Avatar yumi Lee

yumi Lee

Bayern kondigt officieel aan dat Kim Min-jae zich heeft aangesloten, op weg naar een nieuwe voetbalreis

Bericht - 19 juli 2023 om 09:00 uur


De voetbalclub Bayern München heeft onlangs officieel aangekondigd dat de verdediger van Napels, Kim Min-jae, zich dit seizoen bij het team zal voegen en dat de twee partijen een contract tot 2028 zullen ondertekenen. Dit nieuws schokte de hele voetbalwereld en fans keken uit naar de komst van Kim Min-jae. prachtige voetbalreis bij Bayern. Als centrale verdediger is het optreden van Kim Min Jae in Napels opvallend. Zijn uitstekende verdedigende vaardigheden, uitstekende fysieke fitheid en uitstekend leiderschap hebben hem tot een van de meest gewilde verdedigers in het Europese voetbal gemaakt. En nu staat Kim Min-jae op het punt (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Ajax-juweel, centrale verdediger Timber in Arsenal-shirt, nieuw hoofdstuk in Engeland

Bericht - 15 juli 2023 om 06:09 uur


Arsenal kondigde officieel de ondertekening aan van Ajax-centrale verdediger Timber, en het team luidde een jonge en veelbelovende nieuwe ster in. De jonge verdediger, 22, verlaat Ajax om het iconische rood-witte shirt van Arsenal aan te trekken. Timber heeft tijdens zijn tijd bij Ajax buitengewone kracht en potentieel getoond. Hij speelde vorig seizoen 47 wedstrijden voor Ajax en liet zijn fans zijn vaardigheden en bekwaamheid zien. Hoewel zijn belangrijkste taak als verdediger is, droeg hij ook 2 doelpunten en 2 assists bij aan het aanvallende einde. Door deze uitstekende prestaties werd Timber lid van het Nederlands elftal.
Timber, die pas (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Enrique aan het hoofd van Paris Saint-Germain, eerste training van het nieuwe seizoen

Bericht - 12 juli 2023 om 07:33 uur


Paris Saint-Germain verwelkomde nieuwe coach Luis Enrique, fans voegden zich bij de gelederen en de verkoop van Voetbaltenue Kopen nam een hoge vlucht. Enrique keek plechtig en heilig op naar het voetbaltenue kind Paris Saint Germain, terwijl hij de toekomstige richting voor de club aan het plannen was. Onlangs plaatste hij op sociale media een foto waarop hij Paris Saint-Germain's eerste training van het nieuwe seizoen leidde, met een tekst die het team aanmoedigde om te juichen. Fans waren vol verwachting en kochten truien om hun steun aan het team te betuigen. We (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Keepersmysterie, Manchester United op zoek naar opvolger van De Gea

Bericht - 08 juli 2023 om 02:50 uur


Manchester United bevestigde dat het het contract met doelman De Gea niet zal verlengen en dat de langetermijndoelman van het team vrij zal vertrekken. Dit betekent ook dat De Gea afscheid neemt van Manchester United, waar hij 12 jaar heeft gespeeld, en ook afscheid neemt van het iconische rode Manchester United-shirt. Dit nieuws is ongetwijfeld een enorm verlies voor Manchester United, want De Gea is altijd het anker van het team geweest en heeft talloze overwinningen voor het team behaald.
Manchester United heeft dringend een doelman van wereldklasse nodig om de opstelling aan te vullen om de vacature van De (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Arsenal pakt topsterren, Frimpong mikt op rechtsbackpositie

Bericht - 05 juli 2023 om 09:17 uur


Arsenal tekende onlangs topsterren voor een totaalbedrag van ruim 230 miljoen euro, Chelsea-speler Haverts, West Ham United-speler Rice en Ajacied Julian Timber. Deze spelers trokken hun Goedkope voetbaltenues uit en begroetten de rode Arsenal voetbaltenue. Deze introducties versterkten de ploeg van Arsenal, maar het team had ook een aanvallende rechtsback nodig om hun aanvalskracht te verbeteren. Jeremie Frimpong is een potentiële kandidaat van Bayer Leverkusen, die snelheid en het vermogen om vanaf rechts voor te zetten toevoegt.
Jeremie Frimpong, die een Bayer 04 Leverkusen voetbaltenue draagt, staat bekend om zijn topsnelheid (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bayern kondigt officieel aan dat Cancelo en Blind het team verlaten - een triest voetbalverhaal

