Avatar Karin W.

Karin W.

Dag 1t/m 5 Kuala Lumpur & Taman Negara

Bericht - 05 september 2017 om 14:44 uur

Hey allemaal!

Inmiddels ben ik alweer 5 dagen weg, er is een hoop gebeurd, ik zal een korte samenvatting geven van wat we zoal hebben gedaan. 

Dag 1 - Amsterdam -> Kuala Lumpur (KL)
Een lange dag; we vertrokken half 8 's ochtends al naar Schiphol. We vlogen rond 1uur s'middags en 4.5 films later stonden we in KL (daar was het toen 7uur s'ochtends).

Dag 2 - Kuala Lumpur 
Na even te moeten wachten op een speciaal soort visumstempel, werden we door de chauffeur naar het eerste hotel gebracht (t was inmiddels rond 8/9 uur 's ochtends). Eenmaal bij het hotel kregen (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Voorbereiden en inpakken

Bericht - 31 augustus 2017 om 18:05 uur

Hoi Allemaal, 

Dit is mijn eerste blog (ooit). Via deze site zal ik jullie op de hoogte proberen te houden van alle avonturen die ik ga beleven op mijn exchange in Maleisië. Morgen ochtend vertrekken we (mijn ouders, broer en ik) naar West-Maleisië! Na een vlucht van ongeveer 12uur zullen we in de ochtend in Kuala Lumpur aankomen (lokale tijd). Ik heb er heel erg veel zin in! Inmiddels is mijn koffer ingepakt en is het wachten op morgen. 

Wat ga ik nou precies doen in Maleisië? Tot 18 september ga ik met mijn ouders en broer een rondreis maken door het land. (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3