Avatar Laurien Rottier

Laurien Rottier

11 mei - vier weken verder

Bericht - 11 mei 2020 om 10:51 uur

Hoi allemaal!

Ik besefte me toen ik dit verhaaltje ging schrijven dat het alweer vier weken geleden is dat ik richting Engeland vertrok. Dat voelt tegelijk heel kort en heel lang. 
Ook afgelopen week is er niet heel veel gebeurd. Zoals ik in mijn vorige verhaal scheef was het weer gedoe met Ikea. Die Ikea levering hadden we dus gecanceld en daarvan krijgen we ons geld nog terug. Tegelijk heb ik toen bij Argos een matras besteld en die kwam netjes de leverdatum (7 mei) binnen! Zelfs eerder dan de tijd die ze hadden doorgegeven en hij heeft hem voor me (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Toen was het alweer Mei

Bericht - 05 mei 2020 om 15:14 uur

De verhalen komen steeds minder. Vorige week was ook erg rustig. Dat is eigenlijk een goed teken!
Op maandag was het Koningsdag. Dat hebben we hier gevierd door een wandeling van 2,5 uur door de New Forest en zelfgemaakte oranje vegan tompoucen die ik had gebakken. Niet zo lekker als die van de HEMA, maar het was iets :) . Op dinsdag kwam eindelijk de WIFI en de timing was perfect, want vanaf dinsdag was het een paar dagen aan het regenen als 'cats and dogs'. Dus na het nieuwste seizoen van la Casa te hebben gezien, een paar afleveringen (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

27 april - King's day!

Bericht - 28 april 2020 om 10:21 uur

De eerste feestdag die ik moet 'missen'. Natuurlijk extra vreemd omdat er geen festivals zijn en ik andere foto's krijg dan ik normaal gewend ben, haha. Ik heb zelf ook helemaal niks in oranje, dus erg oranje werd het bij ons in huis ook niet. Zondagavond hadden we een route gevonden van 10km die we wilden gaan wandelen. We hadden geen wekker gezet en waren uiteindelijk later wakker dan verwacht, omdat we ook later dan normaal waren gaan slapen. Het plan veranderde dus al en we zouden s middags gaan wandelen ipv s ochtends. Van een collega had ik (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

23 t/m 26 april

Bericht - 27 april 2020 om 11:22 uur

Alweer een paar dagen geleden dat ik een berichtje op de blog gooide. Dat is eigenlijk goed nieuws, want het betekent dat we het rustiger hebben en ik dus ook minder heb om te delen. Ook in mijn hoofd is het rustiger. De eerste week was één grote shock en chaos en veel stress omdat we zo snel mogelijk meubels wilden hebben, niet alles in één keer lukte, etc. Inmiddels voelt het als een lekkere vakantie. We zijn de laatste dagen druk bezig geweest in de tuin en die ziet er nu echt goed uit! Al het onkruid is weg, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

21 en 22 April - de tuin

Bericht - 23 april 2020 om 11:29 uur

Ik schrijf deze blogjes vaak pas de volgende dag. Soms moet ik dan zelfs al aan Michael vragen wat we eigenlijk gedaan hebben. Dat komt of omdat de dagen zo op elkaar lijken, of omdat we zoveel doen. Hierdoor was ik zelfs vergeten dat we maandag 'S ochtends 2 uur hebben gewandeld in de New forest! Heerlijk rustig, camera meegenomen en een paar foto's gemaakt. Anyway, aangezien binnen zo goed als alles klaar is (we moeten alleen nog wat kleine dingetjes als een lamp en bijzettafel) staat deze week in het teken van de tuin. De wind is hier (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

20 April - een nieuwe week begint

Bericht - 21 april 2020 om 14:00 uur

Wat vliegt de tijd voorbij! Vanavond is het al een week geleden dat ik van iedereen afscheid heb genomen. Ik had van 't weekend al een grote Ikea kledingkast op internet gezien (2 losse PAX aaneen). Echter reageerde deze meid mega traag en nadat ze zei dat we hem mochten hebben, verwijderde ze de advertentie en reageerde niet meer. Vervolgens vond ik de advertentie nieuw erop gezet voor 40 pond minder dan we hadden geboden. Daar reageerde Michael op en op hem reageerde ze vervolgens wel! We konden hem vandaag ophalen, dus een collega met een busje geregeld. Inmiddels ben (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Weekend!

Bericht - 20 april 2020 om 18:57 uur

De dagen voelen hier allemaal hetzelfde, dus een echt gevoel van weekend hadden we niet. Zaterdag hebben we rustig aan gedaan. 'S ochtends lekker in onze pyjama op de bank Marie Kondo gekeken op Netflix, om onze kleding even ruimtebesparend op te vouwen als de koningin van het organiseren. Dus dat hebben we daarna braaf gedaan. Er past echt veel in een lade!! Maar toch is een kledingkast ernaast ook nog wel fijn, wetende dat er uiteindelijk nog meer dozen met kleding gaan komen... De huisbaas kwam zaterdagmiddag onderdelen voor de afvoer langsbrengen die net niet helemaal pasten. Met (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

17 april

Bericht - 18 april 2020 om 11:04 uur

Vandaag iets rustiger aan gedaan, maar toch productief geweest. Eerst een magentron opgehaald, daarna een tv meubel en op de terugweg langs Screwfix. We hadden online onderdelen voor de 'plumbing' besteld, zodat we die konden afhalen en de wasmachine konden aansluiten. Echter was één onderdeel te klein en de andere nog niet binnen, dus dat was geen succes. We hebben de huisbaas gebeld en die gaat het voor ons regelen, top! Bij de advertentie van de magnetron stond dat hij al wel was schoongemaakt, maar nog wel wat schoonmaak kon gebruiken (beetje tegenstrijdig). Ik had Michael naar binnen gestuurd (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

16 april - het begint ergens op te lijken

Bericht - 17 april 2020 om 10:56 uur

Vandaag hadden we weer een drukke dag voor de boeg. We begonnen bij een winkel om een slang voor de wasmachine te halen, maar die deden alleen aan online bestellingen ophalen. De volgende twee bouwmarkten helaas ook.. maar bij de laatste konden we online bestellen en het direct ophalen, dus die hadden we binnen! Hierna zijn we naar de huisarts gegaan, zodat ik mijn documenten kon inleveren. Normaal zou ik een gesprek daar krijgen, maar dat doen ze nu niet. Ik weet eigenlijk niet of dit nou betekent dat ik recht heb op zorg... al is voor mensen die (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

15 april - rusten doen we niet

Bericht - 16 april 2020 om 18:55 uur

Na heerlijk te hebben uitgeslapen (uhm, 7:15 ja) na de eerste nacht op ons royale luchtbed, zijn we na het ontbijt alweer druk aan de slag gegaan. Michael had online twee winkels gevonden die open zijn met allerlei spullen voor in huis/bouwmarkten. Tijdens het schoonmaken na aankomst merkte ik al dat onze douchekop niet goed werkte. Er zouden drie standen op zitten, maar de enige die goed werkte straalde zo ongeveer de huid van je lichaam af en bij de andere twee kwam er meer aan de zijkanten uit dus deed het vrij weinig. Gelukkig hebben we een mooie (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4