Avatar Marieke Kettelarij

Marieke Kettelarij

week 19: California

Bericht - 29 juli 2019 om 02:20 uur

{ Nederlands } 

19 weken in Amerika alweer, time flies when your having fun. We zijn net terug van 2,5 week in Californië dus daar zal dit verhaal over gaan. 
maandag 8 juli zijn we naar Carpinteria gereden, een klein plaatjes vlakbij Santa Barbara. Na een rit van ongeveer 22 uur kwamen we dinsdagochtend heel vroeg aan. We verbleven in een huis aan het strand samen met een groot deel van mijn Host mom's familie. De dagen bestonden vooral uit het spelen van spelletjes, zoals kaarten, Uno & Monopoly, eten en op het strand liggen. Vrijdags, ben ik met de trein naar (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Las Vegas

Bericht - 06 mei 2019 om 02:23 uur

{ Nederlands }

Sorry dat ik een tijdje niks heb geschreven, het was heel erg druk hier. Dus laten we beginnen bij het begin, donderdag 18 april zijn we met zijn alle naar Las Vegas gevolgen voor een kleine vakantie. We verbleven in het Circus Circus hotel, het zit aan het eind van de strip, niet heel erg centraal. Het hotel had een klein zwembad, maar de hoge glijbanen maakte dat goed. Het hotel is wat ouder, waardoor de rook in de casino's blijft hangen en erg gaat stinken. Ook was het een enorm doolhof, wat ze expres schijnen te (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

week 6: Update & Portland

Bericht - 03 april 2019 om 05:33 uur

Ik heb al een tijdje niet geschreven omdat ik erg druk ben en van alles aan het ondernemen ben. Dus even een samenvatting wat ik heb meegemaakt de afgelopen weken. Ik heb eindelijk een telefoonabonnement met goed internet zodat ik mijn navigatie kan gebruiken. Het weer is de afgelopen weken steeds beter geworden, dus kan ik met de kinderen naar het park. Er zijn hele mooie parken in de buurt, Zoals het Tumwater Falls park met watervallen en mooie wandelpaden. De kinderen vinden Historical Park het leukst omdat ze daar speeltoestellen hebben. Vorige week was Conference week, dat betekent (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

week 3: De tijd vliegt

Bericht - 10 maart 2019 om 06:06 uur

De tijd gaat steeds sneller, het voelt alsof twee weken in een dag voorbij zijn gegaan. Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn vorige blog! Ik vond het erg leuk om wat van jullie te horen!

Vorige weekend heb ik mijn eerste au pair meeting van mijn agency gehad, deze meetings zijn elke maand. We gingen naar de Ethnic fair, die gehouden werd op een lokale universiteit. Op dit moment zijn er twee andere au pairs van dezelfde Agency in deze omgeving, allebei jongens. Een van de twee kwam ook naar de Ethnic fair, dus hem heb ik ontmoet. De andere (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

first days

Bericht - 23 februari 2019 om 05:27 uur

Na een vlucht van 10,5 uur ben ik afgelopen zaterdag aangekomen in Seattle, WA. Ik kan nauwelijks geloven dat ik hier al weer bijna een week ben. De eerste dagen moest ik veel leren over de kinderen zoals wat ze eten en hun medicijnen. Ze eten hier anders dan ik gewend ben, veel voorgekookt vlees en Mexicaans, maar het is wel lekker. Maandag hadden de kinderen vrij van school want het was presidentsday, dus had ik wat tijd om rond te rijden en de buurt te verkennen. Alles is binnen 15 minuten rijden, Walmart, Fred Meyers (supermarkt), Costco, Walgreens (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

one week to go

Bericht - 10 februari 2019 om 16:41 uur

Volgende week verhuis ik voor een jaar naar Tumwater, Washington waar ik ga werken als au pair. mijn host family heeft drie kinderen, twee jongens van 6,5 en een meisje van 4,5 , en sinds kort een puppy. Mijn taken als au pair zijn het verzorgen van de kinderen, zoals ze naar school brengen, eten koken, wassen en ze vermaken na school. Ik ben elke zondag vrij en een keer in de maand een heel weekend. 

Washington state is een hele groene staat, er valt jaarlijks veel regen in tegenstelling tot Californië. Tumwater is een klein plaatsje vlakbij de hoofdstad van Washington, (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie