Avatar Moniek en Judith

Moniek en Judith

Dag 3 Palm Spring - Williams

Bericht - 25 september 2019 om 16:48 uur

Vanmorgen wederom weer optijd wakker en het was al gelijk warm. We zijn gaan douche en gaan ontbijten. Gelukkig hadden we een broodrooster gekregen zodat het brood van hier toch wat lekkerder smaakt. Eerst even alles afwassen want anders is het voor moniek uit zn beker drinken geen optie. We zijn na het ontbijt even naar het zwembad gelopen om beetje af te koelen. Want vakantie zonder zwembad kan niet volgens moniek. Diva in de dessert noemt Judith het. Aangekomen bij het zwembad waar Niemand was maar een muziekje aangedaan en meezingen met uitzicht op de woestijn. Daarna alles (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 2: Los Angeles- Palm Springs

Bericht - 24 september 2019 om 15:53 uur

Omdat we toch al vanaf 4 uur wakker waren en maar spelletjes speelde, maar eens goed het boekje gelezen. Daarin ontdekte we dat we pas om 13.00 de camper konden ophalen in plaats van half 9 s'ochtends. Dus nieuwe planning gemaakt.. Hollywood! Weer met de uber richting daar. Na een speurtocht naar de sterren op de grond zoals Rihanna en Michael Jackson op de walk of fame richting the Hollywood sign. Ook die bleek nog moeilijk vindbaar. Judith 10 trappen gelopen om te kijken of ze dan uitzicht had over de stad.. maar helaas weer een groot gebouw ervoor. (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Dag 1 Amsterdam - Los Angeles

Bericht - 23 september 2019 om 15:08 uur

Hehe daar gingen we dan na bijna een jaar gewacht te hebben was het zo ver. Om 8.00 zouden we aanrijden. Ook al is moniek vaak te laat was ze nu een keer optijd klaar. 8.10 reden we aan na dat we alles ingesteld hadden. Bijna in amsterdam aangekomen hadden we file.. gelukkig waren we ruim op tijd dus geen stress. Daar de auto even neergezet alle koffers eruit gehaald en goo we konden daar niet te lang blijven staan want ze waren al boetes aan het uitdelen. We liepen richting de ingang maar op schiphol waren ze alles aan (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3