Bericht - 01 juli 2023 om 07:29 uur


In januari 2023 maakte Manchester City officieel bekend dat Cancelo uitgeleend was aan Bayern München. Het nieuws komt als een klap voor de fans van Manchester City, aangezien hij de afgelopen seizoenen zijn kwaliteit en potentieel heeft bewezen om een integraal onderdeel van het team te worden. Een verhuizing naar Bayern München heeft hem echter ook de kans gegeven om zichzelf te laten zien. Als gigantisch team van de Bundesliga zal het podium van Bayern München Cancelo een bredere wereld laten zien. Ondertussen kondigde Bayern de komst aan van een andere speler, Daley Blind van Ajax in Nederland. De (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Manchester City's eerste ondertekening van Kovacic in de zomerperiode doet mee om Manchester City te helpen vechten

Bericht - 28 juni 2023 om 09:14 uur

Manchester City FC heeft deze zomerse transferperiode een sterke ondertekeningsgolf doorgemaakt. Manchester City-middenvelder Gundogan heeft de voetbalwereld geschokt door aan te kondigen dat hij het team verlaat om naar Barcelona te gaan. Terwijl Gündogan het team verliet, reageerde Manchester City ook snel en contracteerde Chelsea-middenvelder Kovacic, wat ook hun eerste aanwinst in de zomerperiode werd. De jonge en veelbelovende speler zal zijn voetbaltenue kind Chelsea uitdoen en een voetbaltenue kind Manchester City dragen om voor het team te spelen. Het vertrek van Gündogan is ongetwijfeld een enorm verlies voor Manchester City. Zijn vertrek zorgt (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Mats Wieffer, de opkomst van het sterretje van Feyenoord en de weg naar de nationale ploeg

Bericht - 24 juni 2023 om 09:52 uur


Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer heeft sinds zijn debuut in de bekerwedstrijd tegen Zwolle begin januari stilaan laten zien wat hij in huis heeft als kwaliteitsspeler. Hij droeg de iconische rood-witte strepen van het voetbaltenue kind Feyenoord Rotterdam en werd al snel een vitaal onderdeel van de selectie. In dat duel kreeg Wieffer niet alleen de startkans, maar scoorde ook een doelpunt in het duel, waardoor de ploeg op voorsprong kwam. Dit doelpunt toonde niet alleen zijn schietvaardigheid, maar toonde ook zijn kalmte en vastberadenheid. Dit moment zorgde ervoor dat de fans hoge verwachtingen van hem hadden. Fans (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Gedurfde zet voor Ajax nu Benjamin Tahirovic tekent om het middenveld te domineren

Bericht - 21 juni 2023 om 07:55 uur


De Nederlandse voetbalgigant Ajax trok opnieuw de aandacht met zijn uitstekende ondertekeningsstrategie en kondigde officieel de ondertekening aan van Roma-middenvelder Benjamin Tahirovic. Deze introductie zal het team ongetwijfeld oneindige mogelijkheden bieden en de overdracht van Voetbaltenue Kopen tot een stralend gezicht maken in de nieuwe reis. Tahirovic zal dat voetbaltenue kind AS Roma uitdoen voor dat voetbaltenue kind AFC Ajax. Hij gaat vechten voor het groene veld voor de club Ajax.
Voetbalclub Ajax heeft altijd bekend gestaan om zijn unieke visie op aanwinsten. Ze staan erop om jonge talenten te ontdekken (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Het visuele feest van de truien in de finale van de UEFA Nations League

Bericht - 17 juni 2023 om 10:03 uur


De finale van de UEFA Nations League staat op het punt van beginnen. Het Spaanse team versloeg Italië met 2-1 en trof in de finale Kroatië. Fans van beide kanten zullen elkaars favoriete teams aanmoedigen. De twee machtige teams van Spanje en Kroatië zullen de fans een topwedstrijd in het spel laten zien. Niet alleen dat, fans zullen ook het visuele feest zien dat wordt gebracht door de truien van hun respectieve nationale teams die worden gedragen door de spelers van de twee teams. Het ontwerp van de Goedkope voetbaltenues van de Spaanse en Kroatische teams (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 6 7 8 9 10 ... 19