Avatar yumi Lee

yumi Lee

Van der Ven landde op White Hart Lane, de nieuwe favoriet van Nederlands international Tottenham

Bericht - 09 augustus 2023 om 07:51 uur


De Premier League Tottenham Football Club maakte onlangs officieel bekend dat de Nederlandse international en Wolfsburg-verdediger van der Ven zich officieel bij het team hebben gevoegd. De twee partijen tekenden een 6-jarig contract, dat loopt tot 2029. Deze blockbuster-ondertekening veroorzaakte niet alleen een sensatie onder de fans, maar bracht ook nieuwe vitaliteit en hoop in Tottenham. Van der Ven staat op het punt afscheid te nemen van het voetbaltenue kind VfL Wolfsburg en het voetbaltenue kind Tottenham Hotspur te dragen, versierd met het nummer 37. Zijn toetreding wekt ook verwachtingen bij de fans, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Manchester City kondigt aan dat Lillo terug is onder Guardiola

Bericht - 05 augustus 2023 om 03:56 uur


Manchester City heeft officieel aangekondigd dat voormalig assistent-coach Juanma Lillo zal terugkeren naar Manchester City en zich weer bij het coachingteam van Pep Guardiola zal voegen. Fans zijn verheugd over het nieuws, aangezien Lillo tijdens zijn tweejarige periode bij City opmerkelijk talent en leiderschap heeft getoond en een integraal onderdeel is geworden van de technische staf van Pep Guardiola. Terugkerend naar Manchester City was Juanma Lillo emotioneel. Hij hield de iconische blauwe Manchester City-trui stevig vast en voelde de grote verantwoordelijkheid. In zijn voorgaande twee jaar werkte hij nauw samen met Guardiola en leverde hij een belangrijke bijdrage aan (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bayern-superster Mané verhuist naar Saoedi-Arabië, Riyadh wint spitsversterking

Bericht - 02 augustus 2023 om 09:25 uur


Onlangs maakte het Bayern München-team officieel bekend dat de teamaanvaller Mane officieel toetrad tot het Riyadh Victory-team met een transfersom van 34 miljoen pond. Het nieuws heeft voetbalfans die hun zegen over de onstuimige speler uitstorten, terwijl ze zich ook richten op zijn nieuwe uitdaging in de Saoedische competitie. Hoewel Mané mooie momenten beleefde in de tijd van Bayern, paste hij niet helemaal in het teamsysteem. Dit deed het topmanagement van Bayern besluiten om de goedbetaalde speler over te plaatsen om aanpassingen te maken voor het nieuwe seizoen van het team. Voor Mane zelf is de toetreding tot het (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

David Silva neemt afscheid van Manchester City, de legendarische magiër op het middenveld verwelkomt het nieuwe hoofdstuk

Bericht - 29 juli 2023 om 07:24 uur


De 37-jarige middenvelder David Silva kondigde het officiële afscheid aan en maakte een einde aan de glorieuze loopbaan van de Football Club van Manchester City voor 10 jaar. Hij neemt afscheid van het blauwe voetbaltenue kind Manchester City en begint aan een nieuwe reis. Terug naar Chief Erva in Manchester City, hij is een van de belangrijkste spelers van deze Engelse club en een van de oprichters van Manchester City. Als goochelaar op de midden- en aanvalshelft zijn zijn technische prestaties en talent verbluffend. Zijn visie en creativiteit kunnen op kritieke momenten altijd een wonder voor (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De keuze achter de verleiding van geld, Mbappé staat voor toekomstige uitdagingen

Bericht - 26 juli 2023 om 09:32 uur


Paris Saint-Germain-speler Kylian Mbappé is altijd de focus van de voetbalwereld geweest en zijn talent en potentieel hebben de aandacht van mensen getrokken. Mbappé is tegenwoordig een van de meest invloedrijke voetbalsupersterren in het voetbal. Zijn snelheid, techniek en gevoel voor doel zijn geweldig. Onlangs werd gemeld dat de Saoedische reuzen Mbappe een torenhoge prijs van 700 miljoen euro boden, wat ongetwijfeld een enorme verleiding van geld is. Als dit gerucht waar is, staat Mbappé voor een belangrijke beslissing: het voetbaltenue kind Paris Saint Germain uittrekken en een Voetbaltenue Kopen van de Saudi (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Welkom bij de nieuwe koning, de vrije trap van Messi verovert Miami

