Avatar mei zeng

mei zeng

Het is de beurt aan de Winnipeg Jets om dit seizoen een geweldig seizoen te beleven

Bericht - 13 januari 2024 om 11:30 uur

De afgelopen jaren is de NHL ontstaan met veel uitstekende teams. In 2021 behaalden de New York Rangers hun beste resultaten in de reguliere competitie. In 2022 presteerden de New Jersey Devils goed in de reguliere competitie. Medio 2023 keerden de Winnipeg Jets terug op kracht en presteerden ze op hun best in de competitie. In deze competitieronde versloegen de Winnipeg Jets de Chicago Blackhawks met 2-1, waarmee ze een nieuw record van acht opeenvolgende overwinningen in de teamgeschiedenis vestigden. De fans in het outfield trokken opgewonden hun NHL shirt uit en vierden de overwinning terwijl de sneeuw viel. De Winnipeg Jets staan momenteel bovenaan het NHL-klassement (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

William Nylander krijgt een volgend contract van acht jaar bij Toronto Maple Leafs

Bericht - 11 januari 2024 om 08:26 uur

Er zijn ruim tien jaar verstreken en William Nylander vindt dat alles precies goed is gebeurd. Hij is erg blij om een goedkope Toronto Maple Leafs shirt te dragen en het eerste decennium van zijn carrière door te brengen. William Nylander kreeg zijn wens en kreeg een contract van acht jaar bij de Toronto Maple Leafs. Hij zal het volgende decennium beginnen met NHL shirt nr. 88. William Nylander heeft dit seizoen 54 punten gescoord en staat daarmee stevig op de ranglijst van de scorende leider van de Toronto Maple Leafs. William Nylander veroverde de Toronto Maple Leafs met zijn stabiele en uitstekende (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Florida Panthers versloeg Vegas Golden Knights na een half jaar

Bericht - 05 januari 2024 om 13:37 uur

Misschien weten alleen zij zelf hoe pijnlijk het team dat in de finale verloor zich voelt. Na een half jaar stonden de Florida Panthers opnieuw tegenover de Vegas Golden Knights en versloegen ze hun tegenstanders hardnekkig. Toen de wedstrijd was afgelopen, huilden de spelers die de goedkope Florida Panthers shirt droegen oprechte tranen en was hun innerlijke zelfvertrouwen opnieuw tevreden. Nadat de Florida Panthers verloren van de Vegas Golden Knights in de Stanley Cup-finale van het seizoen 2022-2023, misten ze de kans om de eerste kampioenstrofee in de teamgeschiedenis te winnen. De Florida Panthers hebben zes wedstrijden op rij gewonnen, terwijl de Vegas Golden (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Auston Matthews helpt Toronto Maple Leafs opnieuw aan de overwinning

Bericht - 04 januari 2024 om 09:56 uur

Auston Matthews scoorde zijn 30e doelpunt van het seizoen, waarmee hij zijn totaal op 30 doelpunten bracht in 35 wedstrijden. In de Toronto Maple Leafs-wedstrijd tegen de Anaheim Ducks scoorde Auston Matthews een belangrijk doelpunt in de verlenging om het team te helpen winnen. Dit doelpunt was het 13e schot van Auston Matthews in de wedstrijd, en ook doelman Lucas Dostal van de tegenstander was behoorlijk krachtig. Dit jaar was de kracht van de Anaheim Ducks grotendeels te danken aan de aanwezigheid van Lucas Dostal, anders zou de kracht van het team moeilijk zijn geweest om de aanval van de tegenstander te weerstaan. Dit is het achtste seizoen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Verschillende situaties tussen voormalig kampioenen Colorado Avalanche en Saint Louis Blues

Bericht - 30 december 2023 om 12:12 uur

Nathan MacKinnon werd puntloos gehouden tegen de Saint Louis Blues, waarmee een einde kwam aan zijn scoringsreeks van 19 wedstrijden. Nathan MacKinnon heeft dit seizoen 13 goals en 23 assists bijgedragen. Hij is nog steeds een van de krachtigste spelers die een goedkope Colorado Avalanche shirt draagt. De Colorado Avalanche staat momenteel aan de top van de divisie en moet opnieuw door naar de play-offs. Omdat de Colorado Avalanche in de play-offs nog wil concurreren met de Seattle Kraken, willen ze hun wraakplan voltooien. Nadat de Saint Louis Blues van hoofdcoach veranderden, zijn de prestaties van het team verbeterd. De kracht van Saint Louis Blues is (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Edmonton Oilers winnen in de laatste ronde van 2023

