Avatar Sarah Hoogendoorn

Sarah Hoogendoorn

Even bij kletsen

Bericht - 15 november 2019 om 16:30 uur

Bon dia allemaal!
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb gepost. Dit betekend niet dat wij alleen maar stil zitten. Want de nodige dansjes en drankjes bij Wet n Wild worden nog steeds gedaan, het ijs bij de lekkere ijssalon hier in de buurt wordt nog regelmatig getest en ook genieten we nog vaak genoeg van de voetjes in het zand bij Mambo Beach of Zanzibar. 

Daarnaast komen we nu ook steeds meer in het werkritme. Twee weken geleden was het Halloween. Dit heb ik op mijn werk gevierd met een Halloween feestje. Kinderen mochten verkleed zoals (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Update

Bericht - 28 oktober 2019 om 03:35 uur

Hallo allemaal! 
Weer even een update vanaf Curacao. Vorige week heb ik geen blog gemaakt, in deze blog zal ik vertellen wat we de afgelopen twee weken een beetje hebben gedaan en meegemaakt. 
Een aantal dingetjes zal ik even in het kort vertellen: 
- Ik heb nu ook ademautomaten gekocht, dus hebben we beide onze duikuitrusting op flessen na compleet.
- Ook ik ben nu verzekerd bij de SVB (lokale verzekering) 
- We hebben onze Sedula (antilliaans identiteitsbewijs) opgehaald
- We hebben bij de Homeplus alvast wat kerstspullentjes gehaald, en Lennart heeft onze kleine kerstboom al opgetuigd. Misschien wat vroeg, maar het kan gekker er (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Hola!

Bericht - 14 oktober 2019 om 04:49 uur

Buenos noches allemaal. 

Ja, ik begin deze keer in niet in het Nederlands of Papiaments, maar in het Spaans. Dit is namelijk omdat Lennart en ik ons hebben ingeschreven voor Spaanse les. Wij gaan per 9 januari 2020 in groepsverband Spaanse les volgen. Spaans is een taal waarvan het ons beide erg leuk leek om dat te kunnen spreken en aangezien dat iets internationaler is dan Papiaments, besloten om daar gewoon eens mee te gaan beginnen. Stiekem zijn we al een beetje aan het oefenen door middel van een app op onze telefoon. 

Verder is ondertussen onze tweede werkweek voorbij. Naja (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Nu voor het echt...

Bericht - 03 oktober 2019 om 01:32 uur

Hallo allemaal, 
De afgelopen 3 weken zijn voor ons echt voorbij gevolgen. Wat hebben we toch wel veel geregeld en gedaan. Wat was het nieuw maar vooral mooi allemaal! Natuurlijk gaat niet altijd alles zoals je het in je hoofd hebt. Zo gingen wij hierheen met bepaalde dingen regelen we wel even snel. Ondertussen vaak genoeg onze kop gestoten, want niks hier gaat even snel. Mentaliteit is hier anders, dat zegt iedereen en wisten wij ook van tevoren, maar toch het ervaren ervan is echt anders. 

Afgelopen weken hebben we een hoop gelachen, gezwommen, geregeld en gedronken maar bovenal Genoten. 
De op (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Hap en stap

Bericht - 29 september 2019 om 17:40 uur

Hap en Stap, ik denk een goede titel voor deze blog. De afgelopen dagen heeft behoorlijk in het teken gestaan van heerlijk eten en drinken!
Zo begonnen we afgelopen donderdag met een rustig dagje. Eerst wat boodschappen gedaan en vervolgens naar Playa Lagoon geweest. Hier wilde we even kijken met wat voor vis de vissersbootjes aankwamen. Die waren er nog niet dus eerst even gesnorkeld, we zagen een octopus heel dichtbij. Hier een tijdje naar gekeken, blijft toch interessant. Daarna lekker met het handdoekje en een boek op het strand gaan liggen. Voor Lennart niet actief genoeg dus die ging (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Ervaring rijker!

Bericht - 26 september 2019 om 02:27 uur

Ja hoor, weer even een update en deze keer met een leuk nieuwtje. Namelijk..... Ik heb een baan! 

Afgelopen maandag en dinsdag heb ik meegelopen bij Bambino. Een kinderdagverblijf met een NSO (na schoolse opvang). Op maandag was ik bij de NSO. Er gebeurde een hoop, kinderen speelde en rende. Sommige viel het op dat er een nieuw gezicht binnen was en andere niet. De volgende dag heb ik meegelopen bij de jonge kinderen. Hier mocht ik een kleine baby van twee maandjes de fles geven. Dit deed mij denken naar mijn kleine neefje Kean waarbij ik dit ook graag zou (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Shine BRIGHT!

Bericht - 22 september 2019 om 20:43 uur

Hallo lieve allemaal,
Wat leuk dat jullie de blog weer lezen. Ik zal jullie weer even op de hoogte brengen van wat wij allemaal aan het doen zijn. Ondertussen hebben we de meeste praktische zaken geregeld. We zijn ingeschreven en hebben een auto waar we goed gebruik van maken. De huurauto dus weer ingeleverd. Die moest nog wel even afgetankt worden, dus dit gedaan en ook direct onze eigen auto weer even volgegooid. Betaald en achteraf best gelachen om de benzineprijs hier. Vlak voordat wij naar Curaçao gingen lazen wij een bericht dat de benzineprijs omhoog ging. Wij keken terug (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Update

Bericht - 18 september 2019 om 23:40 uur

Eventjes een update. 
Gisteren waren wij precies een week op dit prachtige eiland. Dit hebben wij even gevierd met een dagje niks regelen, maar heerlijk te gaan duiken. Via Atlantis diving hebben wij 2 duiken met een gids geboekt. Wat was dat genieten zeg. Afgelopen zaterdag had ik bij Atlantis mijn eerste eigen trimvest gekocht. Een mooie met zwart en roze. Deze heb ik gelijk uitgetest en beviel prima. Bij de duikschool setjes opgebouwd en toen met de duikbus vertrokken naar onze eerste duikplek. Marie pampoen. Op deze plek had Lennart in januari al een keertje gedoken. Ik nog niet. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Nieuwtje!

Bericht - 15 september 2019 om 15:10 uur

Hii lieve allemaal!
Even een geweldig leuk nieuwtje. Gisteren was de eerste ochtend dat we alles even rustig aan gingen doen. Tot nu toe waren we iedere dag rond 10 uur naar de winkel om wat boodschapjes te halen, maar gisteren deden we even poko-poko zoals ze hier zeggen. 
Gisteren om 09.49 kregen wij een video-oproep van Sjors. Die liet ons de mooiste en meest lieve verassing ooit zien. Wij zijn gisteren om 14.38 Nederlandse tijd trotse Oom en Tante geworden van de prachtige Kean. 
Wij zijn mega trots en heel gelukkig dat alles goed is met klein Kean, Rebecca en Sjors.
En (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Kort berichtje

Bericht - 14 september 2019 om 15:16 uur

Even een kort maar leuk berichtje vanuit ons.... 
Sinds gisteren zijn wij ingeschreven het is dus gelukt wij zijn nu officieel inwoners van Curaçao! 
Daar hebben we maar even op geproost zoals jullie op de foto kunnen zien! (als je op de titel klikt) ;)
2 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3