Avatar Anniek Doorman

Anniek Doorman

Momenteel is anniekdoorman bezig met de reis 3 maanden Rwanda!. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van anniekdoorman

Blijf op de hoogte van de reisblog van anniekdoorman door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Part of the Experience!

Bericht - 10 december 2018 om 13:32 uur

Hallo allemaal! 

Het is weer maandag en dat betekent tea time! Hier op de afdeling bij SNV is er elke maandagochtend om 10:00 uur thee, koffie en wat lokale hapjes. De countrydirector vertelt de updates van afgelopen week en komende week, zo kwam hij vandaag met een leuk nieuwtje dat er vrijdag een feest is (net als afgelopen vrijdag, waar ze hele lekkere tapas hadden hmmmm) en daarna gaat iedereen weer verder met zijn werk!
Verder is het niet alleen maandag vandaag maar ook het begin van week 6, en dat betekent dat we alweer op de helft zitten van dit buitenland avontuur. 

Ik moet (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie

Begin van week vier!

Bericht - 26 november 2018 om 15:20 uur

Hallo allemaal!

We zijn er weer en wat een leuke reacties op de andere blog! Week vier is zojuist begonnen en dat betekent dat we al bijna op een derde zitten, het gaat allemaal super snel! Buiten het feit dat het heel vet is om een project op te mogen zetten in Afrika is het voor mij persoonlijk toch vooral errrrug leuk om wat meer van een land en een cultuur te mogen ervaren! En zo geschiedde onze eerste weekendtrip naar Lake Burare.

Wat begon als een vaag plan waarbij het niet helemaal duidelijk was wat we konden verwachten, (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

3 maanden Rwanda!

Bericht - 14 november 2018 om 15:46 uur

Hallo lieve familie en anderen!

Ik dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om zoiets aan te maken zodat jullie een beetje op de hoogte kunnen blijven van wat ik allemaal uitspook hier ;) Dus bij deze mijn eerste blogje over afgelopen (bijna) twee weken!

Samen met Elaine en Jelle vertrekken wij 3 maanden naar Rwanda, Kigali toe! Ookwel bekend als het land van de duizend heuvelen, en dat heeft zo z'n voordeel want overal heb je een mooi uitzicht! Het nadeel: veel stijle hellingen lopen! 

We zijn hier voor onze minor International Entrepreneurship and Development. Afgelopen 2 maanden hebben wij dit project (...)

Lees verder


9 reactiesPlaats een reactie