Avatar Petra Riese

Petra Riese

Status update van 25 September 2016

Status update - 25 september 2016 om 19:25 uur

Nieuwe foto's

Status update van 25 September 2016

Status update - 25 september 2016 om 19:24 uur

Status update van 25 September 2016

Status update - 25 september 2016 om 19:24 uur

'Bremen: veranderd en nog steeds vertrouwd'

Bericht - 25 september 2016 om 15:24 uur

'Bremen: veranderd en nog steeds vertrouwd' 


Vreemd hoe een omgeving kan veranderen maar in de kern hetzelfde kan blijven. Ik stond voor het hoofdstation en het gebouw was prachtig. Wanneer ik mij omdraaide was het plein volgebouwd. Bushaltes en er werd gewerkt aan n mega groot hotel. Die ochtend hadden wij ontbeten met verse broodjes en op de achtergrond alpenpanorama. Van die livewebcams die over de Alpen filmden met hoempapa muziek. De beelden zijn iig prachtig. Rond 09:00 zijn wij eerst naar de bloemenwinkel van Anja geweest om een mooi boeket voor pap samen te stellen. Daarna naar t begraafplaats gegaan (...)

Lees verder


8 reactiesPlaats een reactie

Nieuwe foto's

Bericht - 25 september 2016 om 14:57 uur


0 reactiesPlaats een reactie

Op weg naar Bremen, bijna bij ome Heinz'

Bericht - 24 september 2016 om 21:34 uur

'Op weg naar Bremen, bijna bij ome Heinz'

Wat hebben wij een geluk met t weer. Prachtig om te zien hoe langzaam de herfst haar intrede doet. Onderweg vertellen elkaar mooie verhalen of wat wij opmerkelijk vinden. Af en toe stoppen wij met ons praten en wijzen wij elkaar op weer n mooi natuurplaatje. Een mooi kerkje, vervallen klooster en veel hunebedden kwamen wij onderweg tegen. Opvallend is dat er zeer weinig fietsers onze pad kruizen. De hotel eigenaar vertelde dat vooral Nederlands fietsgek zijn. Zo had hij daar laatst een echtpaar van ver in de 80, zonder E-bike, die door Duitsland (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

'Op naar Bremen'

Bericht - 24 september 2016 om 21:06 uur

'Op naar Bremen'

na een goede nachtrust en een mega goed ontbijt, zijn wij weer op de fiets weer gestapt. De Garmin aangezet maar konden de route niet vinden. Wij opnieuw Garmin opgestarten en de koers uitgezoomd maar kregen geen route te zien. Ik wist dat wij richting Friesoyte moesten en gingen nog n beetje stijf en onzeker op pad. Bij t eerste plaatsje gestopt en nogmaals alle Garmin handelingen gedaan en op  een routekaart daar gekeken. Onzekerheid sloeg toe en Gretha stelde voor om Bas te bellen want hij zou middels wel klaar zijn met de spinningles. Toch maar niet gedaan en (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Nieuwe foto's toegevoegd!

Bericht - 22 september 2016 om 22:20 uur


3 reactiesPlaats een reactie

'Op weg naar Friesoyte'

Bericht - 22 september 2016 om 22:08 uur

'Op weg naar Friesoyte'

vanochtend iets voor 07:00 werd ik wakker. De avond ervoor had ik alles al klaar gezet, zodat ik op tijd bij JP kon zijn. Natuurlijk had mees vandaag een studiedag... Mijn moeder was zo lief om er om 08:00 bij mij te zijn. Mam had nog een W-A boodschap voor Gretha ingesproken om haar te bedanken dat zij met mij meeging. Na een dikke knuffel van haar en Mees ging ik richting JP. Met Gretha nog n bakje gedaan en op de fiets gesprongen. Wat hebben wij onderweg mooie plaatjes van de natuur gezien. Velden met koolzaad, (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

'Die laatste dingetjes voor vertrek'

Bericht - 21 september 2016 om 22:00 uur

' Die laatste dingetjes voor vertrek'

Gisteren nog even met de Peugeot naar Bas geweest. Ik wilde toch op mijn eigen zadel gaan rijden anders wordt de tocht wel heel gevoelig. Mijn eigen zadel op de Peugeot zetten had nog wel wat om handen maar Bas zag hier enkel een uitdaging in. De zadelbuis, van mijn nieuwe fiets, paste niet en moest dus enkel de zadel overgezet worden. Bleek dat dat niet ging omdat de zadels verschillende schuifsystemen hebben. Nu heeft de zoon van Bas ook een uitdaging wanneer hij morgen zijn fiets pakt om naar school te gaan. Daar (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2