Avatar Maxime Van der Maazen

Maxime Van der Maazen

Eerste week

Bericht - 07 februari 2021 om 22:48 uur

Hi iedereen,

Daar ben ik weer met een update! 
Afgelopen vrijdag hebben wij een workshop gedaan bij Jeneba. Een hele lieve Gambiaanse vrouw. We hebben onze eigen doeken geverfd in een eigen gekozen patroon. Je leert zo de cultuur en hun gewoontes beter kennen. Heel leuk! Ze gaat nog een mooi Afrikaanse jurkje voor ons maken. Heel lief!

Dit weekend hebben we met Petra en Alhagie een wandeling gemaakt door Tanji. Daar kwamen we bij een compound terecht waar drie jongetjes (ong 3jr) kort geleden besneden waren. Dat hoort hier echt bij de cultuur. Het wordt alleen niet in het ziekenhuis gedaan (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Aankomst en eerste indruk

Bericht - 02 februari 2021 om 21:56 uur

Hi Iedereen, Ik ben na een vlucht van 6u veilig geland in Gambia! De stroom viel al gelijk 2x uit in de rij naar de paspoortcontrole. Welkom in Afrika! Inmiddels kijk ik er al niet meer van op???? Ondanks wat de procedures in Gambia zeiden, hoefden wij bij aankomst niet naar een hotel voor een nieuwe coronatest. Wij werden opgevangen door Petra en Alhagie en mochten gelijk naar hun compound in Tanji. Dit was een hele fijne verrassing! 


De volgende dag na ons ontbijt, heeft Petra ons een rondleiding door het dorp Tanji gegeven. Ik heb mijn ogen uitgekeken! Het is hier (...)

Lees verder


9 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2