Avatar mei zeng

mei zeng

Canadese fans kwamen kijken naar de wedstrijd

Bericht - 04 juni 2021 om 14:40 uur

In de NHL-competitie van dit seizoen schoof Montreal Canadiens door naar de play-offs met een minimumscore van 59, maar ze versloegen Toronto Maple Leafs in de eerste ronde om door te gaan naar de volgende ronde. In de play-offs van dit seizoen werden de eerste en tweede plaats in het reguliere seizoen van de Eastern Conference en de Northern League beide verslagen door de derde en vierde plaats. De meest stabiele prestatie in deze competities is de Western Conference, Colorado Avalanche en Vegas Golden Knights zijn als eerste gerangschikt in de finale van de divisie. Montreal Canadiens heeft al jaren niet de kans gekregen om door te gaan (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tampa Bay Lightning versloeg Carolina Hurricanes in de tweede ronde van de play-offs

Bericht - 02 juni 2021 om 11:09 uur

De NHL ging de tweede ronde van de play-offs in en Tampa Bay Lightning versloeg met succes Florida Panthers om door te gaan naar de volgende ronde. In de tweede ronde versloeg Tampa Bay Lightning Carolina Hurricanes met 2-1 in beide wedstrijden en toonde de ploeg opnieuw haar sterkste punt. Tampa Bay Lightning werd dit seizoen derde in het reguliere seizoen, het voordeel van het team is niet erg duidelijk. Fans hebben altijd geloofd in de kracht van Tampa Bay Lightning en hun prestaties in de play-offs stelde niet iedereen teleur. Tampa Bay Lightning en Carolina Hurricanes zijn beide krachtige teams, en de wedstrijden van deze twee teams (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

New York Islanders spelen opnieuw sterk in play-offs

Bericht - 28 mei 2021 om 03:31 uur

In de NHL-play-offs stonden de vier beste teams in de Eastern Conference tegenover elkaar. Uiteindelijk werden de eerste Pittsburgh Penguins en de tweede Washington Capitals verslagen. New York Islanders en Boston Bruins presteerden opnieuw goed in de play-offs en hun vasthoudende vechtlust brak met grote kracht uit. In deze competitiejaren presteerden de New York Islanders vaak gemiddeld in de reguliere competitie, maar presteerden ze altijd goed in de play-offs. Tussen 1980-1983 was de goedkope New York Islanders shirt geliefd bij elke ijshockeyliefhebber. Tijdens deze periode wonnen de New York Islanders vier opeenvolgende Stanley Cup Finals en het team presteerde erg goed. New York Islanders zijn in (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Colorado Avalanche wint de eerste ronde van de NHL-playoffs

Bericht - 26 mei 2021 om 10:00 uur

De sterkte van sommige teams in de NHL-play-offs is aanzienlijk veranderd. New York Islanders en Nashville Predators zijn de meest verbeterde teams in de play-offs geworden. Colorado Avalanche heeft alle vier de wedstrijden tegen Saint Louis Blues gewonnen en de tegenstander is uitgeschakeld. Saint Louis Blues haalde dit seizoen eindelijk de play-offs, maar helaas werden ze in de eerste ronde gedood door Colorado Avalanche. Dit seizoen werd de Colorado Avalanche het enige team dat een volledige overwinning behaalde in de eerste ronde van de play-offs. Hun kracht stelde het publiek niet teleur. Sinds het begin van dit seizoen zijn veel toeschouwers optimistisch over de prestaties van Colorado Avalanche-spelers. Deze jonge (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Boston Bruins presteerde goed in de play-offs van de NHL

Bericht - 21 mei 2021 om 14:55 uur

Na een maand hard werken plaatste Boston Bruins zich eindelijk weer voor de play-offs. De eerste tegenstander van het team was Washington Capitals. In de eerste ronde van de NHL-playoffs hebben Boston Bruins en Washington Capitals drie wedstrijden gespeeld. Momenteel heeft Boston Bruins twee overwinningen en Washington Capitals heeft één overwinning. De ups en downs van de Boston Bruins dit seizoen hebben bij het publiek hoge verwachtingen gewekt. Hoe onstabieler de prestaties van het team, hoe sterker hun explosiviteit. Vorig seizoen verloor Boston Bruins van Tampa Bay Lightning in de tweede ronde van de play-offs en wist zich niet te plaatsen voor de finale. Doordat Boston Bruins vorig seizoen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Zes opeenvolgende wedstrijden van Tampa Bay Lightning en Florida Panthers

