Avatar mei zeng

mei zeng

Centennial-trui inspireert Boston Bruins

Bericht - 22 september 2023 om 09:47 uur

Nadat de Boston Bruins hun honderdjarige NHL shirt hadden uitgebracht, besloot het team uiteindelijk een nieuwe aanvoerder te benoemen. Onder de visie van die eeuwenoude sprankelende goedkope Boston Bruins shirt leek het team een ongekende verlichting te voelen. Misschien zijn de hoopvolle dromen van de Boston Bruins vorig seizoen in duigen gevallen, maar het leven is nu eenmaal zo: het groeit stap voor stap. De Boston Bruins kunnen een eeuwenoude geschiedenis hebben omdat het team voortdurend innoveert en vooruitgaat. Het team is door geen enkel seizoen verslagen. Zij zullen waardevolle ervaringen opdoen uit het mislukte seizoen en de draad weer oppakken voor (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Chicago Blackhawks hebben voorlopig geen plannen om een nieuwe aanvoerder te benoemen

Bericht - 20 september 2023 om 10:04 uur

Nadat Jonathan Toews zijn tijdelijke vertrek bij de Chicago Blackhawks aankondigde, heeft het team geen plannen om een nieuwe aanvoerder te benoemen. De afgelopen week zijn veel teams begonnen met het benoemen van nieuwe aanvoerders, en het team heeft een nieuwe start nodig. De 35-jarige Jonathan Toews maakte bekend dat hij in het seizoen 2023-2024 niet zal deelnemen. Hij kondigde niet aan dat hij zijn goedkope Chicago Blackhawks shirt zou uittrekken en met pensioen zou gaan. Daarom zijn de Chicago Blackhawks mogelijk van plan de positie van de aanvoerder te behouden. Het team hecht tenslotte veel belang aan het harde werk van Jonathan (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Calgary Flames geeft doelman Jacob Markström een kans om in het laatste seizoen te spelen

Bericht - 15 september 2023 om 10:03 uur

Het afgelopen seizoen is voorbij en veel spelers die ondermaats presteerden, hebben daar buiten het seizoen over nagedacht. Na de slechte prestatie van Jacob Markström vorig seizoen moet hij in het nieuwe seizoen goed presteren om bij de Calgary Flames te blijven. De Calgary Flames stelden alle fans teleur met hun prestaties vorig seizoen, en de onderliggende cijfers van Jacob Markström suggereren dat een groot deel van de schuld op zich moet worden genomen. Jacob Markström was ooit een van de meest betrouwbare balbehandelaars in de competitie, maar nu hij ouder wordt, lijkt zijn kracht te zijn afgenomen. Jacob Markström heeft nog een contract voor de laatste drie jaar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vancouver Canucks benoemt de 23-jarige Quinn Hughes tot aanvoerder

Bericht - 13 september 2023 om 11:53 uur

De 23-jarige Quinn Hughes nam de positie van aanvoerder van de Vancouver Canucks op zich en werd de eerste verdediger-aanvoerder in de teamgeschiedenis in de afgelopen 30 jaar. Quinn Hughes werd door de Vancouver Canucks geselecteerd met de zevende algemene keuze in de eerste ronde van de NHL Draft van 2018, en sindsdien speelt hij voor het team. Nu Quinn Hughes vijf jaar lang het goedkope Vancouver Canucks shirt heeft gedragen, is hij langzamerhand uitgegroeid tot een uitmuntende verdediger. Vanwege de liefde van hun ouders voor ijshockey werden de drie broers Quinn Hughes allemaal verliefd op de sport en zijn ze allemaal lid (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De meerderheid van de Pittsburgh Penguins-spelers is ouder dan 30 jaar

Bericht - 08 september 2023 om 12:15 uur

De 35-jarige Carl Hagelin kondigde zijn pensionering aan. Zijn oogblessure bleef complicaties veroorzaken en hij kon niet langer normaal concurreren. Carl Hagelin droeg tijdens zijn carrière vijf verschillende NHL shirt en won twee Stanley Cup-kampioenschappen met de Pittsburgh Penguins. Carl Hagelin kondigde zijn pensionering aan in een goedkope Washington Capitals shirt, en hij heeft er geen spijt van. Bedankt aan de fans en familie voor het altijd begeleiden van Carl Hagelin door de moeilijke periode van zijn leven. Met een dankbaar hart verliet hij het NHL-stadion. De 44-jarige Joe Thornton wil nog niet met pensioen, hij wil in de NHL blijven. Joe Thornton is (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Miro Heiskanen hoopt een geweldige verdediger te worden

