Avatar Sarah Hoogendoorn

Sarah Hoogendoorn

Daar zijn we weer!

Bericht - 13 januari 2020 om 03:44 uur

Bon nochi allemaal, 
We waren even van de radar, aan het genieten met en van ons bezoek, maar we zijn er weer!

In deze blog som ik een beetje op wat we allemaal hebben gezien en gedaan en wat de hoogtepunten waren. Want als ik iedere dag moet uittypen dan ben ik niet klaar voor dat de Starbucks gaat sluiten, want daar zitten we namelijk weer. 

Op 24 december kwamen Mam en Hans aan. De dag van kerstavond. Ik heb ze opgehaald, want Lennart moest werken, en bovendien had het met al hun koffers ook nooit in de auto gepast. Deze avond (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Sollisitatieweek

Bericht - 23 december 2019 om 02:16 uur

Bon nochi lieve allemaal!

Wat gaat de tijd snel. We zijn ondertussen alweer ruim 3 maanden op dit mooie eiland ons leven aan het opbouwen. Ook aan het aftellen want het komt nu wel heel erg dichtbij dat het bezoek van Mam en Hans gaat komen waar wij enorm naar uitkijken. 
Maar eerst zullen wij jullie weer even bijpraten over hoe onze afgelopen week is geweest. 

Vorige week zondag had Lennart een personeelsfeest. Ik had hem hier afgezet en ben daarna doorgereden naar Mambo Beach om bij PizzaMare een heerlijke glutenvrije pizza te halen. Lennart lekker eten, ik ook lekker eten en (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Up 2 date

Bericht - 15 december 2019 om 03:39 uur

Hoi hoi allemaal!

Weer even een korte update deze keer vanuit ons samen getypt bij de Starbucks. Vandaag was Lennart ook vrij en hebben we een lekker stranddagje achter de rug bij Kokomo Beach. De planning was om te duiken, maar na het iets later het bed uitkomen en nog even bellen met thuisfront was het net te laat geworden om nog 2 duiken te maken. Misschien gaan we morgen en anders volgende week, gelukkig hebben we nog tijd genoeg.

Afgelopen week is eigenlijk best een rustige week geweest. We hebben de basis dingetjes gedaan. Zoals de was wegbrengen, sporten, koken, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Ons werkweekje

Bericht - 07 december 2019 om 19:39 uur

Bon tardi allemaal!

Vandaag even een wekelijkse update. Ik zit deze keer niet bij de Starbucks, maar lekker thuis. Net de vloer gedweild, de afwas gedaan en nu lekker cassave aan het klaarmaken. Lennart heb ik vanmiddag naar zijn werk gebracht en die haal ik vanavond weer op. Omdat het december is, is de criminaliteit wat hoger. Dat heeft te maken met 1 meer toeristen in deze tijd en 2 maand van de feestdagen, iedereen wilt zijn gezin iets extra's geven, maar niet iedereen heeft hier geld voor, dus wordt het maar gestolen. Vandaar dat ik Lennart nu iedere avond (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dolphin dream

Bericht - 30 november 2019 om 21:42 uur

Hallo allemaal!

Ik ga dit blog beginnen met een hoop enthousiasme, niet omdat ik opnieuw lekker bij de Starbucks aan het bloggen/werken ben, maar omdat ik jullie dolgraag wil vertellen hoe mijn droom in vervulling is gegaan en dus hoe het was om te zwemmen met dolfijnen!!!!!
Zoals een aantal van jullie wel weten heb ik de droom om te zwemmen met dolfijnen al vanaf dat ik een heel klein meisje ben. Toch is dit nu eenmaal een prijzige droom en had ik ook nog eens de eis erbij dat dit in het buitenland in een zee moest en niet bij (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Weekupdate!

Bericht - 23 november 2019 om 23:53 uur

Hoi hoi allemaal!
Tijd voor een weekupdate, want afgelopen week hebben we niet stil gezeten. 
Om te beginnen bij 16 november. Opa zijn verjaardag en de intocht van Sinterklaas, hier op het eiland. 
In de ochtend, of nou misschien meer begin van de middag aangezien Lennart en ik niet zo goed meer zijn in het vroeg wakker worden als het niet hoeft, zijn wij naar Punda gegaan. Hier was de intocht van Sinterklaas. Wat een feest. Met zwarte pieten in alle kleuren, sommige nog zwarter geschminkt en een wit geschminkte Sinterklaas op paard. Er was een hele optocht door Punda heen. Het begon (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Even bij kletsen

Bericht - 15 november 2019 om 16:30 uur

Bon dia allemaal!
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb gepost. Dit betekend niet dat wij alleen maar stil zitten. Want de nodige dansjes en drankjes bij Wet n Wild worden nog steeds gedaan, het ijs bij de lekkere ijssalon hier in de buurt wordt nog regelmatig getest en ook genieten we nog vaak genoeg van de voetjes in het zand bij Mambo Beach of Zanzibar. 

Daarnaast komen we nu ook steeds meer in het werkritme. Twee weken geleden was het Halloween. Dit heb ik op mijn werk gevierd met een Halloween feestje. Kinderen mochten verkleed zoals (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Update

Bericht - 28 oktober 2019 om 03:35 uur

Hallo allemaal! 
Weer even een update vanaf Curacao. Vorige week heb ik geen blog gemaakt, in deze blog zal ik vertellen wat we de afgelopen twee weken een beetje hebben gedaan en meegemaakt. 
Een aantal dingetjes zal ik even in het kort vertellen: 
- Ik heb nu ook ademautomaten gekocht, dus hebben we beide onze duikuitrusting op flessen na compleet.
- Ook ik ben nu verzekerd bij de SVB (lokale verzekering) 
- We hebben onze Sedula (antilliaans identiteitsbewijs) opgehaald
- We hebben bij de Homeplus alvast wat kerstspullentjes gehaald, en Lennart heeft onze kleine kerstboom al opgetuigd. Misschien wat vroeg, maar het kan gekker er (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Hola!

Bericht - 14 oktober 2019 om 04:49 uur

Buenos noches allemaal. 

Ja, ik begin deze keer in niet in het Nederlands of Papiaments, maar in het Spaans. Dit is namelijk omdat Lennart en ik ons hebben ingeschreven voor Spaanse les. Wij gaan per 9 januari 2020 in groepsverband Spaanse les volgen. Spaans is een taal waarvan het ons beide erg leuk leek om dat te kunnen spreken en aangezien dat iets internationaler is dan Papiaments, besloten om daar gewoon eens mee te gaan beginnen. Stiekem zijn we al een beetje aan het oefenen door middel van een app op onze telefoon. 

Verder is ondertussen onze tweede werkweek voorbij. Naja (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Nu voor het echt...

Bericht - 03 oktober 2019 om 01:32 uur

Hallo allemaal, 
De afgelopen 3 weken zijn voor ons echt voorbij gevolgen. Wat hebben we toch wel veel geregeld en gedaan. Wat was het nieuw maar vooral mooi allemaal! Natuurlijk gaat niet altijd alles zoals je het in je hoofd hebt. Zo gingen wij hierheen met bepaalde dingen regelen we wel even snel. Ondertussen vaak genoeg onze kop gestoten, want niks hier gaat even snel. Mentaliteit is hier anders, dat zegt iedereen en wisten wij ook van tevoren, maar toch het ervaren ervan is echt anders. 

Afgelopen weken hebben we een hoop gelachen, gezwommen, geregeld en gedronken maar bovenal Genoten. 
De op (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2