Avatar mei zeng

mei zeng

Connor Bedard scoort voor het eerst tegen Tampa Bay Lightning

Bericht - 10 november 2023 om 08:14 uur

Nadat de Chicago Blackhawks Connor Bedard deze zomer als eerste overall kozen, begint het team aan een nieuwe reis. De laatste lichting oude spelers die een glorieus record in de geschiedenis hebben neergezet, is vertrokken en de Chicago Blackhawks zijn voorbestemd om opnieuw te beginnen. Na meer dan een dozijn spelervaring behaalde Connor Bedard uitstekende resultaten in de wedstrijd tegen de Tampa Bay Lightning. Dit is de eerste keer dat Connor Bedard twee doelpunten maakt en twee assists geeft in een wedstrijd sinds hij het goedkope Chicago Blackhawks shirt aantrok. Toen Connor Bedard in één wedstrijd scoorde, werd hij ook de derde jongste speler (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

New Jersey Devils betreuren dat Jack Hughes geblesseerd is en niet verder kan spelen

Bericht - 08 november 2023 om 12:42 uur

De prestaties van een team hebben een grote invloed op de fysieke gezondheid van de spelers. De New Jersey Devils, die vorig seizoen uitstekende resultaten boekten, hebben dit seizoen opeenvolgende spelers uit wedstrijden moeten terugtrekken vanwege blessures. Enige tijd geleden annuleerde New Jersey Devils-aanvoerder Nico Hischier alle speelschema's voor dit seizoen nadat hij een hoge treffer kreeg van zijn tegenstander. Nu raakte de topscorer van de New Jersey Devils, Jack Hughes, ook geblesseerd tijdens de wedstrijd. Nadat hij met geweld tegen het bord sloeg, kon hij lange tijd niet meer opstaan. Na een late diagnose door het medische team zal Jack Hughes helaas afscheid moeten nemen van het schema (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De Vegas Golden Knights nemen elk spel met nederigheid serieus

Bericht - 04 november 2023 om 09:02 uur

In het nieuwe seizoen zijn de prestaties van de Vegas Golden Knights nog steeds erg stabiel en heeft het team tot nu toe alle wedstrijden gewonnen. Nadat de Vegas Golden Knights de Winnipeg Jets met 5-2 versloegen, stond het team opnieuw stevig bovenaan de competitie. Na vorig seizoen de play-offcompetitie te hebben meegemaakt, hebben deze spelers die goedkope Golden Knights shirt dragen hun kracht verbeterd en kunnen ze er goed mee omgaan in het nieuwe reguliere seizoen. De Vegas Golden Knights behielden deze zomer ook hun oorspronkelijke selectie en het team is van plan door te gaan met het nastreven van de tweede (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Zack Kassian neemt met een dankbaar hart afscheid van de NHL

Bericht - 03 november 2023 om 10:00 uur

Het nieuwe NHL-seizoen is over twee weken begonnen, en de oude spelers die free agents zijn geworden, kunnen alleen maar het einde van hun pensionering tegemoet zien. Zack Kassian koos ervoor om zijn 12-jarige NHL-carrière te beëindigen en zijn oorspronkelijke idee om in een goedkope Anaheim Ducks shirt te blijven spelen werd verbrijzeld. Het grootste moment uit de carrière van Zack Kassian was in dat goedkope Edmonton Oilers shirt, waar hij vijf jaar speelde. Zack Kassian heeft in zijn carrière geen uitmuntende prestaties geleverd. Hij bracht stilletjes zijn eigen NHL-reis door. Van de vele spelers die in de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Edmonton Oilers versloeg Calgary Flames en brak een verliesreeks

Bericht - 01 november 2023 om 06:46 uur

De Edmonton Oilers hadden eindelijk een winnende wedstrijd na vier opeenvolgende nederlagen. De Edmonton Oilers versloegen de Calgary Flames met 5-2, en het aanbreken van de overwinning was op dit moment zo spannend. Nadat hoofdspeler Connor McDavid geblesseerd raakte en niet speelde, werden de resultaten van de Edmonton Oilers direct en ernstig beïnvloed. Dit keer herinnerde de blessure van Connor McDavid de Edmonton Oilers ook aan een belangrijke boodschap. Het team kan niet uitsluitend vertrouwen op het vermogen van één speler. Ze moeten de groei van andere spelers versterken. Als een team succesvol wil zijn, moet elke speler die de goedkopenhlshirts aantrekt over bepaalde vaardigheden (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Pittsburgh Penguins maken een einde aan de winning streak van Colorado Avalanche