Bericht - 06 september 2023 om 10:54 uur

Dit jaar heeft Miro Heiskanen de Norris Trophy opnieuw gemist en hij voelt zich nog steeds een beetje teleurgesteld. De 24-jarige Miro Heiskanen draagt al zes jaar een goedkope Dallas Stars shirt. Gedurende deze periode bleef hij proberen door te breken en zijn capaciteiten te verbeteren. Als verdediger heeft Miro Heiskanen door de jaren heen uitstekende resultaten behaald en is hij zelfs een uitstekende hoofdmacht geworden in de opkomst van de Dallas Stars. In 2021 tekenden de Dallas Stars Miro Heiskanen voor een achtjarig langetermijncontract ter waarde van $ 67,6 miljoen, wat genoeg is om te laten zien dat het team hem waardeert. Na (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Evan Bouchard kiest ervoor om bij Edmonton Oilers te blijven

Bericht - 01 september 2023 om 09:31 uur

Evan Bouchard is verheugd om een goedkope Edmonton Oilers shirt te blijven dragen, aangezien hij een contractverlenging heeft gekregen van het team. Als speler geselecteerd in de draft van 2018 is Evan Bouchard blij om erkend te worden door de Edmonton Oilers. In vijf jaar bij de Edmonton Oilers is Evan Bouchard enorm gegroeid, en zijn kracht is ook gegroeid. Nu hij opnieuw een tweejarig contract ter waarde van 7,8 miljoen dollar kan krijgen van de Edmonton Oilers, voelt Evan Bouchard dat zijn lichaam vol kracht is tijdens de training terwijl hij de nummer 2-goedkopenhlshirts draagt. Vorig seizoen scoorde Evan Bouchard (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Colorado Avalanche negeert het vermogen van spelers om in stilte te geven

Bericht - 30 augustus 2023 om 10:41 uur

Fans betreurden de hele zomer het verlies van de Boston Bruins, maar negeerden dezelfde spijt van de Colorado Avalanche. Colorado Avalanche werd als kampioen van 2022 ook uitgeschakeld door Seattle Kraken in de eerste ronde van de play-offs. De Seattle Kraken waren nog een tweejarig team en de Colorado Avalanche werd door hen als kampioen verslagen. De spelers bleven de hele zomer oefenen in goedkope Colorado Avalanche shirt, en de coach wilde niet dat ze in het nieuwe seizoen dezelfde fouten zouden maken. Een andere belangrijke reden voor het mislukken van Colorado Avalanche is dat de ploeg geen enkele gunstige spelers achterliet. De Colorado (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Toronto Maple Leafs contracteert Auston Matthews met het hoogste salaris in de competitie

Bericht - 25 augustus 2023 om 12:15 uur

Elk team is terughoudend om een kwaliteitsspeler los te laten, en de Toronto Maple Leafs hebben Auston Matthews opnieuw gecontracteerd met het hoogste salaris in de competitie. De Toronto Maple Leafs kondigden officieel een contractverlenging van vier jaar aan met Auston Matthews tegen een recordgemiddeld jaarsalaris van $ 13,25 miljoen. Auston Matthews had oorspronkelijk een contract voor een jaar bij de Toronto Maple Leafs, maar het team kon niet wachten om de speler opnieuw te contracteren. Auston Matthews is echt goed. Fans hopen dat hij altijd de goedkope Toronto Maple Leafs shirt kan dragen en de ultieme droom van één man, één team kan vervullen. De (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Brandon Hagel is blij met het achtjarige contract van Tampa Bay Lightning

Bericht - 23 augustus 2023 om 06:47 uur

Het is twee jaar geleden dat Tampa Bay Lightning opeenvolgende kampioenschappen won, en het team is nog steeds aanwezig met belangrijke spelers. Nadat de Tampa Bay Lightning vorig seizoen achteruitging, is het team van plan deze zomer een aantal jonge spelers toe te voegen. Bijna alle oude spelers van Tampa Bay Lightning zijn immers vertrokken, behalve aanvoerder Steven Stamkos, die het laatste jaar van zijn contract heeft. Tampa Bay Lightning zal ook een periode van veranderende tijdperken inluiden, en er zijn nog steeds veel jonge spelers bereid dit NHL shirt te dragen. Deze zomer tekende Tampa Bay Lightning een achtjarig contract met Brandon Hagel, die (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 ... 17