Avatar Marieke Kettelarij

Marieke Kettelarij

first days

Geplaatst op 23 februari 2019 om 05:27 uurNa een vlucht van 10,5 uur ben ik afgelopen zaterdag aangekomen in Seattle, WA. Ik kan nauwelijks geloven dat ik hier al weer bijna een week ben. De eerste dagen moest ik veel leren over de kinderen zoals wat ze eten en hun medicijnen. Ze eten hier anders dan ik gewend ben, veel voorgekookt vlees en Mexicaans, maar het is wel lekker. Maandag hadden de kinderen vrij van school want het was presidentsday, dus had ik wat tijd om rond te rijden en de buurt te verkennen. Alles is binnen 15 minuten rijden, Walmart, Fred Meyers (supermarkt), Costco, Walgreens (drogist) en een groot winkelcentrum (capital mall). 

Mijn werkdag begint om 6:30 als de kinderen wakker worden, dan gaan we ontbijten en klaarmaken voor school. Ik maak sandwiches voor lunch en doe wat groente en fruit in hun lunchbox. De tweeling gaat naar school tot 15:15 en het meisje tot 11:00, dus dan gaan we daarna samen lunchen en helpt ze me met schoonmaken. 's ochtends breng ik ze met de auto omdat het sneller is en 's middags lopen we naar de jongens hun school. Het is makkelijker om de jongens lopend op te halen omdat de pick-up line gekkenwerk is, ouders komen een uur voor de school uit is en lezen een boek totdat de kinderen klaar zijn zodat ze een plek hebben in de lijn of een parkeerplaats. En ja er staan elke dag een paar gele schoolbussen bij de school. Op dinsdag en donderdag gaan we gelijk door naar zwemles en op woensdag hebben ze basketbaltraining. 

Morgenavond ga ik naar een basketbalwedstrijd van een van de universiteiten en ga ik samen met het meisje naar een kinderfeestje. Zondagavond heb ik een verjaardag van de zus van mijn hostmom, dus daar snel meer over!


Reacties

Karin
Geplaatst op 23 februari 2019 om 11:59 uur
Hee Marieke, wat fijn te horen dat het je zo goed gaat. We leven op deze manier met je mee. Veel plezier en geniet ervan. Lieve groet Karin

Wim Kettelarij
Geplaatst op 23 februari 2019 om 09:20 uur
Marieke, wat een geluksvogel ben je toch dat je dit mag meemaken. Toch wel fijn dat je dicht bij school woont kun je mooi lopen en tegelijkertijd de hond mee. Zo te lezen gaat het goed komen, vooral de winkels mooi dichtbij. We zitten allemaal al weer te wachten op je volgende reisverslag. Groetjes en vermy je.

Mam
Geplaatst op 23 februari 2019 om 08:55 uur
Wat fijn dat ze dicht bij school wonen en je kunt lopen..fijne dag met Marie morgen! Ps: hoe is het met de puppy?

Anneke
Geplaatst op 23 februari 2019 om 07:20 uur
Leuk om te lezen Marieke. Ik denk dat je daar een leuke tijd gaat hebben. Veel plezier.

Erika
Geplaatst op 23 februari 2019 om 06:34 uur
Wat leuk om wat over jou ervaring daar te lezen Veel succes en geniet ervan groetjes Erika

Plaats een reactie