Avatar yumi Lee

yumi Lee

Chelsea 1-1 Krasnoda

Bericht - 09 december 2020 om 13:04 uur

In de zesde ronde van Groep E van de groepsfase van de Champions League speelde Chelsea thuis tegen Krasnodar van de Russische Super League. In de eerste helft sloeg de uitploeg Cabella vol om de leiding te nemen, maar Abraham maakte al snel een punt voor Jorginho om gelijk te maken met 1-1. De twee ploegen hadden aanval en verdediging in de tweede helft, maar de score bleef ongewijzigd. Uiteindelijk speelden de twee teams 1-1 gelijk. In de eerste helft, in de 12e minuut, dribbelde een speler uit Krasnodar de bal van onder naar rechts, maar die werd geblokkeerd door (...)

Lees verder

0 reactiesPlaats een reactie

De vervangende pass van Wu Lei werd de beste van de wedstrijd

Bericht - 08 december 2020 om 13:59 uur

In deze wedstrijd tegen Sporting Gijon was Wu Lei niet langer degene die belachelijk werd gemaakt voor "het team nam onmiddellijk de leiding na het verlaten van het veld". Integendeel, hij vertrouwde uiteindelijk op zijn eigen kracht om de overwinning naar het team te brengen, maar ook als invaller. Nadat hij in de 76e minuut van de bank kwam, met een doelpunt en een assist, leidde hij het team in zijn eentje naar een moeilijke overwinning, en Wu Lei werd de compromisloze beste van de wedstrijd. Het was in de 76e minuut dat Wu Lei zijn RCD Espanyol voetbaltenue droeg en (...)