Avatar yumi Lee

yumi Lee

Real Madrid wint de tweede plaats in La Liga

Bericht - 24 mei 2021 om 04:49 uur

In de laatste ronde van het La Liga-seizoen 2020-21 versloeg Real Madrid Villarreal thuis met 2-1, Pino scoorde een doelpunt, Benzema scoorde voor Real Madrid, Modric scoorde een doelpunt in blessuretijd voor Real Madrid om te winnen. Real Madrid verzamelde uiteindelijk 84 punten en won dit seizoen de tweede plaats in La Liga. Atletico Valladolid won het kampioenschap, terwijl Barcelona degradeerde naar de derde plaats. Voor de start van deze ronde leidde Atletico Madrid Real Madrid met 2 punten, en het La Liga-kampioenschap zal in de laatste ronde tussen de twee teams worden geproduceerd. Tegelijkertijd in de slotwedstrijd keerde Atletico Madrid ook Valladolid om en won daarmee het kampioenschap, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Barcelona 0-0 Atletico Madrid

Bericht - 10 mei 2021 om 00:55 uur

De 35e ronde van het 20/21 La Liga-seizoen luidde een belangrijke strijd in. In het Nou Camp Stadium, Barcelona 0-0 Atletico Madrid thuis. Messi 1 over 4 schoten werd gered door Oblak, en Dembélé voerde voor het einde het voetbal aan.In de eerste helft, in de derde minuut nadat Lemar een linkse inslag had gemaakt, werd een laag schot vanuit de linkerbovenhoek van het strafschopgebied aangevallen. In de 10e minuut nam Suarez een vrije trap voor het strafschopgebied aan de linkerkant en Ter Stegen redde de bal. In de 19e minuut stak Hermoso voor vanaf links, Correa schoof naar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Kanter maximaliseerde statistieken + maakte 2 doelpunten

Bericht - 06 mei 2021 om 12:30 uur

Kanter, die alomtegenwoordig is, heeft weer iets gedaan! Kanter viel tweemaal aan en Werner en Mount scoorden respectievelijk. Chelsea versloeg Real Madrid met 2-0 om door te gaan naar de Champions League-finale. Gedurende de wedstrijd overhandigde Kanter prachtige statistieken en werd hij na de wedstrijd uitgeroepen tot beste speler.De statistieken van Kanter voor dit spel zijn erg helder. De balcompetitie op grote hoogte was 100% succesvol, 45 aanrakingen, 4 keer het strafschopgebied van de tegenstander binnen, 4 onderscheppingen, 4 succesvolle een-op-een confrontaties, 3 kansen om bedreigingen te creëren, 1 blok, 2 achterwaartse stelen, 1 Een succesvolle doorbraak, van aanval (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Juventus 3-1 omgekeerde Parma

Bericht - 22 april 2021 om 10:38 uur

In de 31e ronde van het Serie A-seizoen 2020-2021 begon een grote strijd. Serie A-giganten Juventus speelde thuis tegen Parma. In de eerste helft scoorde Brugman een vrije trap en sloeg Sandro een volley. In de tweede helft van de wedstrijd scoorde Sandro een kopbal en ook Delicht scoorde een kopbal. Aan het einde van de wedstrijd versloeg Juventus Parma thuis met 3-1. In de eerste helft, in de 8e minuut, maakte Cristiano Ronaldo een laag schot van buiten het strafschopgebied. De hoek was relatief recht en werd gered door de doelman. In de 9e minuut kreeg Cristiano Ronaldo een pass van Dybala in het midden van het (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Manchester United gaat door naar de top 4 met een totaalscore van 4-0

Bericht - 16 april 2021 om 10:38 uur

In de Europa League 1/4 knock-outronde 2020-21 stond Manchester United tegenover Granada op Old Trafford. Cavani nam de leiding bij het breken van het doel, Granada's Vallejo Oolong. Manchester United won met 2-0 en schoof op naar de top 4 met een totaalscore van 4-0.In de eerste helft, in de 6e minuut van de openingswedstrijd, maakte Manchester United's Teles een pass van links en Pogba kopte de bal voor het punt. Cavani, die onbewaakt was in de nr. 7 Goedkope voetbaltenues, linkervoet op 12 meter. Volley schoot, de bal vloog soepel in de rechter benedenhoek van (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Arsenal 3-0 Sheffield United

