Avatar Kirsten van Tol

Kirsten van Tol

Momenteel is kirsten-van-tol bezig met de reis Backen in Nieuw-Zeeland. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van kirsten-van-tol

Blijf op de hoogte van de reisblog van kirsten-van-tol door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Week 2 – Struggles in het hostel en een Chinese busreis.

Bericht - 17 november 2018 om 12:18 uur

Goodevening from Hong Kong International Airport!


Allereerst bedankt voor alle lieve en leuke reacties die ik naar aanleiding van mijn vorige blog via meerdere wegen heb mogen ontvangen, ik vond het heel leuk om ze allemaal te lezen! (voel je vrij om na het lezen van deze blog nog een reactie achter te laten, haha).


Dag 8 – zondag 11 november. Vandaag ben ik ‘verhuisd’ vanaf Hong Kong Island naar Kowloon (van hotel naar hostel, hoewel mijn dorm ook gewoon op een hotelkamer lijkt, maar dan een gedeelde). Waar Hong Kong Island eigenlijk heel westers en internationaal georiënteerd is, heeft Kowloon meer een Aziatische uitstraling en er zijn heel veel (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie

Week 1 - geschiedenisles en verdwaald in een shoppingmall

Bericht - 10 november 2018 om 10:37 uur

Ni hao vanuit Hong Kong!

De eerste week is al voorbij! Tijd voor een eerste blog dacht ik. Ik gok dat deze blog iets te lang zal worden, maar tegen blog nummer 8 heb ik daar vast wat meer behendigheid in gekregen. Voel je dan ook vrij om door te scrollen als ik te langdradig ben en verder veel leesplezier :)


Dag 1/2 – zondag 4 + maandag 5 november.

Waar ik vertrok op zondag, kwam ik na een hele rustige vlucht (met dank aan de Chinese vrouw naast me die haar noodles kon eten zonder te smakken, mijn misofonie is je dankbaar mevrouw!) van 11.5u (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Welkom op mijn blog!

Bericht - 01 november 2018 om 20:45 uur

Lieve vrienden en familie,


Welkom op mijn reisblog.

Zondag stap ik in het vliegtuig op weg naar 7 weken avontuur. Om jullie een impressie te geven en te updaten van wat ik doe ga ik proberen deze blog zo goed mogelijk bij te houden.


Mocht je up-to-date willen blijven kun je je mailadres invullen voor de mailing list.


Veel leesplezier!

Liefs, Kirsten


4 reactiesPlaats een reactie