Avatar Remko en Grietje De Haan

Remko en Grietje De Haan

3-5-2018

Geplaatst op 04 mei 2018 om 01:11 uurVandaag begonnen met een bezoekje aan de schildpadden opvang, gezellig met oma. Wat een prachtige, vredige en gigantische wezens zijn het! De schildpadden in deze opvang missen flippertjes of zijn ziek.. arme snuitjes! Hierna zijn we doorgegaan voor een typical american snack; DONUTS! God, wat zijn die dingen toch lekker... Na een korte tussenpauze zijn we met oma op weg gegaan naar de wolwinkel. Want oma en ellen zijn druk bezig voor de pinda, maar willen wel zeker weten dat de kleuren goed zijn ;) Hierna heerlijk gegeten bij een ontzettend leuk buiten restaurantje in strand stijl. Ik heb oma nog nooit zo zien smikkelen van een dikke vette kreeft :p Als afsluiter zijn we langs de rijkste stinkerds onder de elitebeweging gereden. Mijn god, de oprijlaan is bijna net zo lang als de efterwei! En wat een kasten van huizen daar.. privé strandje,zwembadje,20 palmbomen. WAUW!!!

Geef haantjesinamerika een extra fijne vakantie cadeau!

haantjesinamerika gebruikt VolgMijnReis.nl gratis om reizen bij te houden. Met een betaald kan haantjesinamerika meer foto's plaatsen en meer uit een reis en dit reisblog halen! Klik hier voor meer informatie.Reacties

Froukje
Geplaatst op 06 mei 2018 om 22:04 uur
Haha een oprijlaan groter dan de efterwei???? Fijn dat jullie het zo naar de zin hebben..en wat leuk ook voor oma. Dikke tuut fan mem????????????

Plaats een reactie