Avatar Anniek

Anniek

Goed begin van 2019!

Bericht - 09 januari 2019 om 14:23 uur

Hallo allemaal en hallo 2019! Al is 2019 pas 9 dagen oud, ik kan wel zeggen dat ik het einde van 2018 en het begin van 2019 toch wel op een hele vette en bijzondere manier heb mogen doorbrengen. En wat was het leuk!!! Ik zal jullie even meenemen met mijn 2,5 week reis door Kenia!

Om maar bij het begin te beginnen wat iets minder soepel verliep; de vlucht naar Nairobi. Ik vloog in mijn eentje vanaf Kigali naar Nairobi waar ik door een vriendin van mij opgepikt zou worden. Doordat ik een werkvisum heb hier in Rwanda was mij (naar meerdere malen vragen) op het hart gedrukt dat ik (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Part of the Experience!

Bericht - 10 december 2018 om 13:32 uur

Hallo allemaal! 

Het is weer maandag en dat betekent tea time! Hier op de afdeling bij SNV is er elke maandagochtend om 10:00 uur thee, koffie en wat lokale hapjes. De countrydirector vertelt de updates van afgelopen week en komende week, zo kwam hij vandaag met een leuk nieuwtje dat er vrijdag een feest is (net als afgelopen vrijdag, waar ze hele lekkere tapas hadden hmmmm) en daarna gaat iedereen weer verder met zijn werk!
Verder is het niet alleen maandag vandaag maar ook het begin van week 6, en dat betekent dat we alweer op de helft zitten van dit buitenland avontuur. 

Ik moet (...)

Lees verder


8 reactiesPlaats een reactie

Begin van week vier!

Bericht - 26 november 2018 om 15:20 uur

Hallo allemaal!

We zijn er weer en wat een leuke reacties op de andere blog! Week vier is zojuist begonnen en dat betekent dat we al bijna op een derde zitten, het gaat allemaal super snel! Buiten het feit dat het heel vet is om een project op te mogen zetten in Afrika is het voor mij persoonlijk toch vooral errrrug leuk om wat meer van een land en een cultuur te mogen ervaren! En zo geschiedde onze eerste weekendtrip naar Lake Burare.

Wat begon als een vaag plan waarbij het niet helemaal duidelijk was wat we konden verwachten, (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

3 maanden Rwanda!

Bericht - 14 november 2018 om 15:46 uur

Hallo lieve familie en anderen!

Ik dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om zoiets aan te maken zodat jullie een beetje op de hoogte kunnen blijven van wat ik allemaal uitspook hier ;) Dus bij deze mijn eerste blogje over afgelopen (bijna) twee weken!

Samen met Elaine en Jelle vertrekken wij 3 maanden naar Rwanda, Kigali toe! Ookwel bekend als het land van de duizend heuvelen, en dat heeft zo z'n voordeel want overal heb je een mooi uitzicht! Het nadeel: veel stijle hellingen lopen! 

We zijn hier voor onze minor International Entrepreneurship and Development. Afgelopen 2 maanden hebben wij dit project (...)

Lees verder


9 reactiesPlaats een reactie