Bericht - 29 december 2023 om 10:50 uur

De prestaties van twee belangrijke teams dit seizoen hebben totaal tegenovergestelde situaties laten zien. De Vegas Golden Knights presteerden goed aan het begin van het seizoen, terwijl de Edmonton Oilers opeenvolgende wedstrijden verloren en naar de onderkant van de competitie zakten. Nu er een half seizoen is verstreken, presteren de Vegas Golden Knights geleidelijk niet goed in de wedstrijd, terwijl de Edmonton Oilers in de middenmoot zijn gestegen en elf opeenvolgende wedstrijden hebben gewonnen. Nu zijn de resultaten van de twee teams vrijwel hetzelfde. De feiten tonen aan dat als alles wil veranderen, je beloond wordt als je maar hard werkt. In deze ronde versloegen de Vegas Golden Knights de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Voor het eerst in de geschiedenis van de NHL scoorden twee spelers met een lacrosse-achtige beweging

Bericht - 27 december 2023 om 12:18 uur

IJshockey is een intense ijssport, en het is ook een snelheidsevenement dat de perfecte boog interpreteert. Er zijn geen nauwkeurige gegevens en concepten in de sport, en elke fan moet de mysteries ontdekken. In deze ronde van de NHL-competitie zijn er twee spelers die nieuwe vaardigheden in het hockeyspel creëren. Dit is een scoremethode die geen enkele speler eerder heeft kunnen uitvoeren, en het is een zelden geziene scène in de NHL waarin hetzelfde spelscherm tegelijkertijd voorkomt. De eerste is Connor Bedard, de nummer 1 keuze die al een half jaar een goedkope Chicago Blackhawks shirt draagt. Hij maakte een perfect en prachtig hockeydoelpunt. Connor Bedard (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Edmonton Oilers behalen twee overwinningen voor Kerstmis

Bericht - 23 december 2023 om 08:33 uur

In de NHL-competitie dit seizoen hebben de Edmonton Oilers de slechtste start van de afgelopen jaren gehad, met het record van het team onderaan. Geconfronteerd met een slecht schema hebben de Edmonton Oilers hun jacht op het kampioenschap niet opgegeven. Ze hebben de afgelopen maand hun best gedaan om de achterstand in te halen. De huidige Edmonton Oilers staan niet langer onderaan, ze zijn langzaam gestegen naar een middenvoordeel. 2023 loopt ten einde en de Edmonton Oilers nemen afscheid met twee overwinningen. In 2024 beginnen ze aan een nieuw jaar. In de laatste speelronde versloegen de Edmonton Oilers de New Jersey Devils met 6-3 in een fel duel. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Seattle Kraken-verwachtingen voor doelman Joey Daccord

Bericht - 22 december 2023 om 12:08 uur

Na twee jaar onafgebroken hard werken presteerde Joey Daccord eindelijk goed in Seattle Kraken. In deze wedstrijd tussen de Seattle Kraken en de Los Angeles Kings evenaarde Joey Daccord zijn teamrecord met 42 saves. Joey Daccord overleefde een krappe laatste drie minuten en hielp de Seattle Kraken de Los Angeles Kings met 2-1 te verslaan. Aan het begin van het seizoen 2022-2023 werd Joey Daccord opnieuw toegewezen aan Seattle's nieuwe AHL-filiaal, de Coachella Valley Firebirds. Hij droeg geen goedkope Seattle Kraken shirt en werd een startende line-upspeler. Na drie jaar drukke carrière begrijpt Joey Daccord heel goed hoe hij de mentaliteit moet hebben om (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De scène waarin Patrick Kane Alex DeBrincat assisteerde, speelde zich een paar jaar geleden af

Bericht - 20 december 2023 om 10:30 uur

De tijd blijft vooruitgaan, maar spelers kunnen elkaar altijd weer ontmoeten in andere teams. In het verleden waren Patrick Kane en Alex DeBrincat spelers die ervoor kozen om de goedkope Chicago Blackhawks shirt te dragen. Helaas zijn ze allebei vertrokken vanwege de besluitvorming van het team. In 2023 ontmoeten Patrick Kane en Alex DeBrincat elkaar opnieuw in de Detroit Red Wings, iets wat ze geen van beiden hadden verwacht. Alex DeBrincat was zo blij toen werd aangekondigd dat Patrick Kane de goedkope Detroit Red Wings shirt zou dragen. In deze competitieronde deed zich een dramatisch tafereel voor. Patrick Kane assisteerde (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 24