Avatar mei zeng

mei zeng

De Anaheim Ducks-punten van dit seizoen worden de laatste in de Western Conference

Bericht - 01 mei 2021 om 16:06 uur

In deze ronde van de NHL Western Conference versloegen de Los Angeles Kings de Anaheim Ducks met 2-1. De resultaten van Anaheim Ducks zijn door de jaren heen slecht geweest en de punten van het team zijn dit seizoen de laatste in de competitie geworden. Nadat Anaheim Ducks in het seizoen 2006-2007 de Stanley Cup won, is de prestatie van het team niet meer effectief gespeeld. In 2007 kochten veel ouders goedkope Anaheim Ducks shirt als cadeau voor hun kinderen. Vooral kinderen vinden dit Kinderen Hockeykleding leuk en ook de felgekleurde cartooneend-stijl is erg populair. Het is voor Anaheim (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Na twee jaar ervaring zijn de jonge spelers van Carolina Hurricanes volwassen geworden

Bericht - 29 april 2021 om 03:13 uur

In het reguliere seizoensschema van de NHL verloor Colorado Avalanche in beide rondes van Saint Louis Blues. De punten van Colorado Avalanche en Vegas Golden Knights werden plotseling uit elkaar getrokken en Saint Louis Blues ging van de onderkant naar de top vier. De wedstrijd tussen Colorado Avalanche en Vegas Golden Knights werd uitgesteld en het publiek hoopte dat Colorado Avalanche weer bovenaan de lijst zou kunnen komen. In de Western Conference werden de Vegas Golden Knights en Colorado Avalanche de sterkste teams. Op het einde, welke van hen kan doorgaan naar de play-offs met de eerste plaats in de competitie. De concurrentie in de centrale divisie is dit (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Na 8 dagen keerde Colorado Avalanche met een overwinning terug in de race

Bericht - 23 april 2021 om 13:18 uur

Colorado Avalanche keerde in de huidige ronde terug in de wedstrijd tegen Saint Louis Blues na een schorsing van 8 dagen. Colorado Avalanche versloeg Saint Louis Blues met 4-2 en het team won het toernooi voor 5 opeenvolgende overwinningen. Het publiek zag opnieuw de spelers die de goedkope Colorado Avalanche shirt droegen, vooral opgewonden, dit is een gepassioneerd en energiek team. Aan het begin van de wedstrijd brak Saint Louis Blues-speler Jaden Schwartz snel door het doel van de tegenstander en scoorde. Colorado Avalanche-spelers waren ook aan het opwarmen. Toen het doel van de Colorado Avalanche werd geschonden, begonnen ze krachtig terug te vechten. Brandon Saad scoorde (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vancouver Canucks keerde na een maand terug naar de wedstrijd

Bericht - 21 april 2021 om 11:04 uur

Gedurende deze periode nam Vancouver Canucks niet deel aan veel wedstrijden vanwege het epidemische isolement, en ze namen weer deel aan deze ronde van het reguliere seizoen. De tegenstander van de Vancouver Canucks in de eerste wedstrijd was Toronto Maple Leafs, en het team versloeg hun tegenstanders met respectievelijk 3-2 en 6-3. Toronto Maple Leafs heeft de afgelopen wedstrijden meerdere wedstrijden op rij verloren en de score van het team zal binnenkort worden overtroffen door andere teams. Dit seizoen lieten de Vancouver Canucks zeer goede resultaten zien aan het begin van het reguliere seizoen, maar het was jammer dat ze werden geschorst vanwege het uitbreken van de stedelijke epidemie. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Boston Bruins heeft na de ruime nederlaag weer drie opeenvolgende overwinningen

Bericht - 17 april 2021 om 09:35 uur

Sinds Boston Bruins met een ruime score werd verslagen door Washington Capitals, heeft de ploeg diep nagedacht. Onlangs heeft Boston Bruins drie wedstrijden gewonnen en is het zelfvertrouwen van het team nieuw leven ingeblazen. In beide wedstrijden tussen Boston Bruins en New York Islanders verdedigde doelman Tuukka Mikael Rask het doel goed. De Boston Bruins verloren de wedstrijd van New York Islanders een maand geleden, en nu heeft de ploeg terug gewonnen. Met nog een maand te gaan in het reguliere seizoen in de competitie is Boston Bruins 6 punten verwijderd van de eerste plaats Washington Capitals. In beide seizoenen schoof Boston Bruins op naar de play-offs met de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Toronto Maple Leafs verliest drie opeenvolgende spelpunten niet langer een voordeel

Bericht - 16 april 2021 om 14:19 uur

In het recente reguliere seizoen van de NHL verloor Toronto Maple Leafs drie opeenvolgende wedstrijden. De Toronto Maple Leafs staan ??dit seizoen op de eerste plaats in de Northern League en de prestaties van het team zijn relatief stabiel. In deze ronde verloor Toronto Maple Leafs met 2-5 van Winnipeg Jets. Winnipeg Jets staat momenteel op de tweede plaats met 57 punten en het team staat 3 punten achter de eerste Toronto Maple Leafs. De Winnipeg Jets zijn veranderd van de oorspronkelijke laatste plaats naar de tweede plaats, en de explosieve kracht van het team wordt steeds sterker. Winnipeg Jets bestaat al zoveel jaren en het team heeft geen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Washington Capitals verslaat tegenstanders met grote scores achtereenvolgens

Bericht - 14 april 2021 om 11:31 uur

In het recente reguliere seizoen van de NHL heeft Washington Capitals opeenvolgende grote scores behaald. Washington Capitals versloeg eerst Boston Bruins met 8-1 en versloeg daarna Philadelphia Flyers met 6-1. Washington Capitals keerde opnieuw terug naar de toppositie in de Eastern Conference en dit seizoen waren er veel uitstekende spelers in het team. Mensen houden nog steeds het meest van het uiterlijk van TJ Oshie die de goedkope Washington Capitals shirt draagt, en zijn kracht is niet een beetje afgenomen. Na de wedstrijd liet Washington Capitals 7 spelers zien die dit seizoen 10 doelpunten scoorden. De sterkte van de Boston Bruins is dit seizoen afgenomen en het is (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Saint Louis Blues speelde de spannendste wedstrijd van het seizoen

Bericht - 10 april 2021 om 10:11 uur

In het nieuwe reguliere seizoen van de NHL versloeg Saint Louis Blues Minnesota Wild met 9-1. Saint Louis Blues speelde dit keer de beste prestatie van het seizoen en elke speler werd ondergedompeld in de felle concurrentie. Minnesota Wild was een beetje gedesoriƫnteerd door Saint Louis Blues en niemand pakte de pass tussen zijn teamgenoten. Het enige doelpunt van Minnesota Wild in deze wedstrijd werd gescoord door Zach Parise, die momenteel de oudste speler van het team is. Nadat Saint Louis Blues vier doelpunten had gescoord in het eerste kwart, toonden verschillende Minnesota Wild-spelers een nerveuze gemoedstoestand. In 2012 droeg (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Carolina Hurricanes heeft de afgelopen twee jaar grote vooruitgang geboekt

Bericht - 09 april 2021 om 10:07 uur

Nadat Carolina Hurricanes achtereenvolgens Florida Panthers versloeg, stonden ze op de eerste plaats in de Central Division met 57 punten. In deze ronde van het reguliere seizoen van de NHL lieten meerdere teams een staat van wederzijdse overwinningen en verliezen zien. In de laatste ronde versloeg Chicago Blackhawks Dallas Stars met 4-2 en Columbus Blue Jackets versloeg Tampa Bay Lightning met 4-2. In de volgende ronde was het de beurt aan Dallas Stars om Chicago Blackhawks met 5-1 te verslaan en Tampa Bay Lightning om Columbus Blue Jackets met 6-4 te verslaan. Dit seizoen is het goedkope Carolina Hurricanes shirt geliefd bij meer fans en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vegas Golden Knights zijn volledig voorbereid op de overwinning dit seizoen

Bericht - 07 april 2021 om 04:59 uur

Dit seizoen nam Saint Louis Blues volledig afscheid in het voordeel en viel de ploeg terug naar de zesde plaats in de Western Conference. Over twee jaar bestaat de titel van Saint Louis Blues-kampioen niet meer. In de nieuwe ronde verloor Saint Louis Blues met 1-6 van Vegas Golden Knights. Saint Louis Blues heeft dit seizoen vele malen verloren van Vegas Golden Knights. Heeft het team er spijt van dat het teamgenoot Alex Pietrangelo is kwijtgeraakt? Sinds Alex Pietrangelo de goedkope Golden Knights shirt droeg, heeft hij zijn vastberadenheid om hier het kampioenschap te winnen herwonnen. Na een half jaar ervaring is de mentaliteit van Alex Pietrangelo bijgesteld en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 21 22 23 24