Avatar mei zeng

mei zeng

De onverzettelijke geest van de New York Islanders werd gebruikt om hun tegenstanders te verslaan

Bericht - 23 juni 2021 om 08:13 uur

De spannendste wedstrijd van de NHL-play-offs van dit seizoen verscheen. Tampa Bay Lightning versloeg de New York Islanders met 8-0. Gedurende de hele wedstrijd waren er veel gevechten tussen de spelers van beide kanten. De New York Islanders kozen er halverwege de wedstrijd voor om de keeper te wisselen, maar helaas slaagden ze er nog steeds niet in om het waanzinnige doelpunt van Tampa Bay Lightning te blokkeren. Tampa Bay Lightning presteerde wederom goed in de thuiswedstrijd. Het team scoorde drie doelpunten in het eerste kwartier van de wedstrijd. Nadat de New York Islanders deze wedstrijd hadden gespeeld, raakten de spelers van het team in een staat van (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vier teams in halve finale NHL-finale scoorden 1-1

Bericht - 17 juni 2021 om 09:16 uur

In de halve finales van de NHL waren de totaalscores van beide teams 1-1. Deze vier teams tonen allemaal veel kracht en willen dit seizoen allemaal de Stanley Cup winnen. Nadat Tampa Bay Lightning in de uitwedstrijd verloor van de New York Islanders, trok de ploeg er één terug in de thuiswedstrijd. De kracht van Tampa Bay Lightning in de play-offs van dit seizoen is nog steeds behoorlijk krachtig en het team is in alle opzichten volledig voorbereid. Dit seizoen is de kracht van Brayden Point nog beter en stabieler. Hij scoorde vijf opeenvolgende wedstrijden. Tampa Bay Lightning en New York Islanders zijn beide teams met geweldige defensieve tactieken (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tampa Bay Lightning verliest in eerste wedstrijd halve finale the

Bericht - 15 juni 2021 om 04:43 uur

De NHL ging de laatste halve finales in, met Tampa Bay Lightning in de eerste wedstrijd tegen New York Islanders. Vorig seizoen werden de halve finales van de Eastern Conference ook gespeeld door Tampa Bay Lightning tegen de New York Islanders. De twee teams troffen elkaar dit seizoen weer en de wedstrijd tussen hen was vol revanche. In de eerste game versloeg New York Islanders Tampa Bay Lightning met 2-1 en won de ploeg met succes de eerste game. Nu zullen veel fans naar het toneel komen om de wedstrijd te bekijken, ze trekken elk de goedkope Tampa Bay Lightning shirt en de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Montreal Canadiens gaat na jaren weer door naar halve finalesfinal

Bericht - 10 juni 2021 om 12:07 uur

In de tweede ronde van de NHL-play-offs hebben New York Islanders, Tampa Bay Lightning en Montreal Canadiens allemaal gewonnen. De laatste wedstrijd tussen Colorado Avalanche en Vegas Golden Knights is nog niet gespeeld en de stand van deze twee teams is tijdelijk 2-2. New York Islanders versloeg Boston Bruins met 6-2 in de zesde wedstrijd om door te gaan naar de halve finale, en de spelers juichten vrolijk. Boston Bruins werd opnieuw uitgeschakeld en het was deze jaren moeilijk voor hen om de finale in de play-offs te halen. Dit seizoen schoof Tampa Bay Lightning opnieuw door naar de halve finales en presteerden ze nog beter in de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Canadese fans kwamen kijken naar de wedstrijd

Bericht - 04 juni 2021 om 14:40 uur

In de NHL-competitie van dit seizoen schoof Montreal Canadiens door naar de play-offs met een minimumscore van 59, maar ze versloegen Toronto Maple Leafs in de eerste ronde om door te gaan naar de volgende ronde. In de play-offs van dit seizoen werden de eerste en tweede plaats in het reguliere seizoen van de Eastern Conference en de Northern League beide verslagen door de derde en vierde plaats. De meest stabiele prestatie in deze competities is de Western Conference, Colorado Avalanche en Vegas Golden Knights zijn als eerste gerangschikt in de finale van de divisie. Montreal Canadiens heeft al jaren niet de kans gekregen om door te gaan (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tampa Bay Lightning versloeg Carolina Hurricanes in de tweede ronde van de play-offs