Bericht - 19 mei 2021 om 14:41 uur

De NHL-kampioen van vorig seizoen was Tampa Bay Lightning, dus dit seizoen zijn ze tegenstanders geworden die veel teams willen verslaan. De grootste concurrenten van Tampa Bay Lightning in de divisie zijn Carolina Hurricanes en Florida Panthers, die momenteel allebei in de top twee staan ??qua punten. Dit seizoen werden de Dallas Stars de ploeg die de meeste wedstrijden in verlengingen in de competitie verloor. Ze verloren in totaal 14 wedstrijden in de verlenging. In de laatste rondes van de reguliere competitie waren de tegenstanders van Tampa Bay Lightning Florida Panthers. De Florida Panthers wonnen de eerste twee wedstrijden, de Tampa Bay Lightning wonnen de middelste twee wedstrijden en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Het reguliere NHL-seizoen van dit seizoen loopt ten einde

Bericht - 14 mei 2021 om 15:33 uur

In de laatste paar rondes van het reguliere seizoen van de NHL hadden veel teams nul tegenstanders en behaalden uitstekende resultaten. Onder hen versloeg Vegas Golden Knights San Jose Sharks met 6-0 en Colorado Avalanche versloeg Los Angeles Kings met 6-0. Deze twee winnende teams strijden om de eerste plaats in de Western Conference. In de volgende ronde speelt Colorado Avalanche op rij tegen Saint Louis Blues. Alleen door hun tegenstanders te verslaan, kunnen ze de eerste plaats stabiliseren. Saint Louis Blues heeft de laatste tijd veel wedstrijden gewonnen en het team is weer in goede conditie. Fans hopen dat de goedkope St. Louis Blues shirt (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Nashville Predators keren dit seizoen terug naar de play-offs

Bericht - 12 mei 2021 om 14:01 uur

Het reguliere seizoen van de NHL loopt ten einde en de top vier van de vier competities gaan door naar de play-offs. Na een halve maand aanhoudende inspanningen van Boston Bruins in de Eastern Conference schoof de ploeg opnieuw op naar de derde plaats. Saint Louis Blues in de Western Conference schoof ook weer naar de top vier, en de geest van het team om niet op te geven wierp uiteindelijk zijn vruchten af. Het meest onverwachte team dat dit seizoen is geselecteerd, zijn de Nashville Predators, wiens NHL shirt in de play-offs zullen verschijnen. In deze ronde versloegen de Nashville Predators Carolina Hurricanes (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Chicago Blackhawks veranderde van strategie om Carolina Hurricanes met 2-1 te verslaan

Bericht - 08 mei 2021 om 02:58 uur

De Chicago Blackhawks verloren in de laatste wedstrijd met 3-6 van Carolina Hurricanes en ze versloegen hun tegenstanders met 2-1 in deze wedstrijd. De Chicago Blackhawks deden het dit seizoen niet goed, maar de ploeg kan altijd de sterkste tegenstander van de competitie verslaan. Chicago Blackhawks heeft een lange culturele geschiedenis en hun goedkopenhlshirts dragen de geest van uitstekende spelers van generatie op generatie. Veel hockeyliefhebbers zullen de goedkope Chicago Blackhawks shirt kopen, ze houden van dit meest originele NHL-team. In Chicago is het best verkochte team voor Kinderen Hockeykleding ook de Chicago Blackhawks. Kinderen vinden deze felrode (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Zowel Pittsburgh Penguins als Carolina Hurricanes hebben dit seizoen het gedrag van jonge spelers laten zien

Bericht - 06 mei 2021 om 05:20 uur

De concurrentie tussen de verschillende divisies van het reguliere seizoen van de NHL wordt steeds heviger en de top vier van de Eastern Conference-ranglijst strijden allemaal om de eerste plaats. Momenteel is Pittsburgh Penguins de nummer één in de Eastern Conference, en Washington Capitals is gezakt naar de tweede plaats na een aantal wedstrijden op rij te hebben verloren. Nadat de New York Islanders vorige maand de eerste plaats veiligstelden, werd de ploeg ingehaald door Pittsburgh Penguins en Washington Capitals. Na een halve maand hard werken van Boston Bruins schoof de ploeg wederom op naar de derde plaats. De resultaten van deze vier teams zijn niet verschillend. Welk (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 20 21 22 23 24