Avatar mei zeng

mei zeng

De koppige vastberadenheid van een 35-jarige doelman

Bericht - 15 juni 2024 om 09:23 uur

De koppige vastberadenheid van een 35-jarige doelman heeft de richting voor een team bepaald. In de finale van vorig seizoen verloor Florida Panthers van de Golden Knights, en de spelers trokken hun goedkopenhlshirts uit en vertrokken verdrietig. Alleen de ogen van doelman Sergei Bobrovsky waren vastberaden en zeiden tegen zijn teamgenoten dat ze niet verdrietig moesten zijn en dat hij volgend seizoen weer terug zou komen. Daarna stond Sergei Bobrovsky erop de goedkope Florida Panthers shirt te dragen tijdens trainingen buiten het seizoen, en verkende hij de grenzen van elke actie en verdediging serieuzer. Aan het begin van dit seizoen was de mentaliteit van (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Florida Panthers geven Edmonton Oilers geen kans om te winnen

Bericht - 13 juni 2024 om 10:45 uur

De New York Rangers hebben de regel van de President's Trophy uiteindelijk niet overtreden, want ze verloren van de Florida Panthers in de finale van de Eastern Conference. Florida Panthers is al jaren op rij door naar de finale, en dit is opnieuw een kans waar de spelers samen voor hebben gewerkt. Met name doelman Sergei Bobrovsky en aanvoerder Aleksander Barkov zijn volhardend geweest en hebben een heel seizoen hard voor deze kans gewerkt. Toen Florida Panthers Edmonton Oilers met 2-0 voorstond, werd hun aanvoerder Aleksander Barkov door de tegenstander in het hoofd geraakt en verliet hij het veld. Omdat Florida Panthers de deelname van aanvoerder Aleksander Barkov waarschijnlijk (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De harde trainingsmodus van Florida Panthers-doelman Sergei Bobrovsky

Bericht - 05 juni 2024 om 10:30 uur

Florida Panthers is weer door naar de NHL-finale, dus kunnen zij dit seizoen de Stanley Cup winnen? In de geschiedenis van het Florida Panthers-team hebben ze het Stanley Cup-kampioenschap niet gewonnen zoals ze wilden, en vorig seizoen misten ze het opnieuw in de finale. In de finale van vorig seizoen, nadat de Florida Panthers faalden, huilden te veel spelers. Alleen doelman Sergei Bobrovsky gaf de hoop niet op en zei tegen zijn teamgenoten: "Blijf hard werken volgend jaar, ik geloof dat we weer in de finale staan." Nu is dit doel echt bereikt. Nadat de spelers van de Florida Panthers de Eastern Conference Finals hadden gewonnen, omhelsden ze elkaar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Mika Zibanejad nam niet de juiste beslissing in de kortste tijd

Bericht - 31 mei 2024 om 13:24 uur

In deze cruciale halve finale is elke wedstrijd cruciaal voor het lot van de uiteindelijke promotie. Met de Florida Panthers en New York Rangers gelijk met 2-2, beslisten zij wie de overhand had in de vijfde wedstrijd. New York Rangers maakte een verkeerde inschatting in de verlenging, wat leidde tot Florida Panthers die de vijfde wedstrijd won. De sterkte van deze twee teams is vrij stabiel en de verlenging is een moment om de mentaliteit van de spelers te testen. New York Rangers-aanvaller Mika Zibanejad nam de schuld op zich voor de fout. Hij nam niet de juiste beslissing in de kortste tijd. Daarna trok Mika Zibanejad zijn (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Florida Panthers winnen in eerste ronde van halve finales

Bericht - 24 mei 2024 om 11:40 uur

De Florida Panthers deden wat ze vorig seizoen beloofden en schoven opnieuw door naar de finale van de Eastern Conference. Dit keer strijden de Florida Panthers en New York Rangers in de halve finales, en ze hebben de eerste wedstrijd al gewonnen. Op dit punt in de wedstrijd liet doelman Sergei Bobrovsky zijn zware verantwoordelijkheid nog steeds niet los. Hij hoopte te lachen bij de eindoverwinning. In de eerste wedstrijd tussen de Florida Panthers en de New York Rangers had Sergei Bobrovsky de eerste nul van deze play-offs. Matthew Tkachuk was vastbesloten zijn eerste wedstrijd te winnen toen hij voor de wedstrijd zijn Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De New York Rangers gaan na een jaar opnieuw door naar de finale van de Eastern Conference

