Avatar mei zeng

mei zeng

Washington Capitals verslaat tegenstanders met grote scores achtereenvolgens

Bericht - 14 april 2021 om 11:31 uur

In het recente reguliere seizoen van de NHL heeft Washington Capitals opeenvolgende grote scores behaald. Washington Capitals versloeg eerst Boston Bruins met 8-1 en versloeg daarna Philadelphia Flyers met 6-1. Washington Capitals keerde opnieuw terug naar de toppositie in de Eastern Conference en dit seizoen waren er veel uitstekende spelers in het team. Mensen houden nog steeds het meest van het uiterlijk van TJ Oshie die de goedkope Washington Capitals shirt draagt, en zijn kracht is niet een beetje afgenomen. Na de wedstrijd liet Washington Capitals 7 spelers zien die dit seizoen 10 doelpunten scoorden. De sterkte van de Boston Bruins is dit seizoen afgenomen en het is (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Saint Louis Blues speelde de spannendste wedstrijd van het seizoen

Bericht - 10 april 2021 om 10:11 uur

In het nieuwe reguliere seizoen van de NHL versloeg Saint Louis Blues Minnesota Wild met 9-1. Saint Louis Blues speelde dit keer de beste prestatie van het seizoen en elke speler werd ondergedompeld in de felle concurrentie. Minnesota Wild was een beetje gedesoriënteerd door Saint Louis Blues en niemand pakte de pass tussen zijn teamgenoten. Het enige doelpunt van Minnesota Wild in deze wedstrijd werd gescoord door Zach Parise, die momenteel de oudste speler van het team is. Nadat Saint Louis Blues vier doelpunten had gescoord in het eerste kwart, toonden verschillende Minnesota Wild-spelers een nerveuze gemoedstoestand. In 2012 droeg (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Carolina Hurricanes heeft de afgelopen twee jaar grote vooruitgang geboekt

Bericht - 09 april 2021 om 10:07 uur

Nadat Carolina Hurricanes achtereenvolgens Florida Panthers versloeg, stonden ze op de eerste plaats in de Central Division met 57 punten. In deze ronde van het reguliere seizoen van de NHL lieten meerdere teams een staat van wederzijdse overwinningen en verliezen zien. In de laatste ronde versloeg Chicago Blackhawks Dallas Stars met 4-2 en Columbus Blue Jackets versloeg Tampa Bay Lightning met 4-2. In de volgende ronde was het de beurt aan Dallas Stars om Chicago Blackhawks met 5-1 te verslaan en Tampa Bay Lightning om Columbus Blue Jackets met 6-4 te verslaan. Dit seizoen is het goedkope Carolina Hurricanes shirt geliefd bij meer fans en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vegas Golden Knights zijn volledig voorbereid op de overwinning dit seizoen

Bericht - 07 april 2021 om 04:59 uur

Dit seizoen nam Saint Louis Blues volledig afscheid in het voordeel en viel de ploeg terug naar de zesde plaats in de Western Conference. Over twee jaar bestaat de titel van Saint Louis Blues-kampioen niet meer. In de nieuwe ronde verloor Saint Louis Blues met 1-6 van Vegas Golden Knights. Saint Louis Blues heeft dit seizoen vele malen verloren van Vegas Golden Knights. Heeft het team er spijt van dat het teamgenoot Alex Pietrangelo is kwijtgeraakt? Sinds Alex Pietrangelo de goedkope Golden Knights shirt droeg, heeft hij zijn vastberadenheid om hier het kampioenschap te winnen herwonnen. Na een half jaar ervaring is de mentaliteit van Alex Pietrangelo bijgesteld en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Colorado Avalanche scoorde dit seizoen meerdere doelpunten om de tegenstander te verslaan

Bericht - 02 april 2021 om 14:54 uur

In het NHL-spel is het scoreverschil tussen de twee teams relatief zeldzaam. In de reguliere competitie van dit seizoen hebben twee teams ruime scores behaald. Het zijn New York Rangers 9-0 overwinning op Philadelphia Flyers, Colorado Avalanche 9-3 overwinning op Arizona Coyotes. Colorado Avalanche heeft dit seizoen veel uitstekende resultaten behaald. De ploeg versloeg de vorige keer Minnesota Wild met 6-0 en versloeg daarna weer Anaheim Ducks met 8-4. De heroïsche explosiviteit van de Colorado Avalanche-spelers heeft het ene prachtige spel na het andere gewonnen, en de jeugdige vitaliteit heeft ervoor gezorgd dat meer mensen dit team leuk vinden. De verkoop van goedkope Colorado Avalanche shirt is dit seizoen aanzienlijk (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Pittsburgh Penguins versloeg New York Islanders in drie opeenvolgende wedstrijden

Bericht - 31 maart 2021 om 11:20 uur

In het recente reguliere seizoen van de NHL bleef Pittsburgh Penguins ongeslagen in 5 wedstrijden en de punten van het team waren gelijk aan de tweede plaats. New York Islanders en Pittsburgh Penguins wonnen drie opeenvolgende wedstrijden niet. De eerste wedstrijd was gelijk en de Pittsburgh Penguins wonnen de volgende twee wedstrijden. Het publiek keek naar de heroïsche geest van de spelers die de goedkope Pittsburgh Penguins shirt droegen op het veld, en iedereen was het erover eens dat ze de hoop hadden dit seizoen terug te keren naar de finale. Momenteel is Washington Capitals de grootste concurrent van Pittsburgh Penguins tijdens de Eastern Conference. Washington Capitals heeft dit (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Pittsburgh Penguins heeft dit seizoen grote vooruitgang geboekt

Bericht - 27 maart 2021 om 09:18 uur

In deze ronde van de reguliere competitie van de NHL versloeg Pittsburgh Penguins Buffalo Sabres in beide wedstrijden met 4-0. Pittsburgh Penguins boekte dit seizoen grote vooruitgang en de ploeg staat momenteel op de derde plaats in de Eastern Conference. Buffalo Sabres stond op de laatste plaats in de Eastern Conference met 6 overwinningen en 26 verliezen, en de 16 punten van het team werden het slechtste record in de hele competitie. Pittsburgh Penguins won in het seizoen 2015-2017 achtereenvolgens de Stanley Cup. Gedurende die twee jaar waren hun NHL shirt geliefd bij veel toeschouwers. Het goedkope Pittsburgh Penguins shirt heeft een logo in cartoonstijl en de heldere (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 ... 16 17 18 19