Avatar Jikaira Suriel

Jikaira Suriel

Day 5

Bericht - 10 mei 2019 om 05:06 uur

Waaauuuwww wat gaat de tijd toch snel, he?! Alweer donderdag en dus onze vijfde dag in NYC. We waren eigenlijk ingepland voor een tour in het MET museum, maar die hebben we moeten verzetten ivm ‘the game’. 

Vandaag staat in teken van BASKETBAL dus dat betekend dat we naar Philadelphia toe moeten. Een busreis van 2 uur, maar ik ben allang blij want manlief wou in eerste instantie de wedstrijd van het team uit Boston bijwonen. Dat is een reis van 4 uur en dan kom je natuurlijk niet op dezelfde dag terug. Gelukkig hebben ze hun laatste wedstrijd verloren (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Day 4

Bericht - 09 mei 2019 om 15:44 uur

Vandaag staan we weer vroeg op, maar we doen lekker rustig aan dus vertrekken wat later dan we afgelopen dagen hebben gedaan. 


We gingen weer terug naar Times Square, omdat we nog niet op het gedeelte waren geweest waar Jahir graag wilde zien. Toen we aankwamen begreep ik het. Dit is het deel wat je in films en op TV ziet. Echt nog indrukwekkender dan wat we al hadden gezien. 


Omdat ik in NL niet echt leuke kleding heb kunnen scoren hadden we afgesproken om hier ook nog te gaan winkelen. Ik ben niet zo van het winkelen in een winkel, (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Day 3

Bericht - 08 mei 2019 om 22:54 uur

Vandaag zijn we weer lekker vroeg uit de veren. We moeten namelijk de auto voor 8:30 weer afleveren bij de dealer. We waren gisteren niet meer op tijd terug voor sluitingstijd, omdat we lekker rustig aan gedaan hebben op Warwick en Patterson. 


Een planning voor de dag hebben we ook niet gemaakt, maar daar maken we ons niet zo druk om. Er is genoeg te doen! We gaan als eerst naar het 9/11 memorial. Deze gebeurtenis is me altijd zo bijgebleven. Ik kan me de nieuwsuitzendingen nog goed herinneren en dit is alweer 18 jaar geleden. Tijdens de broadcast hebben (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Day 2

Bericht - 08 mei 2019 om 01:20 uur

Vandaag staan we lekker vroeg op. Gelukkig kost dit ons geen moeite aangezien we al vroeg in ons bed lagen. Bij aankomst lagen er earplugs op de kamer met daarbij een briefje “Welcome to the e city that never sleeps but we thought you might want to. So we’re providing you with some comfortable earplugs so you can catch some ZZZ’s”. Nu heb ik echt niks meegekregen van de geluiden om ons heen, maar Jahir vertelde me dat ze midden in de nacht gewoon nog bezig waren met bouwen etc. We komen rond 7:30 aan bij het ontbijt. Naast (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

De vlucht!

Bericht - 07 mei 2019 om 05:16 uur

Yes....nooit meer mijn countdown app verversen. Vandaag is de dag dat hij eindelijk de 00:00 raakt. Onze convention trip begint nu!!!!!


Op de een of andere manier voelt het nog steeds onwerkelijk, maar dat komt misschien wel door de vermoeidheid. Wij beginnen altijd de avond voor vertrek pas met inpakken. Jahir heeft een paar uurtjes geslapen en toen was ik nog druk met mijn manicure en pedicure waardoor ik dus geen oog dicht heb gedaan. Een bewuste keuze, want ik slaap graag in het vliegtuig. Dit voorkomt namelijk dat ik veel stress ervaar tijdens het vliegen. Hoe vaak (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2