Avatar yumi Lee

yumi Lee

Emiliano Martinez wint de Yashin Award 2023: de reis van de doelman naar de top

Bericht - 01 november 2023 om 06:48 uur

In de voetbalwereld is de doelman de patroonheilige van de uiteindelijke verdediging van het team en een onmisbare sleutelrol in het spel. Hun kalmte, besluitvaardigheid en uitstekende techniek bepalen vaak de richting van het spel. In dit veld vol hevige concurrentie viel de Argentijn Emiliano Martinez op en won in 2023 de Yashin Award, de prijs voor beste keeper, ingesteld door het Franse voetbalmagazine. De naam van de Yashin Award vertegenwoordigt geschiedenis en legende. Het werd opgericht ter nagedachtenis aan Lev Yashin, de enige doelman in de geschiedenis die de Ballon d'Or won. Het doel van deze prijs is (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Alonso, de helderste ster in de Bundesliga, is een onsterfelijke legende, van speler tot coach

Bericht - 28 oktober 2023 om 07:37 uur


In de voetbalwereld zijn er veel uitstekende spelers die ervoor kiezen om na hun carrière coach te worden. Onder hen is er een oogverblindende naam, namelijk Xabi Alonso. Ooit een superster op het veld, is hij nu met succes getransformeerd tot een uitstekende voetbalcoach. En het team dat hij coacht, Bayer Leverkusen in de Bundesliga, verschijnt op het veld met een ongeëvenaarde instelling. De voetbalcarrière van Alonso kan als briljant worden omschreven. Hij heeft voor grote clubs in de wereld gespeeld en talloze Voetbaltenue Kopen gedragen, waaruit zijn uitstekende vaardigheden en intelligentie blijken. Toen hij echter (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De ster-middenvelder die het shirt van Real Madrid verlicht met doelpunten: Bellingham

Bericht - 25 oktober 2023 om 09:46 uur

Bellingham, deze naam is een held geworden in de harten van de fans sinds hij zijn voetbaltenue kind Borussia Dortmund uittrok en die heilige voetbaltenue kind Real Madrid aantrok. In de korte tijd dat hij bij Real Madrid kwam, verlichtte hij de hele Europese voetbalwereld met zijn prestaties en liet hij de wereld een ware goochelaar op het veld zien. Real Madrid is enorm enthousiast over de ondertekening van Bellingham. 12 wedstrijden, 11 goals en 3 assists. Dit is niet alleen een numerieke statistiek, maar ook een manifestatie van kracht en vastberadenheid. Voor (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Legende nr. 7, Ronaldo leidt Portugal naar de overwinning in de Europese kwalificatie

Bericht - 21 oktober 2023 om 07:03 uur


In de zevende ronde van de Europese voorronden waren we opnieuw getuige van een onsterfelijke legende in de voetbalwereld, namelijk Cristiano Ronaldo die het nummer 7 voetbaltenue kind Portugal droeg. De 38-jarige voetbalsuperster scoorde tweemaal in een spannende wedstrijd en leidde het team naar een 3-2 overwinning op Slowakije, waarmee opnieuw een glorieus record werd toegevoegd aan het Portugese nationale team. De Portugese fans in het publiek zwaaiden met zijn Goedkope voetbaltenues en uitten hun bewondering en opwinding voor hem. Cristiano Ronaldo is altijd de trots van het Portugese nationale team geweest. Zijn (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Het Engelse nationale team, het hoogtepunt van glorieuze momenten

Bericht - 18 oktober 2023 om 08:16 uur


In het Wembley Stadion, de tempel van het wereldvoetbal, werd een prachtige wedstrijd gespeeld in de 8e ronde van de Europese kwalificatierondes. Het Engelse nationale team stond tegenover Italië. Dit is niet zomaar een wedstrijd, maar een duel tussen twee van de beste voetbalspelers. Het is een wedstrijd vol passie en glorie. In de eerste helft scoorde de jonge getalenteerde Italiaanse speler Scamacca zijn eerste doelpunt voor het nationale team, gekleed in een voetbaltenue kind Italië. Aanvoerder Kane, gekleed in de voetbaltenue kind Engeland, stapte echter naar voren en maakte de score gelijk (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tottenham staat in de schijnwerpers nu de Premier League aan de leiding staat

