Avatar Marieke Kettelarij

Marieke Kettelarij

one week to go

Geplaatst op 10 februari 2019 om 16:41 uurVolgende week verhuis ik voor een jaar naar Tumwater, Washington waar ik ga werken als au pair. mijn host family heeft drie kinderen, twee jongens van 6,5 en een meisje van 4,5 , en sinds kort een puppy. Mijn taken als au pair zijn het verzorgen van de kinderen, zoals ze naar school brengen, eten koken, wassen en ze vermaken na school. Ik ben elke zondag vrij en een keer in de maand een heel weekend. 

Washington state is een hele groene staat, er valt jaarlijks veel regen in tegenstelling tot Californië. Tumwater is een klein plaatsje vlakbij de hoofdstad van Washington, Olympia en ligt ook dichtbij Tacoma & Seattle. Ook zit ik niet heel ver van Portland, OR en Vancouver Canada. 

Ik ben helemaal klaar voor vertrek volgende week en heb alles geregeld, denk aan visum en verzekeringen. ik houd jullie op de hoogte via deze weg!


Reacties

Janet
Geplaatst op 16 februari 2019 om 20:13 uur
Hoi dapper nichtje! Heel veel plezier in Amerika! ????????????

Janet
Geplaatst op 16 februari 2019 om 20:10 uur
Hoi dapper nichtje! Heel veel plezier Amerika! ????

mam
Geplaatst op 16 februari 2019 om 20:04 uur
Vandaag gaat het dan echt beginnen! Ik hoop dat je een hele fijne tijd zult hebben, veel nieuwe vrienden maakt en veel gaat zien! Have fun! kus, mam2

Diane
Geplaatst op 14 februari 2019 om 16:51 uur
Marieke, nu gaat het dan echt gebeuren. Nog 2 nachtjes in je bed in Brummen. Ik wens je een veilige reis, liefdevol gezin met een voorbeeldige puppy en een hoop gezelligheid! Wij letten hier wel een beetje op je moeder. Maak foto’s en schrijf af en toe zodat we een beetje bij je zijn. Tot volgend jaar.

Karin
Geplaatst op 12 februari 2019 om 22:19 uur
Lieve Marieke, geniet van alles en maak mooie herinneringen, die je straks weer kunt delen met je dierbare. We houden contact. En ik ga je heel eg missen. ????

J W Kettelarij
Geplaatst op 10 februari 2019 om 17:10 uur
Heel veel plezier meisje.

Plaats een reactie