Bericht - 13 april 2021 om 11:47 uur

In de 31e ronde van de Premier League speelde Arsenal uit tegen Sheffield United. Lacazette scoorde tweemaal, Martinelli scoorde het eerste doelpunt van het seizoen, Arsenal versloeg het onderste team Xie Lian met 3-0.In de eerste helft, in de tweede minuut, dribbelde Holding de bal naar voren en schuin voorbij. Saka volleyde vanaf de linkerkant van het strafschopgebied en trapte hoog. In de 9e minuut passeerde Osborne de bal, McGoldrick draaide zich om en schoot, de bal was iets naast de basislijn. In de 24e minuut passeerde Lacazette de bal vanaf het middenveld naar links, Martinelli dribbelde de bal (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Chelsea 2-5 West Brom

Bericht - 05 april 2021 om 10:10 uur

De 30e ronde van de Premier League begint. Chelsea vs. West Brom op Stamford Bridge. In de eerste helft scoorde Chelsea's Pulisic een extra schot om de leiding te nemen. Maar Chelsea verloor twee doelpunten in blessuretijd en viel tijdens rust met 1-2 uit. In de tweede helft scoorden zowel Robinson als Diagne om de stand op 4-1 te brengen. Werner assisteerde Mount om een gezichtsbesparend doelpunt te scoren en Robinson scoorde nog een doelpunt in blessuretijd. Uiteindelijk verloor Chelsea thuis met 2-5.In de eerste helft, na de 5e minuut, nam Pereira de directe snelheid om de Chelsea-verdediger weg (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Engeland 2-1 Polen

Bericht - 02 april 2021 om 06:33 uur

In de derde ronde van de Qatar World Cup European Qualifier Group I in 2022 stond Engeland tegenover Polen, de sterkste tegenstander in de groep, in het Wembley Stadium in Londen. Engeland won met 2-1, Kane scoorde als eerste, Stones gaf een keer een geschenk aan de Poolse Mordel om de score gelijk te maken, waarna Stones Maguire assisteerde om het goed te maken.In de eerste helft, in de 8e minuut, sloeg de Engelse Mount de bal helemaal door, Chilwell stak de linkerflank in en maakte een bodempass, maar de niet-verdedigde Foden-kopbal vanaf 8 meter was hoog. In de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Spanje 3-1 Kosovo

Bericht - 01 april 2021 om 08:29 uur

De derde ronde van Groep B van de WK 2022 European Qualifiers in Qatar gaat van start, waarin Spanje thuis tegen Kosovo speelt. In de eerste helft scoorde Olmo het doelpunt voor Spanje om de score te openen, waarna Ferran Torres in het net sloeg om de score uit te breiden; in de tweede helft maakte Simon een fout en gaf een cadeau, Harimi scoorde een lob van ver en scoorde een doelpunt voor Kosovo, waarna Moreno een hoekschop gebruikte. Kans om het net in te gaan om de overwinning te bezegelen. Aan het einde van de wedstrijd versloeg (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Portugal 2-2 Servië

Bericht - 29 maart 2021 om 13:45 uur

In de WK-kwalificatiewedstrijden van 2022 begint een grote strijd in groep A in de Europese zone, waarbij Servië thuis tegen Portugal speelt. In de eerste helft van de wedstrijd scoorde Ruota tweemaal met een kopbal. In de tweede helft van de wedstrijd scoorden Mitrovic en Kostic. Ronaldo werd verdacht van het scoren van een doelpunt aan het einde van de wedstrijd, maar de scheidsrechter blies het af en Ronaldo protesteerde tegen de penalty. Aan het einde van de wedstrijd werd Portugal met 2-2 gelijk gemaakt door hun tegenstanders met een voorsprong van twee doelpunten.In de eerste helft, in de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19