Avatar mei zeng

mei zeng

Los Angeles Kings maken een einde aan de winning streak van zes wedstrijden van New York Islanders

Bericht - 13 maart 2024 om 10:27 uur

De Los Angeles Kings maakten een einde aan de winning streak van zes wedstrijden van de New York Islanders toen doelman David Rittich voor de zesde keer in zijn carrière 26 schoten buitenhield. Adrian Kempe scoorde voor het derde opeenvolgende seizoen de twintig doelpunten en werd een van de gezichten van de goedkope Los Angeles Kings shirt. Om zich voor te bereiden op de krachtmeting met de New York Islanders hebben de Los Angeles Kings veel moeite gedaan om zich voor te bereiden op de wedstrijd. De New York Islanders staan tenslotte bekend om hun uitstekende verdediging. Hun kracht kan niet worden (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Pittsburgh Penguins moeten het idee van wederopbouw trotseren

Bericht - 09 maart 2024 om 09:31 uur

Nadat de Pittsburgh Penguins veel geld hadden uitgegeven om Erik Karlsson te contracteren, maar er niet in slaagden hun slechte record te veranderen, kon het team alleen maar een wederopbouw overwegen. Zeven jaar zijn verstreken sinds de Pittsburgh Penguins in 2017 de Stanley Cup wonnen. Die uitstekende oude spelers worden langzamerhand ouder en het team moet in werkelijkheid het probleem van onvoldoende kracht onder ogen zien. Als een team wil herbouwen, zullen die uitstekende spelers zeker de handelschips van het team worden. Omdat de prestaties van de Pittsburgh Penguins dit seizoen steeds slechter werden, besloot het team deze winter opnieuw op te bouwen. Nu is aanvoerder Jake Guentzel van (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Pittsburgh Penguins ruilen opvallende Jake Guentzel tegen Carolina Hurricanes

Bericht - 08 maart 2024 om 09:03 uur

Nadat de Pittsburgh Penguins dit seizoen de beroemde verdediger Erik Karlsson contracteerden, verkeert het record van het team nog steeds in een onstabiele staat. Oorspronkelijk presteerden Pittsburgh Penguins in de eerste wedstrijden van het schema goed en hun vaardigheden in alle aspecten waren tot op zekere hoogte verbeterd. In de latere fasen van de reguliere competitie verloren de Pittsburgh Penguins echter geleidelijk aan momentum en staan momenteel op de tweede plaats in de divisie. De Pittsburgh Penguins hebben misschien geen kans om door te gaan naar de play-offs, en het team is begonnen met een ontslag- en handelsplan. De huidige aanvoerder van Pittsburgh Penguins, Jake Guentzel, is in 2024 (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De NHL-ranglijst verandert dit jaar opnieuw

Bericht - 06 maart 2024 om 10:49 uur

Er zijn dit jaar opnieuw veranderingen in de NHL-ranglijst, waarbij de Vancouver Canucks en Philadelphia Flyers de meest voor de hand liggende verbeteringen aanbrengen. Als je elk jaar naar de NHL kijkt, zijn er een of twee teams die plotseling in kracht toenemen. In 2021 zijn de New York Rangers de ploeg geworden met de grootste krachtstoename in de competitie dit seizoen. Medio 2022 nam de kracht van de New Jersey Devils toe en schoven ze plotseling door naar de play-offs. In 2023 werden de Vancouver Canucks het team met de grootste krachttoename in de competitie, en hun goedkopenhlshirts waren plotseling geliefd bij meer (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Jim Montgomery wil niet opnieuw verliezen van de Vegas Golden Knights

Bericht - 01 maart 2024 om 10:12 uur

De resultaten van de Boston Bruins en Vegas Golden Knights dit seizoen zijn wisselvallig. Zij staan op de tweede plaats tijdens de conferentie. Deze twee teams waren vorig seizoen representatief voor uitmuntende prestaties, waarbij de Vegas Golden Knights de Stanley Cup wonnen en de Boston Bruins de Presidents Cup wonnen. Beide teams hebben de laatste tijd een recessie doorgemaakt en de algehele sterkte van het team is iets achtergebleven. Vooral het algehele vermogen van de Vegas Golden Knights en de kracht van het team zijn direct beïnvloed door blessures van belangrijke spelers. Boston Bruins-hoofdcoach Jim Montgomery is blij met het verslaan van de Vegas Golden Knights, het betekent immers (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Ook Boston Bruins boekt mooie resultaten onder Brad Marchand

