Avatar Lissy Voorsluys

Lissy Voorsluys

Het einde van Cambodja is nabij..

Bericht - 16 augustus 2019 om 17:13 uur

En het einde is in zicht. Niet van mijn reis maar wel van Cambodja.De laatste dagen nog erg genoten van de cultuur, de mensen en gezelschap.

Afgelopen donderdag zijn we vertrokken richting Kampot. Een rustig, vredig plaatsje. Ik sliep in een prima hostel met een prive kamer.  Nadat ik mezelf lekker had geïnstalleerd, ben ik vertrokken richting de peper plantage. De plantage zelf was niet zo heel boeiend, maar de natuur en omgeving, wauw. Midden in de bergen, alles prachtig groen. Het was puur natuur ademen.

Savond gingen we met de groep met de boot, om de zonsondergang bekijken en het mogelijke (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

The journey continues

Bericht - 13 augustus 2019 om 16:03 uur

Hi allemaal,

Er zijn weer aantal dagen verstreken, weer tijd voor een kleine update. Momenteel zit ik aan het strand op een eilandje Koh rong Sanloem. Een vredig eilandje gelegen bij de plaatst Sihnoukville. Weinig tot geen bereik en geen WiFi, wanneer het online komt ben ik waarschijnlijk al weer vertrokken. 

Volle maar mooie dagen achter de rug gehad. Veel gereisd, culturen opgesnoven en bijzondere maar leuke dingen ondergaan. Afgelopen zaterdag zijn we met de bus richting Battambang vertrokken. Dit keer was het onder leiding van de Stray tour. Samen met nog 3 andere Engelse reizigers zijn we op pad gegaan. De (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

The trip goes on..

Bericht - 13 augustus 2019 om 16:00 uur

Hi allemaal,

Er zijn weer aantal dagen verstreken, weer tijd voor een kleine update. Momenteel zit ik aan het strand op een eilandje Koh rong Sanloem. Een vredig eilandje gelegen bij de plaatst Sihnoukville. Weinig tot geen bereik en geen WiFi, wanneer het online komt ben ik waarschijnlijk al weer vertrokken. 

Volle maar mooie dagen achter de rug gehad. Veel gereisd, culturen opgesnoven en bijzondere maar leuke dingen ondergaan. Afgelopen zaterdag zijn we met de bus richting Battambang vertrokken. Dit keer was het onder leiding van de Stray tour. Samen met nog 3 andere Engelse reizigers zijn we op pad gegaan. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Suasdey Cambodia

Bericht - 09 augustus 2019 om 15:55 uur

Gisteren was het dan eindelijk zover, met de bus naar Cambodja.
Een lange rit achter de rug, 8 uur vertrekken en 18 uur aankomen, ruim 400 KM gemaakt. Maar alles was zeer relaxed, alle ruimte, airco en WiFi, meer had ik ook niet nodig.
Tussen door nog even de grens over, man wat is het daar toch anders. 
Ze zeggen geen boe of bah bij de controle, ze kijken je alleen maar heel boos aan. Je gaat bijna aan jezelf twijfelen. Tussen de marktkraampjes wordt eventjes alles tussen neus en lippen geregeld voor de mensen die nog geen visa hadden, wat was (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De reis kan beginnen...

Bericht - 07 augustus 2019 om 16:02 uur

En we zijn gearriveerd!!

Ten eerste wil ik jullie super bedanken voor al jullie lieve berichtjes, deze had ik niet zien aankomen. Super lief!

Na een wat iets geëmotioneerde afscheid, ging de reis super vlot.Dit maal gevlogen met Eva-Air premium economy. Mocht je richting Bangkok willen gaan, zou ik deze maatschappij zeker aanraden. De kosten voor luxer zitten is veel lager dan gewoon economy van KLM, daarnaast beter eten (zover het te “eten” is ;-)) en een hele uitrusting van tandenborstel, sokken, slofjes en meer. Daarnaast had ik ook wel mazzel dat het vliegtuig niet volgeboekt was, en mijn buurvrouw zich (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Status update van 07 augustus 2019

Status update - 07 augustus 2019 om 13:44 uur

Bangkok

Aftellen is nu echt begonnen..

Bericht - 03 augustus 2019 om 13:39 uur

Oké, de zenuwen gieren onderhand wel lichtelijk door het lichaam heen. Nog drie nachtjes slapen en het is zover, Lissy die gaat backpacken. Tot 2016 nog nooit gevlogen en nu met een enkeltje alleen de weide wereld in. Het leven kan soms anders lopen dan gedacht.

Anyway, mn tassen zijn zo goed als ingepakt, en toch komt er elke keer weer wat bij. Op dit moment zit ik aan een dikke 14 kilo, wat volgens de meeste site’s wel “oké” is. Maar dahm wat was en is dit moeilijk zeg... probeer maar eens je leven van 3 maanden in een rugtas (...)

Lees verder


17 reactiesPlaats een reactie