Avatar Juliene Jans-Beken

Juliene Jans-Beken

Na 2 maanden

Bericht - 25 november 2019 om 20:40 uur

Ondertussen zit ik alweer ruim twee maanden in Zuid-Afrika en door, eigenlijk, de afwezigheid van hectiek ben ik niet toegekomen aan veel schrijven voor mijn blog. Omdat ik niet echt één of twee hele interessante onderwerpen heb gaat mijn verhaal van vandaag vooral over enkele van de bijzondere activiteiten die ik tot nu heb gedaan en het leven in het algemeen.

Laat ik beginnen bij de allereerste zaterdag in Kaapstad, een schoolreisje naar Cape Point en onder andere Kaap de Goede Hoop en Boulders Beach: Deze dag begon niet al te best, regenachtig en rond een graad of 17/18, volgens iedereen die hier woont erg koud voor (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

De eerste week...

Bericht - 27 september 2019 om 23:48 uur

Hoe alles zo plotseling kan veranderen, dat heb ik afgelopen week meegemaakt. Op vrijdag stond ik nog de hele dag in de winkel en zaterdag stond ik op Schiphol, eindelijk ging mijn reis naar Zuid-Afrika beginnen en ik was klaar om een nieuw avontuur van 9 maanden tegemoet te gaan.

Maar waarom ga je dan naar Zuid-Afrika? Studie. Uh, studie? Nou ja, een zwak excuus voor een studie maar goed genoeg om de moeite te doen een studentenvisum aan te vragen, wat overigens helemaal fout ging, maar dat even ter zijde. En dan te bedenken dat ik in eerste instantie informatie ging opdoen om een jaar te (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie