Avatar Remko en Grietje De Haan

Remko en Grietje De Haan

3-5-2018

Bericht - 04 mei 2018 om 01:11 uur

Vandaag begonnen met een bezoekje aan de schildpadden opvang, gezellig met oma. Wat een prachtige, vredige en gigantische wezens zijn het! De schildpadden in deze opvang missen flippertjes of zijn ziek.. arme snuitjes! Hierna zijn we doorgegaan voor een typical american snack; DONUTS! God, wat zijn die dingen toch lekker... Na een korte tussenpauze zijn we met oma op weg gegaan naar de wolwinkel. Want oma en ellen zijn druk bezig voor de pinda, maar willen wel zeker weten dat de kleuren goed zijn ;) Hierna heerlijk gegeten bij een ontzettend leuk buiten restaurantje in strand stijl. Ik heb oma nog (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

1-5-2018

Bericht - 01 mei 2018 om 22:59 uur

Wat een geweldige dag.. Veoeg uit bed, en richting de everglades. Eenmaal aangekomen werden we verwelkomd door Wild Lyle, een oud mannetje die dit echt met bijzonder veel passie doet. Eenmaal op de boot, volgas door het water geraced! En wat is het daar toch mooi.. WAUW! Na een halfuurtje stopte Lyle de boot en konden we onze eerste echte alligator spotten. Wat een joekel! Een stukje verder zagen we er zelfs een paar vlak bij en naast de boot zwemmen! ( "a small female".. nou, ik denk dat ze maar 4 happen nodig heeft om me op de vreten maar ok). Na de (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

30-4-2018

Bericht - 30 april 2018 om 23:18 uur

We went to the mall.. Wat een avontuur ;) Wat een klein rondje zou worden is uiteindelijk een hele middag geworden! Wat wil je ook met al die geweldige koopjes! Arme oma heeft het geweten, d'r hele rolstoel was bepakt met aankopen (waar een oma en een rolstoel wel niet goed voor zijn hè ;) )
1 reactiesPlaats een reactie

29-04-2018

Bericht - 29 april 2018 om 22:33 uur

Vandaag een heerlijk dagje in het mooie weer gehad. Begonnen met een echt amerikaans ontbijt, PANCAKES!! ( ook amerikaanse porties, holymoly wat zijn die dingen groot). Daarna richting strand. Nou dit komt wel in de buurt van een bountystrandje met de palmbomen en blauwe zee! Ondanks de overvloed aan haaien heerlijk gezwommen! ( nee grapje, ik durfde zelfs te zwemmen dus er was niks in het water te zien). De route naar huis over de A1A genomen, een prachtroute tussen de palmbomen en mangrovestukken langs de weg! PRACHTIG!
3 reactiesPlaats een reactie

28-4-2018

Bericht - 28 april 2018 om 02:33 uur

Goedemorgen!( het is hier 08:26) Na een heerlijke korte nacht slapen weer volledig fris en fruitig klaar voor een nieuwe dag! En hoe begin je de dag nou beter dan met een paar palmbomen voor je deur en het snurkende hondje van oma op bed :) Oh en verse bagels als ontbijt maakt de dag al helemaal goed!! Na een rondje organic supermarket nog even lekker met Ellen en Oma naar het zwembad. En weer zitten we lekker tussen de palmbomen ( en de salamanders).
2 reactiesPlaats een reactie

27-4-2018 We vertrekken

Bericht - 27 april 2018 om 10:28 uur

Wekkertje gezet op half 6. Langzaamaan wakker worden en de laatste spulletjes pakken. Roos haalt ons vroeg op en we zijn dan ook RUIM optijd op Schiphol. Met nadruk op ruim... Want onze vlucht van 11:05 heeft besloten om pas om 13:45 te vertrekken... Ach, hebben we mooi de tijd om lekker taxfree te shoppen ;) Woeh. 6 uur tijdsverschil overleefd tot nu.. nu wachten op houston. Iedereen is eigenlijk veel aardiger dan gedacht ;) Nog 2 uur vliegen tot ford lauderdale.. En we zijn inmiddels ook een uurtje geleden aagekomen in Ford Lauderdale. Wat een prachtig welkom met grote palmbomen voor se terminal. Ellen en (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie