Avatar Karin W.

Karin W.

26 t/m 31 oktober

Bericht - 01 november 2017 om 04:37 uur

Hey allemaal! 

Hoop dat alles goed gaat in Nederland! Hier in ieder geval wel :) Heb weer een drukke week gehad, en vertrek morgen naar Hong Kong voor dit weekend, gelukkig nog net genoeg tijd om een blog te schrijven over afgelopen week. 

Ik merk wel dat het drukker wordt met schoolwerk, maar heb nog steeds genoeg vrije tijd om leuke dingen te doen gelukkig! 

27 en 28 oktober
28 oktober was ik jarig, en dit werd natuurlijjk ook gevierd. Vrijdag zijn we naar een feest geweest in Kuala Lumpur, bijna alle internationale studenten van de universiteit gingen naar dit feest en het (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

18 t/m 25 oktober

Bericht - 25 oktober 2017 om 12:32 uur

Hallo allemaal! vandaag weer een nieuwe blog over de afgelopen week :)

18 oktober
18 oktober was het Deepavali, dit is een Indiase feestdag die in veel landen in Azie wordt gevierd. We besloten om van deze vrije dag gebruik te maken en naar Kuala LUmpur te gaan. Hier zijn we naar onder andere China town en Little India geweest en we zijn ook nog naar de bioscoop geweest, dit had ik wel gemist, helaas was de film niet zo goed haha (Happy Deathday). We hebben de dag afgesloten met een drankje op 1 van de vele rooftopbarren. Een erg gezellige (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

10 t/m 17 oktober

Bericht - 17 oktober 2017 om 11:32 uur

Goedemiddag allemaal, 

Alweer een week geleden dat ik mijn vorige blog schreef, de tijd gaat hier zo ontzettend snel! Komt vooral doordat ik het erg druk heb, met vooral leuke dingen :) Vorige week een drukke week gehad, met veel colleges en in mijn vrije tijd vooral bezig geweest met het schrijven van essays. Op woensdag zijn we nog even wezen shoppen, maar verder was vorige week een echte schoolweek. Ik volg dit semester 6 vakken, waarvan ik er 4 erg interessant vind, de andere 2 wat minder maar die zijn ook prima te doen. Vooral het vak sociale psychologie (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

29 september t/m 8 oktober

Bericht - 10 oktober 2017 om 04:54 uur

Hallo allemaal, hierbij toch nog mijn blog over de afgelopen 2 weken! 

29 september t/m 1 oktober
Dit was het weekend van de Formule 1! De 19e en laatste keer dat de formule 1 in Maleisie werd gehouden. Op vrijdag heb ik samen met Tara het terrein verkend en een shirt gescoord. Zaterdag zijn we naar Kuala Lumpur geweest en hebben een hoop verschillende dingen gezien; het oude centrum, central market, de nationale moskee, het museum over islamitische kunst en een vlinder park. 'S avonds zijn we ook nog naar een herfstfeest geweest vlakbij de universiteit. Een bijzonder festival met live (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Slechte internetverbinding

Bericht - 08 oktober 2017 om 16:17 uur

Hallo allemaal, Ik heb net een uitgebreid blog geschreven en wilde deze uploaden toen de wifi stopte met werken en ik alles kwijt was wat ik geschreven had.... Ik zal morgen opnieuw proberen wanneer het internet weer werkt... :(
1 reactiesPlaats een reactie

Het eerste weekend en de lessen zijn begonnen!

Bericht - 28 september 2017 om 15:38 uur

Hoi allemaal, 

Iets later dan normaal, maar toch is hier de volgende blog :). Ik heb een ontzettend drukke week gehad en daarom weinig tijd om wat te schrijven, maar voor vanavond heb ik geen plannen, dus eindelijk weer tijd! Het is hier nu 9uur 's avonds en ik heb mijn eerste week aan lessen overleefd! (Ik ben vrijdagen vrij)

Ik zal eerst nog even vertellen wat ik vorig weekend allemaal heb beleefd. Ik vertelde al dat we van plan waren een junglewalk te doen vorige week vrijdag. 8 Deense studenten (4 jongens en 4 meiden) hadden het plan bedacht om (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

De eerste dagen op de campus

Bericht - 21 september 2017 om 13:29 uur

Hallo :) Vanaf nu zal mijn blog niet meer elke dag beschrijven, maar ik zal ongeveer 1 keer per week proberen iets te posten over mijn leven op de campus of Nottingham University. 

Maandag 18 september ben ik samen met mijn ouders en broer naar de campus gereden. Hier werd ik gelijk van kamer naar kamer gestuurd om verschillende dingen te regelen voor de inschrijvingen. Nadat dit een beetje geregeld was, zijn we weer samen gekomen, hebben we wat gegeten bij de subway en daarna heb ik de sleutel van mijn kamer opgehaald. Die hebben we met z'n vieren nog even bekeken, (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

dag 16 & 17 - Malakka

Bericht - 21 september 2017 om 13:10 uur

Goedemiddag allemaal, ik schrijf dit vanuit mijn kamer op de campus. Ik zal eerst onze laatste 2 dagen in Malakka beschrijven en daarna in een aparte blog mijn eerste paar dagen op de uni. De tijd vliegt voorbij en daarom is deze blog iets later dan ik had gepland. 

Dag 16 - Pangkor Island -> Malakka
Malakka is de laatste stad die we hebben bezocht op onze rondreis, en ook een hele bijzondere. We kwamen vrij laat aan bij het hotel, doordat het een flink stuk rijden was vanaf Pangkor Island. Volgens mij was het iets voor 5uur voordat we aankwamen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

dag 11 t/m 15 Banding Island, Georgetown (Penang) & Pangkor Island

Bericht - 15 september 2017 om 12:25 uur

Hoi allemaal! 

Hierbij mijn update over de laatste 5 dagen, we hebben weer hele leuke dingen gedaan en bijzondere plekken gezien! Ik zal komende maand een serie foto's proberen te uploaden, ik zal ze ook op facebook zetten :)

Dag 11 - Banding Island
Toen ik mijn vorige blog schreef waren we net aangekomen op Banding Island. We sliepen in een prachtig resort wat niet erg druk was toen wij er waren, het gebied was nog niet erg populair onder toeristen en vooral in het naseizoen erg rustig. Dit was voor ons geen probleem, alleen zaten we tijdens het ontbijt en avondeten vaak (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

dag 6 t/m 10 Cameron Highlands, Perhentian Islands & Banding Island

Bericht - 10 september 2017 om 13:22 uur

Goedemiddag allemaal! We zijn net aangekomen op Banding Island, een binnenlands eiland in een stuwmeer. Ik wilde eerst nog wat foto's met jullie delen van de vorige keer, aangezien dit toen niet helemaal goed is gegaan, helaas lukt het me nu weer niet om foto's toe tevoegen. Wanneer ik wat betere wifi-verbinding heb zal ik proberen alsnog alle foto's ook op de blog te zetten. 

Maar nu eerst wat over Maleisie, we hebben nu verschillende plekken gezien en reizen al 10 dagen rond. Een paar dingen vielen me op; het land is erg in ontwikkeling, zo zijn ze overal bezig (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3