Avatar Lissy

Lissy

After movie reis

Bericht - 16 december 2019 om 17:29 uur

https://youtu.be/L2EFS7VEgwU4 reactiesPlaats een reactie

Home sweet home

Bericht - 21 november 2019 om 12:23 uur

En we zijn weer thuis! Het koude, frisse en platte Nederland.Heel raar en vreemd om na z’n tijd weer in je eigen bedje te liggen, maar daar in tegen ook weer heel fijn.

De laatste dagen van Bali heb ik nog heerlijk genoten. Uluwatu en Canggu waren fijn. Veel gedaan heb ik niet. Beetje op het strand gehangen, gegeten, geshopt en lekker met de meiden nog een keer goed afgesloten. Twee dagen voor vertrek waren we met z’n alle weer in Uluwatu en hebben we gezellig op het strand gelegen, samen gegeten en een klein feestje gehad. Vanaf de volgende (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Bali en ik kom naar huis!

Bericht - 11 november 2019 om 06:26 uur


Wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb jongens. Zo dacht ik op de luchthaven van Singapore nog eventjes, waar begin ik aan. Maar ik heb een mega vakantie gevoel, volop zon, zee, strand en heel veel gezelligheid. Eigenlijk precies wat ik nodig had, om mijn reis te eindigen. 


Ik vloog van Singapore naar Bali met KLM een hele verstandige keuze. KLM maakte een tussenstop van Amsterdam naar Bali in Singapore. Het was sinds 13 weken dat ik weer zoveel Nederlanders bij elkaar gezien heb. Het toestel was lekker ruim en de twee uurtjes waren zo voorbij.

En toen was (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Update, we gaan er weer voor!

Bericht - 31 oktober 2019 om 05:43 uur


Vanuit de laatste uren in Singapore nog even een korte update.

Afgelopen dinsdag weer naar de dokter geweest, met goed resultaat! M’n bloed waardes zaten weer op een gezond level en heel belangrijk geen beestjes!!!Of te wel, ik mag weer gaan en staan van de dokter, en officieel ontslagen en uitbehandeld. 


Direct na terugkomst alles opgestuurd naar Nederland om de Nederlandse artsen nog eens te laten beoordelen. Ook van hen positief reis advies gehad, alleen met rust. Heel veel rust. Eigenlijk niet het echte “backpack leven” meer, maar alles met mate. Oppassen voor hygiëne en luisteren naar het lichaam. Dat de (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Malakka, Singapore en ik heb een ziekte?!?!

Bericht - 27 oktober 2019 om 18:12 uur


Ja we zijn er nog hoor jongens. Schrik niet, de titel klinkt heftiger dan dat het is. Zo doen al die bloggers/vloggers dat toch? Een heftige titel voor meer clicks? En hoe meer clicks hoe meer geld ze ophalen? Afijn, ja ik ben weer ziek geweest, met ziekenhuis opnames ect. maar dat op het einde. We beginnen waar we eindigde, lang lang geleden. Sorry dat de blog weer eventjes op zich heeft moeten wachten. Nee ik heb niet vast gezeten op het eiland, integendeel, maar  ik heb het gewoon super leuk gehad in Malakka, en eerste dagen van Singapore. Het (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Het leven op een Paradijs eilandje Perhentian

Bericht - 15 oktober 2019 om 09:40 uur


En we hebben de stap gewaagd,  momenteel lig ik heerlijk op een standbedje, het geluid van de zee op de achtergrond, en het zonnetje op m’n gezicht, m’n blogje te schrijven. Heerlijk! Ik heb m’n besluit toch genomen om naar de Perhentain island te gaan, op eigen risico. En wat ben ik een gelukkig mens dat ik deze stap gezet heb! Niks aan de hand, veel poeha om niks. Komen en gaan is gewoon te doen, en er zijn zeker wat activiteiten of resorts die al gesloten zijn, maar het is een eiland waar praktisch niks is. Veel heb je (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

The journey continues

Bericht - 11 oktober 2019 om 07:34 uur


En we zijn weer op route! Eindelijk weer avonturen beleven en mooie plekken bezoeken. Uiteindelijk toch nog langer gebleven in Georgetown. Afgelopen woensdag uitgecheckt, na een week daar te verblijven. Goed uitgeziekt, veel gerust, geslapen, genetflixt, af en toe ook verveeld en mijzelf af gevraagd wat ik hier in hemelsnaam nog deed. Maar het heeft zijn vruchten afgeworpen en we zijn er weer. En nu voor het echtie, althans dat hoop ik haha! Nee ik voel mij goed, uitgerust en ik ben er weer helemaal klaar voor om nu Maleisie echt te ontdekken. 


Afgelopen woensdag begon m’n trip weer en (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Fotootje van de brug

Bericht - 04 oktober 2019 om 16:08 uur


1 reactiesPlaats een reactie

En we zijn weer terug bij af..

Bericht - 04 oktober 2019 om 16:06 uur

Jaaaa en toen waren we weer in Georgetown. En dit keer weer voor 5 dagen. En niet omdat ik dit plaatsje zo geweldig vind. In tegendeel, maar omdat ik nu goed ziek ben/was. Ik dacht na mijn eerdere verblijf van 6 dagen in Georgetown mij een stuk beter te voelen, maar nadat ik het hotel had verlaten ging het alweer de verkeerde kant op. Om zonder te diep in de details te treden, al drie weken last van een overgevoelige darmflora. Daarnaast continue geen eetlust, flinke buikpijn, moe en energieloos. Mijn ritje van Langkawi naar Georgetown terug voelde ik (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Mini vakantie in George Town

Bericht - 27 september 2019 om 11:25 uur

Oeps, dit pakte eventjes iets duurder, luxer en langer uit dan gepland. Maar het was het waard, had het eventjes nodig. Een mini vakantie van 6 dagen hier in George Town - Penang.

De weg van Kuala Lumpur naar Penang verliep eigenlijk heel soepel. Een mega luxe bus, met alles erop eraan. Eten, drinken, beenruimte (waar in je ook nog eens kon gaan liggen) en gratis films. Alleen maar comfort, heerlijk! Dit zijn nog eens goeie bussen, zelfs een vliegtuig kan er niet aan tippen. Geef mij maar zn 12 uur durende bus i.p.v. een vliegtuig, mij hoor je dan (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3