Avatar Moniek en Judith

Moniek en Judith

Dag 13: Yosemite - San Fransisco

Bericht - 06 oktober 2019 om 19:51 uur

Vanmorgen was het koud maar gelukkig niet zo erg als gisteren. Op naar de douche, maar wat was die vies zeg. Je had zelfs geen deur om dicht te doen alleen een gordijn. De muren zagen eruit alsof er al een jaar geen doekje overheen geweest was. Nou slippers aan en maar niet kijken en niks aanraken. VerderĀ  deden we alles op het gemakje. Zo erg dat ze kwamen vragen of we nog een nacht wilde bijboeken. Maar voor deze plaats hebben we 50 dollar betaald. Vieze douches en wc, geen wifi niks.. wat een drama, daar boeken we (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dag 12 Mammoth lakes - Yosemite

Bericht - 04 oktober 2019 om 22:23 uur

Wat een nacht.. het was -4. En we zijn wakker geworden als 2 ijsblokjes. Bijna de gehele nacht wakker geweest. Wat een ellende.. zelfs in de ochtend voelde het nog alsof het buiten sneeuwde. Judith ging ondertussen het eten alweer uit de ijzeren bakken halen en het kacheltje alvast aangezet. Daarna kwam Moniek langzaam aan uit bed toen haar serie was afgelopen en de camper wat was opgewarmd. Op naar Mammoth Lakes. Dit zouden erg mooie meren moeten zijn. Onderweg kwamen we een klein bakkertje tegen met allemaal Nederlandse producten en normale broodjes. Helemaal blij waren we! Eindelijk eens (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dag 11: Death Valley - Mammoth Lakes

Bericht - 03 oktober 2019 om 21:01 uur

Na wat nachtelijke praatjes van Judith die wil kamperen weer vroeg uit de veren om een rit te maken van 6 uur. Deze keer van Las Vegas, via Death Valley naar Mammoth Lakes. Judith is de chauffeur van vandaag om Moniek haar enkel en achillespees te sparen. Even een planning gemaakt en om half 9 aangereden richting the Red Rock canyon. Het waren wel red rocks.. maar daar is het ook mee gezegd. Welgeteld 1 grote berg rood en de rest gewoon zoals alle andere. Een rondje van 40 minuten was daar ook verplicht want het was maar een (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Dag 10 Las Vegas - via Death Valley - Mammoth Lakes

Bericht - 02 oktober 2019 om 20:01 uur

Vanmorgen een keer uitgeslapen. We waren half kapot door al het lopen, alle spieren lieten van zich horen. Maar er is steeds ook zoveel te zien en te doen en maar relatief kort de tijd. Zelfs in het restaurant gisteren kunnen ze niet wachten tot je weer vertrekt en komen wel tot 3 keer toe melden waar we moeten afrekenen.. nou dat word geen fooi dan, laat ons even zitten joh. Ook is het hier is het legaal om wiet te roken heel de stad ruikt hier dan ook na, overal waar je loopt komt er wel een eietwalm (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 9: Las Vegas

Bericht - 01 oktober 2019 om 17:52 uur

Weer een slechte nacht.. Wat kan het toch koud worden hier. Als 2 ijsblokjes wakker geworden. Judith al vroeg uit de veren. Moniek nog veilig onder haar dekentje. Omdat we wildlife hadden gekampeerd hadden we geen voorzieningen dus maar snel de weg op. Op naar Las Vegas! Een rit van nog 2.5 uur. Daar aangekomen moesten we nog 3 uur wachten om ons in te checken op de campground. Naja campground.. een grote geasfalteerde parkeerplaats. Maar wel een goede locatie en water en stroom! Dat is fijn. In die 3 uur dat we moesten wachten eindelijk eens een wasje (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Dag 8: Zion

Bericht - 01 oktober 2019 om 17:51 uur

Vannacht zo goed als niet kunnen slapen. Noodweer leek het wel. Ofja dat leek misschien omdat je het beter hoort in de camper. Toen we s'ochtends wakker werden zijn we ons gaan klaar maken om naar Zion te gaan. Maar man man man wat was het koud. Moniek was daarom ook erg blij met haar winterjas.. Langs de weg wel 20 dode hertjes tegen gekomen. Echt super zielig. Eenmaal aangekomen in Zion was het mega druk. Overal hebben we wel even vast gestaan. Het was een zigzag weg naar beneden. Judith heeft Moniek toch wel paar keer moeten terug (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 7: Bryce Canyon

Bericht - 29 september 2019 om 17:19 uur

Vanochtend vroeg op om ons aan te melden voor de wave. Een wandeltocht van 8 uur met een mooi uitzicht en veel kloven. Je moest daarvoor ingeloot worden. Tijdens te uitleg van de ranger merkte we al dat de twijfel toesloeg. Het was een hike niet voor beginners, je moest navigeerskills hebben en je kon er halverwege niet uit. Besloten om het niet te doen. Een hike van 8u met Moniek haar achillespees? Niet zo slim misschien. Op naar de Bruce Canyon. Onderweg zag Moniek een advertentie van paardrijden in Bryce. Dat stond sowieso al op de planning dus (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Dag 6 Antelope Canyon - Kanab

Bericht - 28 september 2019 om 06:55 uur

Vanochtend eens wat langer geslapen.. 7 uur in plaats van half 6. Ook hadden we eens de tijd om rustig te ontbijten. Moniek aan de toast met natuurlijk pasta uit Nederland.. Ze zouden toch eens geen lekkere pasta hebben hier.. Normaal is het haasten naar de volgende bezienswaardigheid. Maar vandaag staat pas om 3uur de Antilope Canyon op het programma. Vandaag de camper weer aan kant, al het vieze water eruit gepompt omdat Moniek het gisteren op haar heupen kreeg en moest poetsen. Dat vond Judith wel fijn, die mocht zich toch nergens mee bemoeien. Nog gauw even douchen (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 5: rustdag!

Bericht - 27 september 2019 om 19:02 uur

Dag 5 alweer. De tijd vliegt, we zijn steeds zo druk bezig dat we geen moment rust hebben. Vanmorgen was Judith al vroeg uit bed en heeft de zonsopkomst nog gezien. We zijn daarna terug gereden naar de camping waar we wilde gaan staan om daar alvast te reserveren. We konden daar pas om 12u naar binnen dus even een nieuwe planning gemaakt. Richting een soort meer/strandje gereden waar we vannacht op de wildlife camping hebben gestaan om even te relaxen. Stoeltjes en tafeltje uitgeklapt en zonnen maar. De zon was zo heet dat we snel even een duik (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dag 4: de Grand Canyon - Page

Bericht - 26 september 2019 om 19:21 uur

Wakker geworden op de wildlife camping.. we stonden tussen de bomen waar we van 30 graden overdag naar ongeveer 4 graden sochtends gingen.. ijskoud, Moniek miste haar elektrische deken enorm. Het was pas 6 uur maar we waren helemaal klaar met de kou. Dus joggingspakkie aan en richting de Grand Canyon. Deze was nog een uur rijden. Daar aangekomen naar een informatiecentrum gegaan voor info over wat we allemaal konden doen. Er was een mooie wandeltocht van ongeveer 3 a 4 uur. 11.5km met uitzicht over de volledige Grand Canyon. Ook kon je af en toe in een shuttle (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3