Bericht - 28 oktober 2023 om 10:19 uur

Nadat de Pittsburgh Penguins in de zomer uitstekende spelers hadden aangetrokken, is de kracht van het team tot op zekere hoogte verbeterd. De Pittsburgh Penguins zijn het oudste team in de NHL en na verschillende opeenvolgende play-offverliezen besefte het team duidelijk dat er iets mis was. Om problemen bij defensieve fouten te voorkomen, contracteerde het team deze zomer prompt de uitstekende verdedigende verdediger Erik Karlsson. Om te bewijzen hoe sterk ze na de aanpassing zijn, besloten de Pittsburgh Penguins de strijd aan te gaan met de Colorado Avalanche. Uiteindelijk versloegen de Pittsburgh Penguins de Colorado Avalanche met 4-0, wat ook bewees dat de ontwikkelingsrichting van het team de juiste is. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Boston Bruins moet vertrouwen op jonge spelers om de zaken om te draaien

Bericht - 25 oktober 2023 om 12:39 uur

De stoere Boston Bruins stonden ook in het nieuwe seizoen weer dapper overeind. Ze werden niet verslagen door de play-offnederlaag van vorig seizoen. Nadat de vorige uitstekende aanvoerder vertrok, stonden de Boston Bruins, onder aanmoediging van de nieuwe aanvoerder Brad Marchand en doelman Jeremy Swayman, met een nieuwe look op het veld. Net toen velen dachten dat de Boston Bruins verslagen zouden worden door opeenvolgende verliezende seizoenen, keerden ze in het nieuwe seizoen terug met in totaal zes overwinningen. Dit goedkope Boston Bruins shirt vertegenwoordigt tenslotte zoveel over de NHL, en veel uitstekende jonge spelers zijn bereid zich daarbij aan te sluiten. Bijna alle eerdere (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Craig Anderson trekt graag een Ottawa Senators-trui aan en neemt afscheid

Bericht - 20 oktober 2023 om 12:16 uur

Een andere uitstekende doelman heeft ervoor gekozen om met pensioen te gaan, en er zijn steeds minder ervaren doelmannen in de NHL. Craig Anderson koos ervoor om dit geliefde goedkope Ottawa Senators shirt opnieuw aan te trekken en hij kondigde zijn pensionering bij dit team aan. De Ottawa Senators vertegenwoordigen een speciale plaats voor Craig Anderson, dus koos hij ervoor om een eendaags contract bij het team te tekenen. Craig Anderson is erg blij dat de Ottawa Senators met dit contract hebben ingestemd, waardoor hij de NHL zonder spijt kan verlaten. De 42-jarige Craig Anderson was erg blij om deze NHL (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Anaheim Ducks verslaan de krachtige Carolina Hurricanes met 6-3

Bericht - 18 oktober 2023 om 12:46 uur

De Anaheim Ducks, vorig seizoen het team op de laatste plaats in de NHL, versloegen de Carolina Hurricanes met 6-3 in het nieuwe seizoen. De Carolina Hurricanes waren het team dat vorig seizoen doorging naar de finale van de Eastern Conference, en ze zijn absoluut erg krachtig. Zal dit, nadat de Carolina Hurricanes in die finale verloren van de Florida Panthers, hun perceptie van de wedstrijd in het nieuwe seizoen beïnvloeden? Mensen zeggen vaak dat de treurigste teams de teams zijn die verliezen in de finale. Wat ze vaak verliezen is hun hoop op het nieuwe seizoen. Na een seizoen hard werken konden de spelers tenslotte eindelijk op het (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De mentaliteit tussen de twee doelmannen van Minnesota Wild

Bericht - 13 oktober 2023 om 14:30 uur

De Minnesota Wild versloeg de Florida Panthers met 2-0, waarbij Brock Faber zijn eerste NHL-doelpunt scoorde in de eerste periode. Filip Gustavsson stopte in dit duel 41 schoten van de tegenstander en maakte de gamewinnaar compleet in de seizoensopener. Marc-André Fleury miste alsnog de eerste kans, en de Minnesota Wild liet de kans over aan de jonge doelman Filip Gustavsson. Nadat Filip Gustavsson een jaar lang competitie had meegemaakt, raakte hij geleidelijk vertrouwd met de gevechtsmodus van Minnesota Wild. Filip Gustavsson zal komend seizoen definitief de oude doelman Marc-André Fleury vervangen. Filip Gustavsson hoopt nog steeds de goedkope Minnesota Wild shirt te blijven dragen met Marc-André Fleury. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 ... 19