Avatar mei zeng

mei zeng

De New York Rangers gaan na een jaar opnieuw door naar de finale van de Eastern Conference

Bericht - 17 mei 2024 om 10:07 uur

Dit seizoen werden de New York Rangers het eerste team dat doorging naar de halve finales, en ook voor de tweede keer in de afgelopen jaren door naar de finale van de Eastern Conference. Terwijl de New York Rangers de eerste drie wedstrijden wonnen, vochten de Carolina Hurricanes terug in Games 4 en 5, resulterend in een totaalscore van 3-2. In een ernstige situatie wisten de New York Rangers heel goed dat ze de kans op de overwinning niet opnieuw konden uitstellen en daarom versloegen ze de Carolina Hurricanes in Game 6. Carolina Hurricanes-hoofdcoach Rod Brind'Amour vond het erg jammer dat ze na zoveel jaren proberen niet door konden (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vancouver Canucks-hoofdcoach Rick Tocchet hoopt dat Elias Pettersson weer op ware kracht kan komen

Bericht - 15 mei 2024 om 11:31 uur

In de felle tweede ronde van de play-offs werd geen enkel team direct verslagen en stonden ze allemaal op kritieke momenten weer op. De Carolina Hurricanes stonden in een 3-0-stand en wonnen met succes game 4 en 5. Momenteel hebben de drie groepen drie overwinningen. Kunnen ze in de volgende ronde direct de winnaar bepalen? Alleen de Vancouver Canucks en Edmonton Oilers staan 2-2, en ze moeten nog verdere inspanningen leveren om de situatie te veranderen om te winnen. Dit is de eerste keer in vele jaren dat de Vancouver Canucks door zijn naar de play-offs, en ze zijn met succes doorgegaan naar de tweede ronde. In Game (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Toronto Maple Leafs ontslaat hoofdcoach Sheldon Keefe na nederlaag in de play-offs

Bericht - 10 mei 2024 om 11:59 uur

Naarmate de kracht van elk team afneemt, is het ontslaan van hoofdcoaches gebruikelijk geworden. Sinds het einde van het seizoen 2022-2023 zijn er 19 hoofdcoachwisselingen geweest in de NHL. De Toronto Maple Leafs ontsloegen hoofdcoach Sheldon Keefe direct na de eerste ronde van de play-offs. In de vijf seizoenen dat Sheldon Keefe de Toronto Maple Leafs coachte, wist het team door te gaan naar de play-offs, maar kwam nooit verder dan de derde ronde. De Toronto Maple Leafs hebben geleidelijk het vertrouwen in hoofdcoach Sheldon Keefe verloren, en het is tijd voor het team om wat veranderingen aan te brengen. Door de achterstand van Canadese teams in de afgelopen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vegas Golden Knights uitgeschakeld in de eerste ronde van de play-offs

Bericht - 08 mei 2024 om 14:16 uur

Net als het kampioenschap van vorig seizoen werden de Vegas Golden Knights uitgeschakeld in de eerste ronde van de play-offs. De Vegas Golden Knights werden in de eerste ronde door hun tegenstanders uitgeschakeld, net als de Colorado Avalanche van vorig jaar. De Colorado Avalanche herleefde dit seizoen en ze trokken met succes hun NHL shirt aan en gingen door naar de tweede ronde. In de tweede ronde verloren de Carolina Hurricanes, het favoriete team om het kampioenschap te winnen, twee opeenvolgende wedstrijden van de New York Rangers. De Carolina Hurricanes van dit seizoen imiteren het arrangement van de Vegas Golden Knights van vorig jaar. Ze (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Boston Bruins en Florida Panthers ontmoeten elkaar opnieuw in de play-offs

Bericht - 05 mei 2024 om 11:34 uur

Auston Matthews trok ondanks zijn blessure een goedkope Toronto Maple Leafs shirt aan, maar wist uiteindelijk helaas geen overwinning te behalen. De Toronto Maple Leafs werden uitgeschakeld door de Boston Bruins zonder overwinning in hun zevende duel. De rivaliteit tussen de Toronto Maple Leafs en de Boston Bruins werd een van de hevigste rivaliteit in de Eastern Conference, waardoor de wedstrijd in een Game 7-confrontatie terechtkwam. Van de vier poules in de Eastern Conference hebben alleen de Boston Bruins en Toronto Maple Leafs aan zeven wedstrijden deelgenomen, en de andere teams hebben eenzijdige resultaten geboekt. Er was geen inhaalincident in de Eastern Conference en de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Connor McDavid bereikt 100 assists in een seizoen

