Avatar Moniek en Judith

Moniek en Judith

Dag 23: New York

Bericht - 15 oktober 2019 om 04:14 uur

Vanmorgen ietsjes langer geslapen dan gisteren want dat was hard nodig. Vandaag staat fietsen door het Central Park op het programma. Ons hotel ligt letterlijk naast het Central Park dus dat was makkelijk. Even gezocht  waar we de fietsen konden ophalen. De fietsen zaten namelijk inbegrepen bij de prijs van de hop on hop off bus. Alles was afgezet vanwege Columbus dag voor één of andere parade. Bij de fietsenverhuur wilde ze je paspoort innemen.. We keken elkaar aan van nee dit gaan we niet doen. Uiteindelijk heegt Judith haar rijbewijs daar achtergelaten en hebben we de fietsen meegenomen. Overal (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dag 22: New York

Bericht - 15 oktober 2019 om 04:13 uur

Vandaag de eerste volle dag in New York. We dachten dat het slapen in een hotel wat beter zou gaan. Maar we hebben zowat de halve/hele nacht liggen spoken. Niet moe, dorst. Moniek naar beneden om water te halen, niks meer open. Enz.. drama dus. S'ochtends was Moniek er weer vandoor om water te halen en kwam terug met water en donuts. Lekker ontbijt op bed dus. Vervolgens snel douchen en naar de Hop on Hop off dubbeldekker bus. Tickets voor 2 dagen gekocht voor die bus zodat we alles zouden kunnen zien. Je kunt dan de gehele dag (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 21: Los Angeles - New York

Bericht - 14 oktober 2019 om 20:46 uur

Vanochtend extra vroeg opgestaan. De camper schoongemaakt en alles gepakt. Vandaag vliegen we namelijk naar New York voor 3 nachten. Maar eerst nog even de camper inleveren. Aangekomen bij het camperbedrijf was alles meteen goed. De waterslang die we onderweg vergeten waren en een nieuwe voor hebben gekocht werd gewoon vergoed, zonder een verzonnen verhaal op te hangen. Ook hoefden we de camper niet zo netjes achter te laten als dat we hadden gedaan. Er stond namelijk al een hele schoonmaakploeg klaar. Maar goed, alles was oke. Toch ontbraken er nog wat spullen van de camper kwamen we daarna (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 20: Los Angeles

Bericht - 12 oktober 2019 om 21:47 uur

Yeaah eindelijk lekker weer, 31 graden. S'ochtends bikini's aangedaan en naar het zwembad gegaan om daar nog even wakker te worden. Na een tijdje kregen we toch wel honger. Iets over onze zwemkleding gedaan en lopen naar een lokale bakkerij. We kwamen langs het deel waar de autorace van Grease is opgenomen dus snel fotootje gemaakt. Na 20min lopen kwamen we bij de bakkerij.. wij helemaal blij. Helaas verkocht deze alleen maar taarten. Dus door daar een market. Vier broodjes voor 1 dollar. Hoppaa weer terug gelopen richting de camper. Het rare is dat je gewoon moet oversteken zonder (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 19 Malibu Beach - Los Angeles

Bericht - 11 oktober 2019 om 09:09 uur

Vanochtend opgestaan met het idee om een nieuwe was aan te zetten. Gelukkig had deze camping alle faciliteiten. Dus vroeg op en de was erin. Ondertussen was Moniek gaan douchen en had Judith door heel de camper waslijnen gehangen crisscross van links naar rechts. Daarna hebben we deze opgehangen en was het een doolhof door de camper heen. Omdat we toch niks meer te zoeken hadden in Malibu zijn we naar Los Angeles gereden. Ergens ontbeten aan een restaurantje langs de weg en vervolgens nog 2 uur naar de stad gereden. Aangezien we weer overal file en wegwerkzaamheden hadden. (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 18: Morro bay - Santa Barbara - Malibu Beach

Bericht - 11 oktober 2019 om 09:08 uur

Op Morrobay hadden we mega mooi uitzicht op het strand. Helaas zonder zon. Dus onze 2/3 dagen zonvakantie werd hem niet. We zijn optijd vertrokken richting Santa Barbara. Daar aangekomen werd het nog een hele opgave om de camper ergens te parkeren. Na een uur rondgereden te hebben met tussendoor wat opzoeken, kwamen we aan bij een parkeerplaats. Ook bij deze mochten geen campers staan en moesten we 3 parkeerplaatsen verderop parkeren. Uiteindelijk gelukt.. Omgekleed en aangelopen. Een leuk klein stadje met winkeltjes en eettentjes. Het lag langs een grote haven en het strand. Nadat we wat winkeltjes gehad (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 17: santa Cruz - Morro Bay

Bericht - 09 oktober 2019 om 20:36 uur

Vandaag weer een rit van 3uur op het programma. In de ochtend lekker rustig aangedaan en wat langer in bed blijven liggen. Ook dat hebben we even nodig na al die vroege ochtenden. Daarna Moniek voor het stuur gekropen en aangereden richting Morro Bay. Dit zou een leuk vissersplaatsje moeten zijn waar veel te doen was. Dus Hoptjop gas erop. De navigatie stuurde ons steeds via de grote snelweg terwijl wij via de kust wilde rijden. Kwam er wel weer een uur bij maar dan hadden we wel mooi uitzicht over de pacific oceaan. Eenmaal aangekomen bij de oceaan (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 16: San Francisco - Santa Cruz

Bericht - 09 oktober 2019 om 19:14 uur

Vandaag weer een dagje vroeg op. We hadden namelijk de gevangenis Alcatraz op het programma. Om kwart over 7 dus de wekker. En om kwart over 8 de Uber besteld naar Pier 33. Vanuit hier vertrok de boot naar Alcatraz. Het was maar goed dat we de taxi op tijd hadden besteld want het was enorm druk op de weg. Eenmaal aangekomen waren we ruim op tijd en konden we in de rij aansluiten. Daarna met de boot naar het eiland. Eenmaal daar aangekomen legde een Ranger het verhaal van Alcatraz uit met regels enzo en mochten we daarna (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dag 15: San Francisco dag 2

Bericht - 07 oktober 2019 om 05:59 uur

Dag 2 in San Francisco en vandaag op stond er fietsen over de Golden Gate Bridge op de planning. We hebben op het gemak ons "stokbrood" in de broodrooster gedaan en vertrouwd de pindakaas en pasta weer op tafel gezet. Eigenlijk wilde we salami en kipfilet eten, maar wij met onze slimme/domme hoofden hadden die in de vriezer gedaan. Omdat, toen we even geen stroom hadden dachten we slim te zijn om ze zo goed te houden. Maar helaas vergeten eruit te halen toen we wel stroom hadden.. Dus bevroren vlees. Toen we klaar waren weer een uber gepakt (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dag 14 San Francisco

Bericht - 06 oktober 2019 om 20:08 uur

Vandaag wakker geworden aan een klein dorpje buiten San Fransisco. Aangezien Judith het niet vertrouwde op de parkeerplaats om daar te overnachten. Waar we nu hadden geslapen lag aan een kleine haven. Een leuk uitzicht op zee. Toch gauw door naar San fransisco om op een fatsoenlijke RV campground te gaan staan. Richting San fransisco een leuk stuk langs de kust gereden en uiteindelijk door alle Mario kart wegen die kriskras door elkaar lopen hier aangekomen bij de campground. Camper neergezet op stuk asfalt. Want meer was het niet. En richting de stad met een uber. Pier 39 werd (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3