Avatar Sarah Hoogendoorn`

Sarah Hoogendoorn`

Nieuwtje!

Bericht - 15 september 2019 om 15:10 uur

Hii lieve allemaal!
Even een geweldig leuk nieuwtje. Gisteren was de eerste ochtend dat we alles even rustig aan gingen doen. Tot nu toe waren we iedere dag rond 10 uur naar de winkel om wat boodschapjes te halen, maar gisteren deden we even poko-poko zoals ze hier zeggen. 
Gisteren om 09.49 kregen wij een video-oproep van Sjors. Die liet ons de mooiste en meest lieve verassing ooit zien. Wij zijn gisteren om 14.38 Nederlandse tijd trotse Oom en Tante geworden van de prachtige Kean. 
Wij zijn mega trots en heel gelukkig dat alles goed is met klein Kean, Rebecca en Sjors.
En (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Kort berichtje

Bericht - 14 september 2019 om 15:16 uur

Even een kort maar leuk berichtje vanuit ons.... 
Sinds gisteren zijn wij ingeschreven het is dus gelukt wij zijn nu officieel inwoners van Curaçao! 
Daar hebben we maar even op geproost zoals jullie op de foto kunnen zien! (als je op de titel klikt) ;)
2 reactiesPlaats een reactie

Wat zijn wij aan het doen...?

Bericht - 13 september 2019 om 01:14 uur

Hii, leuk dat je de blog weer leest. 

In deze blog ga ik vertellen wat wij de afgelopen twee dagen hebben gedaan. Nu zal ik nog geregeld een stukje tekst posten omdat we lekker veel ondernemen dus ook wel wat leuks te vertellen hebben. 

Zo heb ik voor het eerst gereden gisteren op Curaçao. Even spannend en wennen aan de nieuwe auto en andere regels, maar ging prima! Gisteren werden we op tijd wakker, 5.30. Even rustig wakker geworden en eerst genoten van ons uitzicht. Rustig aan wilde wij gaan ontbijten. Een eitje koken was het idee en eieren hadden we (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Ready to take off

Bericht - 11 september 2019 om 13:59 uur

Gisteren was het 10-9-2019 of terwijl dag van ons vertrek naar Curaçao.
De wekker in Bodegraven ging om 5.30. Even rustig wat eten de laatste spullen verzamelen en toen op weg naar Alphen. Eerst even opa en oma opgehaald en vervolgens door naar de Stoelmatter. Eerst koffie gedronken en toen met 5 auto's naar Schiphol vertrokken. Starten wilden wij graag met het inchecken van de koffers, dan waren we daar maar vanaf. Echter ging dit iets minder snel dan verwacht, gezien wij van de 4 koffers 3 koffers te zwaar in gewicht hadden gepakt moest er even overgeplaatst worden. Gezien (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Aftellen...

Bericht - 05 september 2019 om 16:47 uur

Het aftellen is nu echt wel begonnen. 
Nog 4 dagen en 18 uur om precies te zijn. 
Volle bak aan het voorbereiden voor onze afscheidsborrel aanstaande zondag. Cakejes bakken, boodschapjes halen en ondertussen koffers inpakken, nog wat muziek en boeken downloaden voor onderweg, afscheidsdrankjes drinken met wat vrienden echt klaar maken voor we gaan. 
Vandaag uitgeschreven bij de gemeentes. Lennart nog even een kilo kaas gehaald om mee te nemen. Blijft toch een Hollander he ;) 
Wat hebben we er veel zin in! Maar oh zo spannend. 
En gek ook wel, de plekken waar we nu komen beseffen we dat het ´voorlopig´ de laatste (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Nog even

Bericht - 19 augustus 2019 om 22:04 uur

Nog 22 dagen. Dan gaat er een hoop veranderen. Niet meer even op die fiets boodschappen doen bij de appie. Niet meer makkelijk met de motor of scooter naar het werk. Niet meer naar elkaar toe hoeven rijden. Niet meer even hier en even daar een bakkie drinken. Nee. Over 22 dagen gaat het grootste avontuur voor ons ooit beginnen. Wat een uitdaging, maar wat hebben wij er zin in. Alle hoofdzaken zijn geregeld. VVR(werkvergunning) is aangevraagd en voor beide goedgekeurd, tickets geboekt, en verzekeringen afgesloten. Of terwijl koffers pakken en gaan. Nog niet helemaal beseffend zijn we toch (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie