal en werd een fout gemaakt door zijn tegenstander Xhaka. Dale nam een vrije trap en schoot hoog. In de 5e minuut maakte William een vrije trap en werd uitgeschakeld. Saka nam een afstandsschot na een stal op de aanvalshelft en trapte direct over de lat. In de 13e minuut passeerde Kane de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

AC Milan 4-2 omkering om zich vroeg te kwalificeren

Bericht - 04 december 2020 om 16:49 uur

De focus van de vijfde ronde van de Europa League H Group, Milan speelde thuis tegen de Celtics. In de eerste helft scoorden Rogic en Edward de een na de ander, Milan stond thuis met twee doelpunten achter. Echter, Milan haastte zich om de achterstand in te halen, Czarhanoglu, Castillo Huo scoorde de een na de ander, Milan maakte de score gelijk. In de tweede helft bleven Heyug en Diaz scoren, Milan versloeg de Celtics thuis met 4-2. In de 7e minuut van de eerste helft van de wedstrijd maakte Kronic een lage fout in de pass en ontving de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Inter 0-2 Real Madrid

Bericht - 27 november 2020 om 20:06 uur

In de vierde ronde van groep B van de groepsfase van de Champions League verloor Inter Milan thuis met 0-2 van Real Madrid. In de eerste helft scoorde Hazard een strafschop. In de 33e minuut kreeg Vidal van Inter Milan het veld voor twee gele kaarten. In de tweede helft scoorde Ashraf met eigen doelpunt nog een punt voor Real Madrid.


In de eerste helft toonde Real Madrid vlak na de opening een moeilijk technisch niveau. In de tweede minuut nam Inter Milan een hoekschop, Vidal stak voor en werd uitgeschakeld door spelers van Real Madrid. In de 5e minuut (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie