Avatar yumi Lee

yumi Lee

Leicester City 3-1 Manchester United

Bericht - 24 maart 2021 om 02:19 uur

De Engeland FA Cup 2020-21 speelde de laatste wedstrijd van de kwartfinales, Manchester United speelde in het King Power Stadium tegen Leicester City. Leicester City 3-1 Manchester United bereikte de halve finale, Manchester City's oude Ihnacho scoorde twee doelpunten en assisteerde Tillermans, Manchester United Greenwood maakte ooit een doelpunt.In de eerste helft, in de 13e minuut, opende Tress een rechterhoekschop, Maguire kopte vanaf 6 meter, Schmeichel kreeg de bal. In de 17e minuut maakte Vardy een linker ribvoorzet vanuit het strafschopgebied en werd teruggetrapt door Maguire. Vardy pakte de bal opnieuw vanaf de linkerrib 10 meter en Dean Henderson (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Arsenal achtervolgt drie goals 3-3 West Ham

Bericht - 23 maart 2021 om 05:36 uur

In de 29e ronde van de Premier League speelde Arsenal uit tegen West Ham United. Lingard passeerde 1 schot, Bowen en Soucek scoorden. Nadat West Ham een ??voorsprong van drie doelpunten had genomen, zorgde Lacazette ervoor dat Soucek een eigen doelpunt had. Dawson scoorde ook een eigen doelpunt. Lacazette scoorde en bracht het doel in evenwicht. De score, Arsenal speelde 3-3 gelijk met West Ham.In de eerste helft, in de 3e minuut, maakte Creswell een pass van links en Cao Faer sloeg een volley en trapte hoog. In de 9e minuut passeerde Ben Rahma de bal en werden de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Manchester City schakelde Everton uit met 2-0

Bericht - 22 maart 2021 om 11:10 uur

In de kwartfinales van de FA Cup 2020/21 speelde Manchester City tegen Everton. In de eerste helft speelden de twee partijen een doelpuntloos gelijkspel; in de tweede helft wisselden ze van partij om opnieuw te vechten, Gundogan doorbrak de impasse op het veld, en toen sloeg De Bruyne het doel om Blue Moon te helpen de overwinning veilig te stellen. Aan het einde van de wedstrijd schakelde Manchester City Everton uit met 2-0.In de eerste helft, in de 3e minuut, struikelde Alan Fernandinho in het midden van het veld. Manchester City kreeg een vrije trap. Foden nam het schot (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tottenham 0-3 overstuur

Bericht - 20 maart 2021 om 08:35 uur

In de UEFA Europa League 1/8 knock-outronde 2020-21 speelde Tottenham een gast in het Maximir Stadion in Kroatië tegen Dinamo Zagreb. Tottenham verliest met 0-3! Tottenham kwam in de reguliere speeltijd met 0-2 achter en Tottenham miste in de verlenging weer een doelpunt. De spits van Dinamo Zagreb, Osic, die uitkwam voor de Chinese Super League Changchun Yatai, voerde een hattrick uit.In de eerste helft, in de 10e minuut, passeerde Kane de bal, en Ali stapte in het strafschopgebied en schopte het doel. In de 14e minuut passeerde Kane de bal en het schot van Lucas Jr. vanaf de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bayern 2-1 Lazio

Bericht - 19 maart 2021 om 10:36 uur

De kwartfinales van de UEFA Champions League 2020-2021 gaan door. In de Allianz Arena in München zal titelverdediger Bayern München gastheer zijn van de Serie A-giganten Lazio. In de eerste helft maakte Gretzka een strafschop, Lewandowski doorbrak de impasse, Bayern stond tijdelijk met 1-0 voor. In de tweede helft scoorde Subormotin een enkel doelpunt, Parolo trok een doelpunt terug. Uiteindelijk versloeg Bayern thuis Lazio met 2-1.Aan het begin van de eerste helft, in de 8e minuut, klopte Muric over het strafschopgebied en Correa sloeg zijn rechtervoet vol en miste het juiste doel. In de 12e minuut reed Sané het (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Manchester City wint met 2-0

