Avatar Zorgspectrum Het Zand

Zorgspectrum Het Zand

Moe maar voldaan naar huis

Bericht - 27 september 2019 om 23:16 uur

Een laatste berichtje om nog te laten weten hoe de vertrekdag is verlopen. Er is vanmorgen keihard gewerkt door medewerkers en vrijwilligers om het hele schip weer schoon en opgeruimd te krijgen. De gasten hebben hier hopelijk zo min mogelijk van meegekregen en zaten weer gezellig aan de bingo. De lunch was wel wat minder uitgebreid deze keer: we aten van wegwerpbestek en maakten zo veel mogelijk restjes op. Ondertussen legden we weer aan in Arnhem. Na een applaus voor iedereen aan boord, werden de rolstoelbussen gevuld. Elk vrij gaatje werd opgevuld met koffers of andere spullen. De rest (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Feest!

Bericht - 27 september 2019 om 08:31 uur

Goedemorgen allemaal,

Na een geweldige laatste avond, wordt de blog dit keer pas 's ochtends geschreven.
Gisterenochtend waren we om 6 uur al vertrokken. Een bijzondere ervaring, om al varende wakker te worden.
Lekker deinen op de golven met klotsend water tegen het raampje. Dat is fijn wakker worden.
De beautysalon was weer geopend! De mannen werden geschoren, de dames lieten hun nagels en haren doen.
Toen aan een bewoner werd gevraagd: wat vindt u nou het allermooist aan deze hele week? werd geantwoord: alle aandacht.
En er was weer een jarige, wat een feest hier aan boord. Woensdag was mevr. Klein-Bonte jarig en werd (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Status update van 26 September 2019

Status update - 26 september 2019 om 09:42 uur

Bedankt voor jullie berichtjes, deze zijn overgebracht aan de cliƫnten en ze vinden het erg leuk iets te horen van het thuisfront!

Wat een prachtige reis zijn we aan het maken!

Bericht - 25 september 2019 om 22:48 uur

De nacht was voor enkelen onrustig. Elke nacht hebben twee woonbegeleiders nachtdienst. Naast het bieden van zorg, moeten ze ook elk uur een controle ronde door het hele schip lopen. Daar zijn ze bijna nog drukker mee dan met de cliĆ«nten. Ook de machinekamer moet gecontroleerd worden. Toen de nachtdienst een stille machinekamer binnenliep.. sloeg plots de apparatuur aan met een brullend lawaai. Een van de dames gilde het uit van de schrik. Medewerkers die hier wakker van werden, dachten dat de buurvrouwen aan het 'keten' waren.Vanaf half 7 druppelden alle medewerkers en vrijwilligers weer binnen voor het ontbijt. Het blijft (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Aanvulling

Bericht - 24 september 2019 om 23:28 uur

Nog een aanvulling: ons schip is vandaag gefilmd door een spotter: https://www.youtube.com/watch?v=DxzobiZ9f1MEn we zien dat er reclame onder onze berichten komt te staan om ons profiel te 'upgraden'.
Dat is niet nodig, we redden ons prima ;)

0 reactiesPlaats een reactie

Op verkenning op Terschelling

Bericht - 24 september 2019 om 23:16 uur

Vanmorgen vroeg (6.30 uur) gingen de motoren al aan, waarvan sommigen uit bed dreunden.
Medewerkers en mantelzorgers schoven vanaf 06.30 uur weer aan een heerlijk ontbijt. Alle lof aan Roefie, Mariel en Jantje!
Hoe mooi.. ondertussen was er een prachtige zonsondergang te zien. Alle camera's in de aanslag.. hopelijk heeft iedereen ook gewoon genoten van het mooie moment.
Rond half 8 kwam Marion de versierde salon binnen: ze was jarig vandaag. Er is vandaag twee keer voor haar gezongen. Gelukkig houdt Marion er heel erg van om in het middelpunt van de belangstelling te staan (of toch niet?).
De bemanning kwam zich voorstellen en (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Een volle dag varen

Bericht - 23 september 2019 om 22:07 uur

We zijn los!Vanmorgen kwamen de laatste gasten aan boord, waarna de trossen los konden.
Ondertussen kon iedereen langs een heerlijk ontbijtbuffet om wat lekkers te kiezen.
Iets na negenen vertrokken we en het voelde alsof we meteen al goed de vaart erin hadden (net als de sfeer).
De beautysalon werd geopend! Veel gasten genoten van een heerlijke massage, lieten hun haren doen of de nagels mooi lakken.Na een heerlijke lunch stond er een verassing op het programma: een bruidsjurkenshow! 22 medewerkers of vrijwilligers hadden hun trouwjurk meegenomen om te laten zien aan de gasten. Wat ontzettend mooi, al die dames in prachtige jurken.Daarna was (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

We zijn aan boord!

Bericht - 22 september 2019 om 21:57 uur

Het was een drukte van jewelste, maar de grootste groep is aan boord!Vanaf 14.00 uur druppelden de eerste gasten binnen. Iedereen stond startklaar om de gasten een warm welkom te geven. Onder het genot van een nostalgisch draaiorgeltje ging iedereen richting voorsalon. Daar stond koffie, thee en wat lekkers klaar. Familie was ook welkom om het Vakantieschip te bekijken, dus het was een drukke middag.Namens het directieteam van Zorgspectrum Het Zand waren Janine Noordhuis en Carola Ubink aanwezig om ons een behouden vaart te wensen. Samen met dhr. Schuurman, mevr. Smeele, Hennie Broek en Beertje Coster hebben ze de (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Voorbereidingen in volle gang!

Bericht - 21 september 2019 om 20:04 uur

Vandaag, zaterdag 21 september, zijn we al druk in de weer geweest om de boot startklaar te maken! Vanuit 3 locaties haalden we koffers, rolstoelen, hulpmiddelen en nog veel meer op. Met behulp van veel vrijwilligers en medewerkers en de beschikbaar gestelde vrachtwagen en chauffeur van WasMijnWas, gingen we met ons allen naar Arnhem. Vanwege de herdenkingen in Arnhem, kwam een grote stoet legervoertuigen langs onze boot gereden, prachtig om te zien! Even zwaaien en snel weer door, want er was veel te doen. Tot morgen lieve gasten, medewerkers en vrijwilliger, wij zijn er klaar voor en hebben er zin
0 reactiesPlaats een reactie

Status update van 19 September 2019

Status update - 19 september 2019 om 09:04 uur

Wijziging van de opstapplaats! We gaan in Arnhem aan boord op zondagmiddag. Adres: Rijnkade (6811HA), bij de Nelson Mandelabrug.

Pagina: 1 2