Avatar Kiki Visser

Kiki Visser

LONDEN Dag 21, 22 en 23

Bericht - 15 november 2016 om 23:29 uur

Dag 21

Vandaag was de luiste dag ooit. Ik ben dit hele weekend dus vrij, maar ik kan er niet zo goed mee omgaan ;) Ik was van plan om vandaag lekker uit te slapen, naar een museum te gaan en boodschappen te doen. Uiteindelijk heb ik ongeveer de hele ochtend en middag in bed gelegen, geskyped met een vriendin en daarna met mijn zussen en uiteindelijk in de avond heb ik me aangekleed om boodschappen te gaan doen. Het skypen was wel heel leuk om te doen! Het slapen was natuurlijk ook erg lekker om te doen ;) Maar (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

LONDEN Dag 18, 19 en 20

Bericht - 13 november 2016 om 14:51 uur

Waarschuwing, Deze blog bevat veel Noah. 

Dag 18 

Vandaag had ik 3 castings in de ochtend. Noah was vrij vandaag dus na mijn castings zouden we naar de Big Ben gaan. 
De eerste casting was voor een kleding merk waar ik al eerder was geweest. Altijd een goed teken als je nog een keer mag komen, zegt iedereen. Eerlijk gezegd vind ik het altijd redelijk onnodig want ik zie dan gewoon weer de zelfde mensen en ze maken ook gewoon weer dezelfde foto's.. Maar goed ik kan niet klagen!  De casting ging volgens mij wel prima. Ik was op tijd, ik had de goede metro én (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

LONDEN Dag 15,16 en 17

Bericht - 09 november 2016 om 23:30 uur

Dag 15

Vandaag heb ik maar 1 casting! Het is voor een kledingmerk. De winkel is midden in Notting hill dus ik vind het bijna leuk om daar in de stervende kou rond te lopen! Overal leuke gekleurde huisjes en schatting boetiekjes met veel te duren kleren. De casting ging redelijk snel. Je moest even een setje kleren aan, wat foto’s maken en dan mocht je weer gaan. Ik was als eerste van de 3 wachtende modellen. Het was een wit bloesje met moeilijke knoopjes en een zwart rokje met moeilijke knoopjes. Deze knoopjes waren ook allemaal dicht toen ik de kleren aan moest doen. Voordat ik (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Londen Dag 12,13 en 14

Bericht - 07 november 2016 om 00:23 uur

Dag 12

Vandaag is een drukke dag, maar met de tijdsplanning zit het wel goed. Ik heb 3 castings en een testshoot. De eerst casting is voor Grazia. Ik ben 15 minuten te vroeg dus ik ga nog even lekker bij de Pret koffie drinken. Ik kwam precies tegelijk aan met de gene waar ik naar toe moest, dus dat kwam goed uit, verdwalen kon nu niet meer gebeuren. De casting ging volgens mij erg goed en ik denk dat ze me wel willen boeken. Ze belde meteen mijn boeker of ik beschikbaar was namelijk, heb alleen geen idee wat het antwoord was.. Daarna had ik (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

LONDEN Dag 9,10 en 11

Bericht - 04 november 2016 om 00:10 uur

Dag 9
Ik heb vandaag 2 castings en een testshoot. De dag begint eigenlijk al meteen met een probleem, want 1 castings is tegelijk met de shoot. Ik mail mijn booker om te vragen wat ik nu moet doen. Zij adviseert me om gewoon veel te vroeg bij de casting te komen zodat ik gewoon op tijd bij de shoot kan zijn. Ik vind dit eigenlijk een bijzonder stom plan. Ten eerste weten we niet eens of de casting mensen er al 3 uur van te voren zijn, ten tweede kom ik nu heel stom over terwijl het niet mijn idee was om 3 uur te (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

LONDEN Dag 6,7 en 8

Bericht - 31 oktober 2016 om 23:06 uur

Dag 6

Vandaag had ik maar 1 casting. Hij was wel een uur van mij vandaan, maar daarna zou ik lekker vrij zijn en was ik van plan naar Notting hill te gaan. De reis was lang, veel overstappen, maar verder wel goed te doen en niet te druk. Toen ik aankwam bij het adres zag het pand er uit als een verlate griezelhuis, maar ik moest toch echt wel naar binnen. Ik belde aan bij de goede deur en het huisgenootje van de fotograaf deed open en liet me binnen. De fotograaf zelf zal achter haar bureau. Toen ze zich omdraaide en me zag was ze (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

LONDEN Dag 3,4 en 5

Bericht - 28 oktober 2016 om 22:11 uur

Dag 3

Vandaag had ik 2 testshoots en een casting. Eentje was compleet in het oosten en de ander helemaal in het zuiden van Londen. De reis naar de eerste shoot verliep redelijk soepel. Ik heb bordjes bij de trappen ontdekt die je vertellen of je rechts of links moet lopen. Je zou denken dat dit voor structuur en rust zorgt, maar dit is niet zo. In de gang naar de trap moet je namelijk rechts lopen, maar op de trap zelf moet je dan opeens naar links. Hierdoor ontstaat er voor de trap chaos van mensen die net naar beneden komen en naar recht moeten en (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie

LONDEN Dag 1 en 2

Bericht - 25 oktober 2016 om 23:06 uur

DAG 1

Ik ga naar Londen! Het plan is dat ik ‘on stay’ in Londen ga zitten tot ongeveer half november. Dit betekent dat ik weer veel castings en testshoots ga doen. Het is nu geen fashionweek dus de castings zijn niet voor shows, maar voor fotoshoots etc.
 Vandaag vlieg ik om 21:15, lekker laat waardoor ik nog leuk naar Maartje’s  master uitreiking kon! Mijn ouders brachten me naar schiphol. Vol Enthousiasme wil ik mijn bagage inchecken, maar ik ben nog te vroeg… beter te vroeg dan te laat zullen we dan maar zeggen! Na ongeveer 20 minuten te moeten wachten mag ik dan eindelijk gaan. Dit keer heb (...)

Lees verder


8 reactiesPlaats een reactie

Dag 22 en 23

Bericht - 10 oktober 2016 om 13:23 uur

Dag 22
Vandaag heb ik maar drie castings! Lekker rustig dagje dus. Ze zijn allemaal ook rond dezelfde tijd dus dat is ook handig. Ik kon lekker uitslapen en rustig wakker worden. Ik hoefde niet eerst langs bureau dus dat scheelde ook weer. Rond 11 uur ging ik naar mijn eerste casting en om 15 uur was ik weer lekker in het appartement. Alle castings waren wel een beetje moeilijk te vinden, maar ik had het geluk dat er steeds een andere model voor me was waardoor ik haar een beetje kon volgen met de hoop dat zij misschien een (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 18,19 ,20 en 21

Bericht - 02 oktober 2016 om 21:25 uur

Dag 18
Vandaag had ik 10 castings, dat is dus precies goed te doen! Het was allemaal wel overal en nergens, maar met de metro ben je vaak aan de andere kant van Parijs in max 40 min. 2 castings waren voor Belgische merken en ik kon toen dus ook lekker Nederlands praten! Ik ben er achter gekomen dat als een belg zegt: "Kunt gij efkes heen en weer wandelen?" je dus op je hoge hakken een fierce catwalk loopje moet doen en niet zoals ik 1 sec even dacht, gewoon even heen en weer hobbelen.  Bij één van deze castings waren ook jongens (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3