Avatar Lisa van Schagen

Lisa van Schagen

Bericht - 20 oktober 2020 om 10:31 uur

Na 11 dagen gewerkt te hebben had ik zondag een dagje vrij. Deze heb ik voornamelijk in bed besteed en met een cocktail in een bar.


Gister had ik de security training in het kamp. De training ging voornamelijk over het gebruik van een portofoon en de communicatie. Call me by my new name: Lima Viktor Sierra. 

Ondanks dat ik elke dag voorbij het kamp ben gereden is de impact op het moment dat je daadwerkelijk in het kamp bent enorm. Het is vele male groter dan dat je je kan voorstellen (ondanks de foto's etc).

Onze organisatie heeft op dit moment 1 (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Warehouse

Bericht - 16 oktober 2020 om 08:09 uur

Hier zie je onze georganiseerde chaos! Gister de allerlaatste niet gesorteerde doos geopend en nu konden we beginnen met het plan hoe we de pallets neerleggen en welke categorie waar komt. 'Welke kleding heeft het meeste prioriteit aankomende tijd? En moet dus het zoveel moy3lokk vooraan zodat die het makkelijkste te pakken zijn.' Het is een no ending job. Als we vandaag alles op z'n plaats hebben zal er maandag weer een nieuwe lading aan spullen komen. Maar dan weten de andere volunteers wel welk systeem ze kunnen volgen.
5 reactiesPlaats een reactie

A useful Rainbow

Bericht - 12 oktober 2020 om 00:39 uur

Maandagavond arriveerde ik bij mijn accommodatie. Een gezellig huisje boven op een heuvel en vanaf mijn terras kijk je, tussen de huizen door, uit op Turkije. Nadat ik mijn spullen een beetje had uitgepakt geeft mijn huisgenoot, een vrijwilliger uit Frankrijk, een kleine tour door de stad en we eten een vegetarische burger bij restaurant 'Meating'. 

Ik wil vroeg naar bed want de volgende ochtend ga ik gelijk aan het werk. 


Omdat ik nog geen security training heb gehad (dit heb je nodig het kamp in te komen) zal ik de aankomende dagen gaan werken in het Warehouse.  De Warehouse; zie het als een (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie