Avatar mei zeng

mei zeng

Chicago Blackhawks krijgen na 16 jaar opnieuw nummer 1 keuze

Bericht - 11 oktober 2023 om 11:13 uur

De Chicago Blackhawks zullen een nieuw tijdperk inluiden, en ook de ooit grote aanvoerder Jonathan Toews heeft tijdelijk het veld verlaten vanwege een blessure. De Chicago Blackhawks kunnen niet blijven vertrouwen op de kracht van hun oude spelers. Ze moeten de ontwikkeling van jonge spelers versterken. De Chicago Blackhawks namen Connor Bedard deze zomer over met de eerste algemene keuze in de draft, en hij scoorde ook zijn eerste punt en assist tegen de Pittsburgh Penguins. De opkomst van uitstekende resultaten heeft Connor Bedard meer missies opgeleverd. In het vorige voorseizoen droeg Connor Bedard voor het eerst een goedkope Chicago Blackhawks shirt en scoorde één doelpunt (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De groep jonge spelers waar de Anaheim Ducks op zaten te wachten is volwassen geworden

Bericht - 06 oktober 2023 om 09:42 uur

De Anaheim Ducks wachten op de ontwikkeling van een groep jonge spelers, en het team kan al jaren niet door naar de play-offs. De managementstijl van de Anaheim Ducks is altijd anders geweest dan die van andere teams. Het team gelooft alleen in de uitstekende spelers die het heeft opgeleid. De Anaheim Ducks geven zelden veel geld uit om uitstekende spelers te werven. Ze moeten allemaal tien jaar training volgen om een sterk team op te leiden. De Anaheim Ducks selecteerden geschikte jonge spelers om mee te doen aan de draft van deze zomer, en nadat ze hun favoriete NHL shirt hadden gegeven, begonnen ze aan (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Spelers verlaten altijd de NHL en beginnen opnieuw

Bericht - 04 oktober 2023 om 11:41 uur

Te veel oude spelers kozen ervoor om deze zomer met pensioen te gaan en ze realiseerden zich de dominantie van jonge spelers in de Vegas Golden Knights. De 37-jarige Cory Schneider koos ervoor om met pensioen te gaan en zijn 16 seizoenen durende NHL-carrière kwam ten einde. Cory Schneider wordt erkend als een van de beste doelverdedigers in de NHL en heeft tijdens zijn carrière vier verschillende NHL shirt gedragen. Dat goedkope New Jersey Devils shirt liet het meest opwindende beeld van de carrière van Cory Schneider achter. Hij speelde zeven jaar voor dit team. Misschien zal Vancouver Canucks (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De laatste doelverdediger die vóór 2004 nog in de NHL speelde

Bericht - 27 september 2023 om 08:31 uur

De 38-jarige Marc-André Fleury wil nog niet met pensioen. Hij wil zijn carrière afsluiten in een goedkope Minnesota Wild shirt met nog een jaar op zijn contract. Nadat Craig Anderson er deze zomer voor had gekozen om met pensioen te gaan, werd Marc-André Fleury de laatste actieve doelverdediger die in de NHL speelde voordat het seizoen 2004-2005 werd opgeschort. Marc-André Fleury toonde vorig seizoen geen groot vermogen in de Minnesota Wild, maar zijn kracht is nog steeds stabiel. Oorspronkelijk dachten fans dat Marc-André Fleury er deze zomer ook voor zou kiezen om zijn NHL shirt uit te trekken om afscheid te nemen, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Centennial-trui inspireert Boston Bruins

Bericht - 22 september 2023 om 09:47 uur

Nadat de Boston Bruins hun honderdjarige NHL shirt hadden uitgebracht, besloot het team uiteindelijk een nieuwe aanvoerder te benoemen. Onder de visie van die eeuwenoude sprankelende goedkope Boston Bruins shirt leek het team een ongekende verlichting te voelen. Misschien zijn de hoopvolle dromen van de Boston Bruins vorig seizoen in duigen gevallen, maar het leven is nu eenmaal zo: het groeit stap voor stap. De Boston Bruins kunnen een eeuwenoude geschiedenis hebben omdat het team voortdurend innoveert en vooruitgaat. Het team is door geen enkel seizoen verslagen. Zij zullen waardevolle ervaringen opdoen uit het mislukte seizoen en de draad weer oppakken voor (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Chicago Blackhawks hebben voorlopig geen plannen om een nieuwe aanvoerder te benoemen