Bericht - 17 mei 2024 om 10:07 uur

Dit seizoen werden de New York Rangers het eerste team dat doorging naar de halve finales, en ook voor de tweede keer in de afgelopen jaren door naar de finale van de Eastern Conference. Terwijl de New York Rangers de eerste drie wedstrijden wonnen, vochten de Carolina Hurricanes terug in Games 4 en 5, resulterend in een totaalscore van 3-2. In een ernstige situatie wisten de New York Rangers heel goed dat ze de kans op de overwinning niet opnieuw konden uitstellen en daarom versloegen ze de Carolina Hurricanes in Game 6. Carolina Hurricanes-hoofdcoach Rod Brind'Amour vond het erg jammer dat ze na zoveel jaren proberen niet door konden (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vancouver Canucks-hoofdcoach Rick Tocchet hoopt dat Elias Pettersson weer op ware kracht kan komen

Bericht - 15 mei 2024 om 11:31 uur

In de felle tweede ronde van de play-offs werd geen enkel team direct verslagen en stonden ze allemaal op kritieke momenten weer op. De Carolina Hurricanes stonden in een 3-0-stand en wonnen met succes game 4 en 5. Momenteel hebben de drie groepen drie overwinningen. Kunnen ze in de volgende ronde direct de winnaar bepalen? Alleen de Vancouver Canucks en Edmonton Oilers staan 2-2, en ze moeten nog verdere inspanningen leveren om de situatie te veranderen om te winnen. Dit is de eerste keer in vele jaren dat de Vancouver Canucks door zijn naar de play-offs, en ze zijn met succes doorgegaan naar de tweede ronde. In Game (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Toronto Maple Leafs ontslaat hoofdcoach Sheldon Keefe na nederlaag in de play-offs

Bericht - 10 mei 2024 om 11:59 uur

Naarmate de kracht van elk team afneemt, is het ontslaan van hoofdcoaches gebruikelijk geworden. Sinds het einde van het seizoen 2022-2023 zijn er 19 hoofdcoachwisselingen geweest in de NHL. De Toronto Maple Leafs ontsloegen hoofdcoach Sheldon Keefe direct na de eerste ronde van de play-offs. In de vijf seizoenen dat Sheldon Keefe de Toronto Maple Leafs coachte, wist het team door te gaan naar de play-offs, maar kwam nooit verder dan de derde ronde. De Toronto Maple Leafs hebben geleidelijk het vertrouwen in hoofdcoach Sheldon Keefe verloren, en het is tijd voor het team om wat veranderingen aan te brengen. Door de achterstand van Canadese teams in de afgelopen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vegas Golden Knights uitgeschakeld in de eerste ronde van de play-offs

Bericht - 08 mei 2024 om 14:16 uur

Net als het kampioenschap van vorig seizoen werden de Vegas Golden Knights uitgeschakeld in de eerste ronde van de play-offs. De Vegas Golden Knights werden in de eerste ronde door hun tegenstanders uitgeschakeld, net als de Colorado Avalanche van vorig jaar. De Colorado Avalanche herleefde dit seizoen en ze trokken met succes hun NHL shirt aan en gingen door naar de tweede ronde. In de tweede ronde verloren de Carolina Hurricanes, het favoriete team om het kampioenschap te winnen, twee opeenvolgende wedstrijden van de New York Rangers. De Carolina Hurricanes van dit seizoen imiteren het arrangement van de Vegas Golden Knights van vorig jaar. Ze (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Boston Bruins en Florida Panthers ontmoeten elkaar opnieuw in de play-offs

Bericht - 05 mei 2024 om 11:34 uur

Auston Matthews trok ondanks zijn blessure een goedkope Toronto Maple Leafs shirt aan, maar wist uiteindelijk helaas geen overwinning te behalen. De Toronto Maple Leafs werden uitgeschakeld door de Boston Bruins zonder overwinning in hun zevende duel. De rivaliteit tussen de Toronto Maple Leafs en de Boston Bruins werd een van de hevigste rivaliteit in de Eastern Conference, waardoor de wedstrijd in een Game 7-confrontatie terechtkwam. Van de vier poules in de Eastern Conference hebben alleen de Boston Bruins en Toronto Maple Leafs aan zeven wedstrijden deelgenomen, en de andere teams hebben eenzijdige resultaten geboekt. Er was geen inhaalincident in de Eastern Conference en de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 ... 24