Bericht - 18 maart 2021 om 09:46 uur

In het seizoen 2020/21 Champions League 1/8 finales van de tweede ronde van de competitie gaan de Premier League-giganten Manchester City tegen de Bundesliga-grootmacht Borussia Borussia. In de eerste helft scoorde De Bruyne een afstandsschot voor de Blue Moon om de score te openen, waarna Gundogan in zijn eentje in het net duwde om de score uit te breiden; in de tweede helft boekte geen van beide partijen iets. Aan het einde van de wedstrijd won Manchester City met 2-0 en de totale score van de twee rondes was 4-0 om Mönchen uit te schakelen en door te gaan (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Liverpool 1-0 Wolves

Bericht - 17 maart 2021 om 10:26 uur

In de 28e ronde van de Premier League 2020-2021 daagde titelverdediger Liverpool de Wolves uit in het Morinox Stadium. In de eerste helft van het spel verloor Mane één doelpunt, Mane hielp Jota om de impasse te doorbreken en de oude eigenaar te doden; in de tweede helft scoorde Salah en raakte Patricio ernstig geblesseerd. Uiteindelijk eindigde de hele wedstrijd en versloeg Liverpool Wolves in de uitwedstrijd met 1-0.In de eerste helft, in de 4e minuut, schoot de Semedo van de Wolves weg van het strafschopgebied en werd de bal gered door Alisson. In de 12e minuut maakte Wijnaldum (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Chelsea 2-0 Everton

Bericht - 09 maart 2021 om 04:42 uur

In de 27e ronde van de Premier League 2020/21 speelde Chelsea thuis tegen Everton. In de eerste helft pakte Havertz een doelpunt en maakte een eigen doelpunt voor Chelsea om op voorsprong te komen; in de tweede helft scoorde Havertz maar door een handbalfout was het eerste doelpunt ongeldig. Havertz maakte een punt en hielp Jorginho aan het doel om de score uit te breiden. Aan het einde van de wedstrijd versloeg Chelsea Everton met 2-0.Aan het begin van de eerste helft, in de 5e minuut, schoot Chelsea-speler Rees James de bal van rechts terug. Werner, die de bal (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Manchester United 2-0 Manchester City

Bericht - 08 maart 2021 om 09:36 uur

In de 27e ronde van de Premier League 2020/21 werd de Manchester City Derby hartstochtelijk opgevoerd in het Etihad Stadium. Manchester City speelde thuis tegen hun rivaal Manchester United. In de eerste helft stuurde Jesus een punt en B Fei maakte een fantastische start voor Manchester United. In de tweede helft maakte Rodri een boos schot en Luke Shaw scoorde om de score uit te breiden. Aan het einde van de wedstrijd versloeg Manchester City Manchester United met 0-2.Slechts 30 seconden na de eerste helft scoorde Rashford van Manchester United de bal vanaf de linkerkant van het veld. Martial (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Juventus 3-0 Crotone

Bericht - 23 februari 2021 om 08:13 uur

In de 23e ronde van het Serie A-seizoen 2020-2021 speelden de Serie A-giganten Juventus thuis tegen Crotone. In de eerste helft scoorde Cristiano Ronaldo tweemaal met een kopbal. In de tweede helft van de wedstrijd scoorde McKenney met een linkervoetvolleybal vanuit het midden van het strafschopgebied. Aan het einde van de wedstrijd versloeg Juventus Crotone thuis met 3-0.In de eerste helft, in de 10e minuut, maakte Delicht een lange pass vlakbij het middenveld om McKenney te vinden die in het strafschopgebied werd gestoken, maar de doelman van Crotone viel aan om het voetbal te pakken te krijgen. In de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 15 16 17 18 19