Bericht - 26 januari 2024 om 11:24 uur

Een half jaar later is Brad Marchand blij dat de Boston Bruins hun eerste plek op de conferentie kunnen behouden. Door het plotselinge vertrek en pensionering van zijn goede vriend aanvoerder Patrice Bergeron werd Brad Marchand in korte tijd de nieuwe aanvoerder van de Boston Bruins. Toen zijn goedkope Boston Bruins shirt werd geborduurd met het logo van de aanvoerder, stond ook Brad Marchand onder grote druk. Brad Marchand begrijpt dat dit team een kampioenschap wil, en dat hebben ze vorig seizoen zo gemakkelijk verloren. Brad Marchand begreep de innerlijke klap van zijn teamgenoot Patrice Bergeron, dus besloot hij resoluut met pensioen te gaan. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Nikita Kucherov hoopt met Steven Stamkos opnieuw kampioen te worden

Bericht - 24 januari 2024 om 11:21 uur

Nikita Kucherov heeft dit seizoen opnieuw goed gepresteerd en heeft nu haar 30e doelpunt van het seizoen gescoord. In de wedstrijd tussen de Tampa Bay Lightning en de Philadelphia Flyers scoorde Nikita Kucherov 3 doelpunten en 1 assist, waarmee hij het team hielp de tegenstander met 6-3 te verslaan. Nikita Kucherov leidt momenteel de NHL met 80 punten en strijdt met Nathan MacKinnon om de eerste plaats. De 30-jarige Nikita Kucherov draagt al tien jaar de goedkope Tampa Bay Lightning shirt. Hij houdt zo veel van het gevoel van missie en erfgoed dat dit team geeft. Vanaf het moment dat Nikita Kucherov in 2013 ervoor koos (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De Edmonton Oilers hebben al 33 jaar geen finalewedstrijd meer gespeeld

Bericht - 20 januari 2024 om 03:28 uur

De Edmonton Oilers versloegen de Seattle Kraken met 4-2, waardoor hun winning streak in de franchise werd uitgebreid naar 12 wedstrijden. De Edmonton Oilers zijn verbeterd naar 25-15-1 met een record van 20 overwinningen, 3 gelijke spelen en 0 verliezen in de afgelopen 23 wedstrijden. Ze zijn niet langer de laatste plaats waar ze aan het begin van het seizoen stonden. De Edmonton Oilers evenaarden zelfs het record voor de langste winning streak van een Canadees team, behaald door de Montreal Canadiens in het seizoen 1967-1968. Dit seizoen behaalden ze hun slechtste en beste resultaten. De Edmonton Oilers hebben de situatie acht keer omgekeerd in hun winning streak van (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vancouver Canucks wordt het eerste team dat dit seizoen 30 wedstrijden wint

Bericht - 19 januari 2024 om 13:16 uur

Het team dat in het seizoen 2023-2024 de meeste vooruitgang heeft geboekt in de NHL zijn de Vancouver Canucks, die dit seizoen het eerste team werden dat 30 wedstrijden won. De Vancouver Canucks versloegen de Arizona Coyotes met 2-1 voor hun zesde overwinning in zeven wedstrijden. Misschien dacht niemand dat de Vancouver Canucks zojuist een aanvoerder hadden aangesteld, maar het veranderde de prestaties van het team. Het lijkt erop dat de teams die geen aanvoerder hebben gekozen, het plan van de Vancouver Canucks moeten raadplegen, en misschien kunnen hun resultaten worden verbeterd. Quinn Hughes is vereerd dat het logo van de aanvoerder is toegevoegd aan het (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Marc-André Fleury was blij met zijn 552e overwinning

Bericht - 17 januari 2024 om 09:39 uur

Dankzij een 5-0-wedstrijd konden de spelers van Minnesota Wild eindelijk hun vertrouwen herwinnen. Iedereen herinnert zich nog dat toen de Minnesota Wild met 0-6 verloor van de Arizona Coyotes, de spelers verdrietig het veld verlieten en uiteindelijk niet eens de kracht hadden om hun NHL shirt uit te trekken. De uitstekende prestatie van Marc-André Fleury zorgde niet alleen voor de teamoverwinning, maar zorgde ook voor een record van 552 overwinningen voor zichzelf. Marc-André Fleury noemde dit een bijzonder moment in zijn postgame-interview en bedankte de Minnesota Wild voor de kans om op te treden. Marc-André Fleury volbracht deze prestatie op epische wijze en redde alle 21 schoten (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5 ... 24