Bericht - 17 april 2024 om 08:01 uur

Met de voortdurende vooruitgang van de technologie hebben meer spelers in de NHL een doorbraak van 100 assists in één seizoen bereikt. Wat er in de registratie overblijft, zijn een soort extreme gegevens, maar deze zullen niet stoppen naarmate de tijd verstrijkt. Elke generatie jonge spelers heeft het potentieel om hogere records te breken. De meest recente speler die een goedkope Edmonton Oilers shirt droeg, Connor McDavid, had een geweldig seizoen, waarmee hij de vierde speler in de geschiedenis van de NHL was die 100 assists in een seizoen noteerde. Dit is de eerste NHL-speler in 33 jaar die 100 assists in één seizoen haalt. Connor (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Jakob Silfverberg bereidt zich mentaal voor op het afscheid van Anaheim Ducks

Bericht - 12 april 2024 om 11:18 uur

Nadat elk seizoen op het punt staat te eindigen, zal er nieuws zijn over oude spelers die hun pensionering aankondigen. Sommige teams zijn voorbestemd om niet door te gaan naar de play-offs, dus hun ervaren spelers zijn klaar om met pensioen te gaan. De beroemde aanvaller Jakob Silfverberg zal na het seizoen 2023-2024 met pensioen gaan bij de NHL. Hij zal zijn geliefde goedkope Anaheim Ducks shirt uittrekken en hier afscheid nemen. De 33-jarige Jakob Silfverberg speelde dit seizoen 78 wedstrijden, waarin hij 7 doelpunten en 19 punten scoorde. Dit was niet het resultaat dat hij wilde. Met de huidige kracht van Jakob Silfverberg is het (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Alex Ovechkin kent opnieuw een goed seizoen

Bericht - 10 april 2024 om 14:20 uur

De Washington Capitals hebben zich al twee opeenvolgende seizoenen niet gekwalificeerd voor de play-offs, dus hebben ze dit seizoen nog een kans om door te gaan? Alex Ovechkin scoorde zijn 30e doelpunt van het seizoen en bereikte voor de 18e keer de benchmark. Nadat Alex Ovechkin het doelpunt van dit seizoen had gescoord, overtrof hij Mike Gartner en scoorde de meeste doelpunten in de geschiedenis van de competitie. Vele jaren geleden werd de goedkope Alex Ovechkin shirt een vertegenwoordiger van kracht in de NHL-competitie, en vandaag blijft deze speler nog steeds wonderen laten gebeuren. Het was de recordbrekende 852e carrièrescore van Alex Ovechkin, waarmee hij binnen 42 (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Auston Matthews zal het doelpuntenrecord van 2007-2008 verbreken

Bericht - 07 april 2024 om 06:56 uur

Onder de nieuwe generatie spelers is Auston Matthews een van de machtige vertegenwoordigers geworden. In deze ronde van de wedstrijd van Toronto Maple Leafs tegen de Montreal Canadiens breidde Auston Matthews zijn scoringsreeks uit naar 10 wedstrijden. Auston Matthews scoorde voor de tweede keer in zijn carrière de grens van 100 punten en begroette de fans vrolijk in goedkope Toronto Maple Leafs shirt. Auston Matthews bedankt de fans voor hun steun en aanmoediging onderweg, wat zijn hart met meer passie en energie vult. Sinds Alex Ovechkin in het seizoen 2007-2008 heeft geen enkele speler in één seizoen 65 doelpunten gescoord. Nu Auston Matthews in één seizoen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Sam Montembeault verslaat dapper Florida Panthers om kwaliteit te bewijzen

Bericht - 03 april 2024 om 11:49 uur

De Florida Panthers, die op het punt staan de play-offs in te gaan, hebben acht van hun afgelopen tien wedstrijden verloren. Wat veroorzaakt dit precies? De hoofdcoach van de Florida Panthers was niet teleurgesteld door de verliezende wedstrijd. In plaats daarvan zei hij dat de nederlaag de spelers alleen maar liet ontspannen. Nadat de Florida Panthers met 3-5 verloren van de Montreal Canadiens waren veel fans compleet teleurgesteld. Sam Montembeault maakte 37 reddingen in dit spel, waardoor het winnende spel meer spelers aanmoedigde om verder te gaan. Na opeenvolgende wedstrijden te hebben verloren, leken deze spelers de richting van hun inspanningen te zijn kwijtgeraakt toen ze de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 ... 23