Avatar Laurien Rottier

Laurien Rottier

De eerste dagen

Bericht - 29 november 2017 om 12:25 uur

Een reis om de wereld, letterlijk (nouja een halve dan). Van deur tot deur toch zo'n 33 uur onderweg geweest. Ik heb onderweg bergen met sneeuw, woestijn en regenwoud mogen aanschouwen, met als toetje mijn eerste zonsopgang in Australië. 

Mijn eerste overstap was in Londen. Vlak voor aankomst daar raakte ik aan de praat met het meisje vlak naast mij. Die ging helaas door naar Zuid-Afrika dus dat was van korte duur. Wel werd ik erg enthousiast toen bij de gate mijn naam werd omgeroepen: zou ik een upgrade krijgen?! Maar helaas.. ze wilden alleen checken of ik er was (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Here I go...!!

Bericht - 25 november 2017 om 13:20 uur

Woohoo! Het moment is daar... Vanaf april ben ik, nadat ik eindelijk de knoop had doorgehakt en bikkelhard heb gewerkt om op tijd af te studeren, al bezig met de voorbereidingen van mijn reis. Met dank aan alle tips van mijn lieve vrienden en familie (I owe you) heb ik een supergoed beeld van alles dat mij te wachten staat en alle activiteiten die ik wil ondernemen. Een supergaaf plan waar ik al maanden naar uit kijk. En vandaag is de dag dat mijn tassen zijn volgepropt, inclusief alle chocola die ik van iedereen als voorraad heb meegekregen (supermegabedankt, (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Status update van 25 October 2017

Status update - 25 oktober 2017 om 13:53 uur

Nog maar een maandje: de laatste voorbereidingen worden gedaan. Ik heb er zin in!!!

Pagina: 1 2 3 4