Avatar Kiki Visser

Kiki Visser

dag 15,16 en 17

Bericht - 28 september 2016 om 23:44 uur

Dag 15
De dag dat alles mis ging, maar mijn haar tenminste goed zat. Ik had 15 castings in de planning.Ik keek hier al wel tegen op. Je weet dat je 15 castings nooit kunt redden dus dat je wel iets moet missen, maar toch doe ik het liefst alles en vind ik het stom om dingen te moeten overslaan. Ik was deze dag al best wel moe en het begon allemaal al mis te gaan bij het agentschap. Ik zat klem tussen de liftdeuren.. De deuren van de lift gingen te snel dicht en drukt nog even door tot dat (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 11, 12, 13 én 14

Bericht - 25 september 2016 om 22:00 uur

Dag 11.
Vandaag een heel rustige dag, ik heb namelijk maar 1 casting. Mijn eerste casting voor de fashionweek! ik begin de dag met heel veel boodschappen doen en lekker liggen in bed. Hanna heeft dezelfde casting als ik, dus dat wordt gezellig. We moeten eerst naar het agentschap om onze outfit te laten controleren en onze hakken. Hanna en ik waren daar niet de enige want onze boekers hadden het druk met een stuk of 15 meiden te controleren. Er was vooral chaos over de hakken. Heel veel meiden kregen hakken van het agentschap mee, maar die van mij (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Dag 8,9 en 10

Bericht - 21 september 2016 om 20:05 uur

Dag 8
Vandaag was mijn eerste echte shoot voor een tijdschrift! Het is voor: The forumist (nee ik ken het tijdschrift zelf ook niet ;). Ik moest daar om 9 uur zijn en het zou tot 19;00 duren, lange dag dus! ik besloot vroeg op te staan om voor de hele dag eten klaar te maken en mee te nemen, want ik verwachte niet dat ze iets glutenvrijs zouden hebben. Toen ik mijn deur uitstapte had ik pas door dat het heel hard regende.. Ik hoopte heel erg dat de shoot in een studio zou zijn en niet buiten. Helemaal verzopen aangekomen bij (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 5,6 en 7

Bericht - 18 september 2016 om 21:14 uur

Dag 5
Vandaag heb ik twee test shoots! De eerste is met Liza als fotograaf en Miari als styliste. Het zijn 2 onwijs aardige en gezellige vrouwen dus het beloofde een goede shoot te worden. De locatie was een beroemd straatje vol met allemaal huizen met gezellige vrolijke kleurtjes. Ik moest een beetje verveeld en "grumpy" kijken en dat kan ik natuurlijk  als de beste, toch mam en pap? Shooten op straat heeft altijd iets apart. Mensen blijven staan en staren je aan, ze gaan op een afstandje sneeky foto's maken of ze lopen heel snel langs je en weten niet (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 2, 3 én 4

Bericht - 15 september 2016 om 19:07 uur

Dag 2
Vandaag ga ik naar het bureau voor polaroids en een doktersverklaring en later op de dag heb ik een shoot voor mijn portfolio! De polaroids gaan helemaal prima en is zit te wachten op de dokter, zelfs in Parijs is de dokter nooit op tijd ;) Als ik de dokter zie begin ik te twijfelen of dit allemaal wel serieus is. De dokter is eigenlijk té knap en té jong! Mijn lengte word gemeten, mijn gewicht word gewogen en "de dokter" luisterde naar mijn hart. Het verbaasde me niets, maar ik heb de verklaring gekregen dat ik gezond ben! (...)

Lees verder


8 reactiesPlaats een reactie

Dag 1

Bericht - 12 september 2016 om 21:09 uur

Om 11:17 nam ik de Thalys naar Parijs. Afscheid nemen vond ik toch wat moeilijker dan ik had gedacht en wat was ik zenuwachtig. Eenmaal in de trein lukte het me om lekker te ontspannen. De trein had gelukkig geen vertraging en kwam zoals gepland om 14:35 aan In Gard du Nord. Aan het einde van het perron stond een chauffeur me op te wachten en bracht me naar mijn appartement. 5 hoog en midden in het centrum! De temperatuur was inmiddels opgelopen tot 30 graden. Toen kwam er toch wel een beetje een tegenvaller, er was geen lift in het (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3