Avatar Amy

Amy

KLAAR

Bericht - 06 juli 2016 om 22:08 uur

NET M'N ALLERLAATSTE CIJFER BINNENGEKREGEN EN DIE HEB IK GEHAAAALD! IK HEB NU OFFICIEEL ALLES GEHAALD DIT SEMESTER!!! TIJD VOOR PISCO EN FEEST!!!
7 reactiesPlaats een reactie

DANCE DANCE DANCE

Bericht - 04 juli 2016 om 17:37 uur

I got that sunshine in my pocket
Got that good soul in my feet
I feel that hot blood in my body when it drops, ooh
I can't take my eyes up off it, moving so phenomenally
Room on lock the way we rock it, so don't stop

Letterlijk een minuut geleden heb ik dan eindelijk m'n laatste essay van dit semester ingeleverd!! Lees het bovenstaande stukje tekst met een leuk melodietje (toevallig die ene van Can't Stop The Feeling van Justin Timberlake) en stel je even een dansende Amy voor met het zonnetje dat door haar slaapkamerraam schijnt. Jaja zo zit ik nu!

Zo vrolijk (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

BICAMPEONES

Bericht - 28 juni 2016 om 15:43 uur

yo soy chilena
es un sentimiento
que no puedo parar
NI CARGANDO
Olé olé ola, olé olé ola
CHILE!

Bovenstaand riedeltje heb ik keihard staan meezingen op Plaza Ñuñoa nadat Chili Argentinië versloeg in de STRAFSCHOPPENSERIE (!! ik kreeg bijna een hartaanval bij elke penalty) met 4-2! Zelfs Messi miste! Helaas Vidal ook, hem noemen ze El Rey (de koning) omdat het de beste speler van het team is... Mee eens!!

De finale moest natuurlijk met vrienden gekeken worden. Met de halve finale was er in mijn gebouw een scherm geregeld dus ik ging er vanuit dat dit met de finale ook zou gebeuren. Ik had (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie

Río el Yeso

Bericht - 19 juni 2016 om 04:38 uur

HALLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! 
Hier weer een update van mij, duurde effe maar dan heb je ook wat! 

Het plan ontstond om op vrijdag (gisteren) naar de markten Patronato en een andere te gaan, om wat souvenirs te kopen en gewoon lekker rond te snuffelen. We eindigden op een inheemse markt met allemaal Mapuche dingen. Deze was naast de berg Santa Lucía, hier was ik nog nooit opgeweest en Laura en Joëlle wel dus ik dacht ja helaaaaas. Laura stelde echter voor om er toch op te gaan dus ik dacht YEAAAAHS! Joey ging een marktje op die aan de overkant was (onder een (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie

Las protestas

Bericht - 10 juni 2016 om 04:08 uur

Niet heel veel nieuws op educatief gebied... behalve dat ik nog steeds goeie cijfers haal maar dat is natuurlijk geen verrassing ghehe

Verder... "Las protestas"... Ze lopen echt uit de hand, ik kan me er zelfs boos om maken.

Hartstikke prima dat innemen van universiteitsgebouwen, zo kan ik langer slapen #winnings, maar met het vernielen van winkels, hoofdwegen en zelfs kerken (!!!) win je niks. Sommigen van die achterlijke studenten hebben vandaag een beeld van Jezus aan het kruis de Kerk uitgedragen en op de straat gegooid om het daarna te vernielen met o.a. straatstenen en stokken. Ook het schoppen van (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Famous LAS-er deel 2

Bericht - 02 juni 2016 om 20:01 uur

Zoals beloofd!

Chili in Chile


Geen woord van de titel is gelogen. Het is nu al een ervaring die je voor geen miljarden pesos zou willen missen, en dat terwijl we nu pas op 2,5 maand zitten. Van het ontmoeten van profvoetballers tot filmsterren, van een potje prut op de lokale markt eten tot het beste portie rijst met maïs, kip en aardappels drie tenten verderop: je maakt het hier allemaal mee. De gastgezinnen laten je de cultuur van Chili proeven en soms nog wel van het buurland ook (Peruviaans gerecht o.i.d.). Verder stimuleren ze je om het land te zien (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Famous LAS-er

Bericht - 01 juni 2016 om 23:49 uur

Jaaaaa hier ben ik weer! Op het moment zit ik in de les (Arte latinoamericano) en heb ik net een zenuwslopende presentatie achter de rug (overdrijven tot de max). Ik was wel erg zenuwachtig, maar t hielp dat er maar 5 chilenen waren van de 40 door de protesten die op het moment bezig zijn. Over deze protesten: er worden zelfs gebouwen ingenomen... Ons contactpersoon van de uni hier heeft ons gemaild dat voor ons als uitwisselingsstudenten álles doorgaat en dat we verplicht zijn om te gaan, maar dat de chilenen zelf mogen beslissen of ze gaan protesteren of naar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Pedro de Atacama

Bericht - 20 mei 2016 om 04:56 uur

Hey hallo!
Alvast excuses dat ik niet meteen nadat ik terugkwam heb geschreven... Ben aantal dagen ziek geweest door het water/eten in de woestijn (gokje). Maar vanavond is m'n laatste avond qua medicijnen dus daarna ben ik weer helemaal het feestbeest!

Over de woestijn... in 1 woord: zanderig. Ik heb echt nog nooit zoveel zand en stenen bij elkaar gezien... Gaf wel een magisch effect! Het leek af en toe echt alsof je in de middle of nowhere stond, terwijl 200m verder gewoon je tourbus stond. Heb voor iedereen ook een zandkorrel meegenomen (lees: voor heel Leiderdorp) aangezien Woestijn 2.0 in (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Reizen

Bericht - 12 mei 2016 om 01:22 uur

Hey hallo! Weer een tijd geleden dat ik heb geschreven...

Wat is er gebeurd? M'N VERJAAAARDAAAAAAAG

't was zoooo gaaf! Het was 1 grote mix van mensen: Amerikanen, Chilenen en Hollanders. Bierpong, muziek en gezelligheid... en uiteindelijk natuurlijk naar de club! Heb echt een prachtverjaardag gehad, mede dankzij het prachtpakket uit Nederland! Ook kwamen Paloma en Jaime (m'n gastouders)  aan met een lekkere Duitse appeltaart met een kaars erop die ik moest uitblazen hahaha
Iedereen die er aan mee heeft geholpen, echt super bedankt! Vond het  verschrikkelijk moeilijk om er 4 dagen naar te moeten kijken maar het was het allemaal waard (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie

Online

Bericht - 27 april 2016 om 21:29 uur

"Wat voor een dag is het vandaag?"
"Jezus Amy 't is woensdag, ben je weer lam ofzo?"
"FOUT!!! HET IS KONINGSDAAAAAAAG!!!"

Jaja zo liep deze Hollandse fanaat vandaag door het pittoreske stadje Santiago de Chile in haar oranje Heineken shirt te shinen! Iemand reed zelfs bijna de stoep op omdat 'ie dacht dat de Jostiband een lid kwijt was geraakt: ik liep te dansen over straat met Hollandse muziek in m'n oren...

Maarja genoeg over vandaag: vanavond gaan we stappen en laten we die gekke Chilenen hier is zien hoe Hollanders het enige echte feest vieren.

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben gemerkt (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4