Bericht - 20 september 2023 om 10:04 uur

Nadat Jonathan Toews zijn tijdelijke vertrek bij de Chicago Blackhawks aankondigde, heeft het team geen plannen om een nieuwe aanvoerder te benoemen. De afgelopen week zijn veel teams begonnen met het benoemen van nieuwe aanvoerders, en het team heeft een nieuwe start nodig. De 35-jarige Jonathan Toews maakte bekend dat hij in het seizoen 2023-2024 niet zal deelnemen. Hij kondigde niet aan dat hij zijn goedkope Chicago Blackhawks shirt zou uittrekken en met pensioen zou gaan. Daarom zijn de Chicago Blackhawks mogelijk van plan de positie van de aanvoerder te behouden. Het team hecht tenslotte veel belang aan het harde werk van Jonathan (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Calgary Flames geeft doelman Jacob Markström een kans om in het laatste seizoen te spelen

Bericht - 15 september 2023 om 10:03 uur

Het afgelopen seizoen is voorbij en veel spelers die ondermaats presteerden, hebben daar buiten het seizoen over nagedacht. Na de slechte prestatie van Jacob Markström vorig seizoen moet hij in het nieuwe seizoen goed presteren om bij de Calgary Flames te blijven. De Calgary Flames stelden alle fans teleur met hun prestaties vorig seizoen, en de onderliggende cijfers van Jacob Markström suggereren dat een groot deel van de schuld op zich moet worden genomen. Jacob Markström was ooit een van de meest betrouwbare balbehandelaars in de competitie, maar nu hij ouder wordt, lijkt zijn kracht te zijn afgenomen. Jacob Markström heeft nog een contract voor de laatste drie jaar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vancouver Canucks benoemt de 23-jarige Quinn Hughes tot aanvoerder

Bericht - 13 september 2023 om 11:53 uur

De 23-jarige Quinn Hughes nam de positie van aanvoerder van de Vancouver Canucks op zich en werd de eerste verdediger-aanvoerder in de teamgeschiedenis in de afgelopen 30 jaar. Quinn Hughes werd door de Vancouver Canucks geselecteerd met de zevende algemene keuze in de eerste ronde van de NHL Draft van 2018, en sindsdien speelt hij voor het team. Nu Quinn Hughes vijf jaar lang het goedkope Vancouver Canucks shirt heeft gedragen, is hij langzamerhand uitgegroeid tot een uitmuntende verdediger. Vanwege de liefde van hun ouders voor ijshockey werden de drie broers Quinn Hughes allemaal verliefd op de sport en zijn ze allemaal lid (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De meerderheid van de Pittsburgh Penguins-spelers is ouder dan 30 jaar

Bericht - 08 september 2023 om 12:15 uur

De 35-jarige Carl Hagelin kondigde zijn pensionering aan. Zijn oogblessure bleef complicaties veroorzaken en hij kon niet langer normaal concurreren. Carl Hagelin droeg tijdens zijn carrière vijf verschillende NHL shirt en won twee Stanley Cup-kampioenschappen met de Pittsburgh Penguins. Carl Hagelin kondigde zijn pensionering aan in een goedkope Washington Capitals shirt, en hij heeft er geen spijt van. Bedankt aan de fans en familie voor het altijd begeleiden van Carl Hagelin door de moeilijke periode van zijn leven. Met een dankbaar hart verliet hij het NHL-stadion. De 44-jarige Joe Thornton wil nog niet met pensioen, hij wil in de NHL blijven. Joe Thornton is (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Miro Heiskanen hoopt een geweldige verdediger te worden

Bericht - 06 september 2023 om 10:54 uur

Dit jaar heeft Miro Heiskanen de Norris Trophy opnieuw gemist en hij voelt zich nog steeds een beetje teleurgesteld. De 24-jarige Miro Heiskanen draagt al zes jaar een goedkope Dallas Stars shirt. Gedurende deze periode bleef hij proberen door te breken en zijn capaciteiten te verbeteren. Als verdediger heeft Miro Heiskanen door de jaren heen uitstekende resultaten behaald en is hij zelfs een uitstekende hoofdmacht geworden in de opkomst van de Dallas Stars. In 2021 tekenden de Dallas Stars Miro Heiskanen voor een achtjarig langetermijncontract ter waarde van $ 67,6 miljoen, wat genoeg is om te laten zien dat het team hem waardeert. Na (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5 ... 19