Bericht - 14 oktober 2023 om 11:03 uur

In de 8e ronde van de Premier League versloeg Tottenham met succes Luton. Met deze overwinning stonden ze bovenaan de Premier League en werden ze het middelpunt van de fans. Dit seizoen zijn de prestaties van Tottenham opmerkelijk. Ze lieten aan het begin van het seizoen uitstekende prestaties zien, waarbij ze niet alleen achtereenvolgens de competitie wonnen, maar ook goed presteerden in de Europese competities. Dit moedigde fans aan om Voetbaltenue Kopen en Tottenham Hotspur voetbaltenue te kopen om hun trots en steun voor het team te uiten. Vermeldenswaardig is dat Son Heung-min, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Hazard neemt afscheid van het groene veld en beëindigt zijn schitterende voetbalcarrière

Bericht - 11 oktober 2023 om 05:20 uur


Als we samenkomen, zal er scheiding zijn. Dit is de normale levensstaat. In het voetbal zal iedere speler op een dag het veld moeten verlaten. Onlangs maakte de 32-jarige voetbalsuperster Hazard op sociale media zijn besluit bekend om met pensioen te gaan. Hij zei: “Iedereen moet naar zijn innerlijke stem luisteren en zijn voeten neerleggen als de tijd daar is. In de afgelopen zestien jaar heb ik meer dan 700 wedstrijden gespeeld en nu is het tijd om mijn professionele voetbalcarrière te beëindigen en mijn tijd te wijden aan Geliefden, begin aan een nieuwe levenservaring.”
Hazard is getransformeerd van een (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Arsenal vs. Manchester City, zal de vloek voortduren of gewroken worden?

Bericht - 07 oktober 2023 om 03:44 uur

De Premier League blijft een van de populairste voetbalcompetities ter wereld, waarbij elk seizoen talloze spannende momenten en onvoorspelbare uitkomsten met zich meebrengt. In deze geweldige competitie zijn er echter twee teams die altijd voorop hebben gestaan: Manchester City en Arsenal. Zowel Manchester City als Arsenal presteerden de afgelopen jaren goed in de Premier League. Voor Arsenal lijkt Manchester City echter hun aartsvijand te zijn geweest. In de afgelopen twaalf Premier League-ontmoetingen heeft Arsenal twaalf opeenvolgende nederlagen geleden, een aantal dat genoeg is om Arsenal-fans ongemakkelijk te maken. Manchester City is niet alleen een sterk team, het is ook (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bayern München, 36 wedstrijden ongeslagen in de groepsfase van de Champions League

Bericht - 04 oktober 2023 om 08:14 uur


In de tweede ronde van de groepsfase van de Champions League kwamen Kopenhagen en Bayern München met elkaar in botsing op het veld. Dit was een spraakmakende matchup. Fans van beide kanten droegen opgewonden Kopenhagen-Voetbaltenue Kopen en voetbaltenue kind FC Bayern München om hun favoriete teams aan te moedigen. De eerste helft was het spel gelijk opgaand, maar de tweede helft was onvergetelijk. Na het begin van de tweede helft doorbrak het Kopenhagense Le Lager snel de impasse voor de thuisploeg en bracht de stand op 1-0. De fans in Kopenhagen gingen uit (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Blessures in het voetbal, zorgen en steun van spelers en fans

Bericht - 27 september 2023 om 07:25 uur

In de recente Premier League-wedstrijd eindigden Arsenal en Tottenham in een 2-2 gelijkspel, maar er gebeurde iets in de wedstrijd waar zowel fans als spelers zich zorgen over maakten. Middenvelder Rice, die dit jaar van West Ham United naar Arsenal verhuisde, werd tijdens de rust van de wedstrijd gewisseld door coach Arteta omdat hij een rugblessure opliep. Nadat het nieuws naar buiten kwam, uitten Arsenal-fans hun bezorgdheid en steun voor Rice, door zijn Goedkope voetbaltenues en voetbaltenue kind Arsenal te kopen, in de hoop dat hij snel zou herstellen en naar de rechtbank (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 3 4 5 6 7 ... 19