Avatar Remko en Grietje De Haan

Remko en Grietje De Haan

27-4-2018 We vertrekken

Geplaatst op 27 april 2018 om 10:28 uurWekkertje gezet op half 6. Langzaamaan wakker worden en de laatste spulletjes pakken. Roos haalt ons vroeg op en we zijn dan ook RUIM optijd op Schiphol. Met nadruk op ruim... Want onze vlucht van 11:05 heeft besloten om pas om 13:45 te vertrekken... Ach, hebben we mooi de tijd om lekker taxfree te shoppen ;) Woeh. 6 uur tijdsverschil overleefd tot nu.. nu wachten op houston. Iedereen is eigenlijk veel aardiger dan gedacht ;) Nog 2 uur vliegen tot ford lauderdale.. En we zijn inmiddels ook een uurtje geleden aagekomen in Ford Lauderdale. Wat een prachtig welkom met grote palmbomen voor se terminal. Ellen en Steven hebben ons opgepikt, en ons weer bij de rentalcars afgezet. Nu het laatste stukje naar Palm Beach Gardens nog en het ergste zit er alweer op.

Geef haantjesinamerika een extra fijne vakantie cadeau!

haantjesinamerika gebruikt VolgMijnReis.nl gratis om reizen bij te houden. Met een betaald kan haantjesinamerika meer foto's plaatsen en meer uit een reis en dit reisblog halen! Klik hier voor meer informatie.Reacties

Froukje
Geplaatst op 28 april 2018 om 08:40 uur
Fijn dat de reis goed gegaan is...nu kan het genieten beginnen. Veel plezier lieverds en heeeeel veeeeel foto's maken. Groetsjes van ons aan jullie familie????????

Roos
Geplaatst op 28 april 2018 om 07:02 uur
Fijn dat alles goed is verder gegaan, geniet van de palm bomen , de groeten aan de rest

Roos
Geplaatst op 27 april 2018 om 12:07 uur
Niet te geloven ik denk dat ik jullie kan volgen????als dit lukt, leuk is dit

Remko
Geplaatst op 27 april 2018 om 11:33 uur
Jazeker dat kan! Maar de trip is niet geheel gratis. Met een kleine donatie plaatsen we elke dag een hippe foto van iets nikszeggends ;) hahaha neejhoor je mag ons gewoon gratis volgen hoor ;)

Froukje
Geplaatst op 27 april 2018 om 10:31 uur
Ah wat leuk. Kunnen we jullie mooi volgen????

Plaats een reactie