Bericht - 22 juli 2023 om 08:57 uur


Messi sloot zich aan bij Inter Miami en een voetballegende veroorzaakte een razernij in Miami. In een spraakmakend debuut kwam Messi van de bank en scoorde een verbluffend eerste doelpunt voor zijn nieuwe club. Met de wedstrijd nog steeds vastgelopen op 1-1, besloot de coach van Inter Miami om Messi te laten spelen. Hij stapte het stadion binnen met een roze nr. 10-trui aan, wat het enthousiasme van de fans in het publiek opwekte. Veel fans hebben de roze voetbaltenue kind Inter Miami CF in dezelfde stijl als Messi al aangetrokken.
Het optreden van Messi bracht de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bayern kondigt officieel aan dat Kim Min-jae zich heeft aangesloten, op weg naar een nieuwe voetbalreis

Bericht - 19 juli 2023 om 09:00 uur


De voetbalclub Bayern München heeft onlangs officieel aangekondigd dat de verdediger van Napels, Kim Min-jae, zich dit seizoen bij het team zal voegen en dat de twee partijen een contract tot 2028 zullen ondertekenen. Dit nieuws schokte de hele voetbalwereld en fans keken uit naar de komst van Kim Min-jae. prachtige voetbalreis bij Bayern. Als centrale verdediger is het optreden van Kim Min Jae in Napels opvallend. Zijn uitstekende verdedigende vaardigheden, uitstekende fysieke fitheid en uitstekend leiderschap hebben hem tot een van de meest gewilde verdedigers in het Europese voetbal gemaakt. En nu staat Kim Min-jae op het punt (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Ajax-juweel, centrale verdediger Timber in Arsenal-shirt, nieuw hoofdstuk in Engeland

Bericht - 15 juli 2023 om 06:09 uur


Arsenal kondigde officieel de ondertekening aan van Ajax-centrale verdediger Timber, en het team luidde een jonge en veelbelovende nieuwe ster in. De jonge verdediger, 22, verlaat Ajax om het iconische rood-witte shirt van Arsenal aan te trekken. Timber heeft tijdens zijn tijd bij Ajax buitengewone kracht en potentieel getoond. Hij speelde vorig seizoen 47 wedstrijden voor Ajax en liet zijn fans zijn vaardigheden en bekwaamheid zien. Hoewel zijn belangrijkste taak als verdediger is, droeg hij ook 2 doelpunten en 2 assists bij aan het aanvallende einde. Door deze uitstekende prestaties werd Timber lid van het Nederlands elftal.
Timber, die pas (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Enrique aan het hoofd van Paris Saint-Germain, eerste training van het nieuwe seizoen

Bericht - 12 juli 2023 om 07:33 uur


Paris Saint-Germain verwelkomde nieuwe coach Luis Enrique, fans voegden zich bij de gelederen en de verkoop van Voetbaltenue Kopen nam een hoge vlucht. Enrique keek plechtig en heilig op naar het voetbaltenue kind Paris Saint Germain, terwijl hij de toekomstige richting voor de club aan het plannen was. Onlangs plaatste hij op sociale media een foto waarop hij Paris Saint-Germain's eerste training van het nieuwe seizoen leidde, met een tekst die het team aanmoedigde om te juichen. Fans waren vol verwachting en kochten truien om hun steun aan het team te betuigen. We (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Keepersmysterie, Manchester United op zoek naar opvolger van De Gea

Bericht - 08 juli 2023 om 02:50 uur


Manchester United bevestigde dat het het contract met doelman De Gea niet zal verlengen en dat de langetermijndoelman van het team vrij zal vertrekken. Dit betekent ook dat De Gea afscheid neemt van Manchester United, waar hij 12 jaar heeft gespeeld, en ook afscheid neemt van het iconische rode Manchester United-shirt. Dit nieuws is ongetwijfeld een enorm verlies voor Manchester United, want De Gea is altijd het anker van het team geweest en heeft talloze overwinningen voor het team behaald.
Manchester United heeft dringend een doelman van wereldklasse nodig om de opstelling aan te vullen om de vacature van De (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 5 6 7 8 9 ... 19