Bericht - 02 juni 2021 om 11:09 uur

De NHL ging de tweede ronde van de play-offs in en Tampa Bay Lightning versloeg met succes Florida Panthers om door te gaan naar de volgende ronde. In de tweede ronde versloeg Tampa Bay Lightning Carolina Hurricanes met 2-1 in beide wedstrijden en toonde de ploeg opnieuw haar sterkste punt. Tampa Bay Lightning werd dit seizoen derde in het reguliere seizoen, het voordeel van het team is niet erg duidelijk. Fans hebben altijd geloofd in de kracht van Tampa Bay Lightning en hun prestaties in de play-offs stelde niet iedereen teleur. Tampa Bay Lightning en Carolina Hurricanes zijn beide krachtige teams, en de wedstrijden van deze twee teams (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

New York Islanders spelen opnieuw sterk in play-offs

Bericht - 28 mei 2021 om 03:31 uur

In de NHL-play-offs stonden de vier beste teams in de Eastern Conference tegenover elkaar. Uiteindelijk werden de eerste Pittsburgh Penguins en de tweede Washington Capitals verslagen. New York Islanders en Boston Bruins presteerden opnieuw goed in de play-offs en hun vasthoudende vechtlust brak met grote kracht uit. In deze competitiejaren presteerden de New York Islanders vaak gemiddeld in de reguliere competitie, maar presteerden ze altijd goed in de play-offs. Tussen 1980-1983 was de goedkope New York Islanders shirt geliefd bij elke ijshockeyliefhebber. Tijdens deze periode wonnen de New York Islanders vier opeenvolgende Stanley Cup Finals en het team presteerde erg goed. New York Islanders zijn in (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Colorado Avalanche wint de eerste ronde van de NHL-playoffs

Bericht - 26 mei 2021 om 10:00 uur

De sterkte van sommige teams in de NHL-play-offs is aanzienlijk veranderd. New York Islanders en Nashville Predators zijn de meest verbeterde teams in de play-offs geworden. Colorado Avalanche heeft alle vier de wedstrijden tegen Saint Louis Blues gewonnen en de tegenstander is uitgeschakeld. Saint Louis Blues haalde dit seizoen eindelijk de play-offs, maar helaas werden ze in de eerste ronde gedood door Colorado Avalanche. Dit seizoen werd de Colorado Avalanche het enige team dat een volledige overwinning behaalde in de eerste ronde van de play-offs. Hun kracht stelde het publiek niet teleur. Sinds het begin van dit seizoen zijn veel toeschouwers optimistisch over de prestaties van Colorado Avalanche-spelers. Deze jonge (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Boston Bruins presteerde goed in de play-offs van de NHL

Bericht - 21 mei 2021 om 14:55 uur

Na een maand hard werken plaatste Boston Bruins zich eindelijk weer voor de play-offs. De eerste tegenstander van het team was Washington Capitals. In de eerste ronde van de NHL-playoffs hebben Boston Bruins en Washington Capitals drie wedstrijden gespeeld. Momenteel heeft Boston Bruins twee overwinningen en Washington Capitals heeft één overwinning. De ups en downs van de Boston Bruins dit seizoen hebben bij het publiek hoge verwachtingen gewekt. Hoe onstabieler de prestaties van het team, hoe sterker hun explosiviteit. Vorig seizoen verloor Boston Bruins van Tampa Bay Lightning in de tweede ronde van de play-offs en wist zich niet te plaatsen voor de finale. Doordat Boston Bruins vorig seizoen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Zes opeenvolgende wedstrijden van Tampa Bay Lightning en Florida Panthers

Bericht - 19 mei 2021 om 14:41 uur

De NHL-kampioen van vorig seizoen was Tampa Bay Lightning, dus dit seizoen zijn ze tegenstanders geworden die veel teams willen verslaan. De grootste concurrenten van Tampa Bay Lightning in de divisie zijn Carolina Hurricanes en Florida Panthers, die momenteel allebei in de top twee staan ??qua punten. Dit seizoen werden de Dallas Stars de ploeg die de meeste wedstrijden in verlengingen in de competitie verloor. Ze verloren in totaal 14 wedstrijden in de verlenging. In de laatste rondes van de reguliere competitie waren de tegenstanders van Tampa Bay Lightning Florida Panthers. De Florida Panthers wonnen de eerste twee wedstrijden, de Tampa Bay Lightning wonnen de middelste twee wedstrijden en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3