Avatar Dengdeng Sapi's

Dengdeng Sapi's

Kennismaking met Bali

Bericht - 09 mei 2017 om 16:28 uur

Mijn eerste kennismaking, en ook die van Wim, met een stukje Indonesië is alweer een aantal dagen geleden. Denpasar op Bali was indrukwekkend en overweldigend. Hoewel Shirley en Dionne die ervaring al eerder hebben gehad,  was het ook voor hen weer een beleving. De grote verscheidenheid aan geuren, kleuren, geluiden en natuurlijk de tropische hitte komen echt aan. Ook de houding van de Balinezen met altijd een lach en humor maakt je meteen vrolijk. We kwamen in het donker aan waardoor ons de volgende dag een nieuwe verrasing stond te wachten. De zon, de exotische bomen en planten, maar vooral (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Shoppen...

Bericht - 07 mei 2017 om 16:48 uur

In Kuta kan je heel goedkoop shoppen. Geoff vroeg zich al af, waarom hij zoveel moest meenemen in zijn koffer. In de supermarkt van de LippoMall kan je veel producten kopen en zo goedkoop. Volop vers fruit zoals durian, die ruik je van ver alleen niemand van ons lust dat. Sappige magistan, lijkt op knoflookteentjes als je het open maakt. Jambu is een soort appel met harde pitjes er in en smaakt wel lekker fris. De welbekende manga in verschillende vormen. Zus is helemaal verzot van Jeruk, smaakt naar grapefruit maar lekkerder. Wij moeten wel snel (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Bakung Beach Resort

Bericht - 07 mei 2017 om 01:02 uur

De jongens hebben al vrienden gemaakt met het personeel. Een paar kennen Zus en mij nog van twee jaar geleden, dan hebben de Twins toch wat indruk achtergelaten. Hahahaha... Het is nu Mennéérrr Wim (met veel geld) en Mennéérr Jéprie, Zus en ik worden netjes met Ibu (mevrouw)aangesproken. Rudie onze kamercleaner, grappenmaker en altijd vrolijk, heeft Geoff The Boss genoemd. De titel past ook goed bij hem... Rond een uur of negen staat er een lekker ontbijtje klaar. Gelukkig heb ik Beemsterkaas mee, want van al dat zoete broodbeleg worden mijn tanden niet blij van... Al vroeg in de (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Bakung Beach Resort

Bericht - 06 mei 2017 om 23:05 uur

Internetverbinding is bij Bakung Beach erg slecht. Ik doe mijn uiterste best om toch een verhaal op te zetten. We beginnen ons goed thuis te voelen, niet alleen qua temperatuur maar ook qua local volk, omgeving, de geuren, kleuren en wat er bij hoort. De verhalen die vroeger als klein kind, door mijn ouders zijn verteld geeft je nu het beeld hoe het vroeger was. De hoge klapperbomen, de verschillende bloeiende planten, waar ik de namen helaas niet van weet. Heb geen groene vingers...de gebouwen bestudeer ik ...de vormen en structuren. Indrukwekkend....beter dan uit een vakantieboekje of de foto's (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vlucht Amsterdam-Bali

Bericht - 05 mei 2017 om 09:44 uur

Hallo luitjes, Woensdag 3 mei om 01.15u zijn Zus, Wim en ik met de trein vertrokken naar Schiphol. Op de afgesprokken plek wachtte Geoff ons op, helaas nog niet in zijn Freek Vonk outfit...Zus en ik zijn erg benieuwd naar, wat hij allemaal heeft ingeslagen. De vlucht van de KL835 vertrok gelukkig op tijd, na een rit van 14 1/2 uurtjes en een tussenstop in Singapore kwamen wij op lokale tijd om 19.30u op Denpasar aan. Bij de douane stond een hele lange rij...ppppfff...wachten, wachten en wachten. We waren al verreist en zo moe..en Geoff zo dooffff door het vliegen. (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Voorbereiding dinsdag 2 mei 2017

Bericht - 02 mei 2017 om 23:44 uur

Het is alweer twee jaar geleden dat Zus en ik een bijzondere reis hebben gemaakt naar Bali, Java en Gili eilanden. Ik had nooit gedacht dat ik in een korte periode weer naar het land van mijn ouders zou gaan. Mag van geluk spreken dat ik dit ga beleven met Zus, Wim en mijn Bro, Geoffrey. Helaas had ons broertje Lefty ook graag mee gewild, maar ivm zijn werk kan hij niet mee. Vergeten doen wij hem niet, want in ons hart, gedachten en de Dengdeng Sapi-humor gaat hij met ons mee naar Gordel van Smaragd! De koffers zijn (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3