Avatar voea ahirt

voea ahirt

Al-Nassr FC lijdt tweede opeenvolgende nederlaag

Bericht - 08 maart 2024 om 08:35 uur

In de 23e ronde van het Saudi Professional League-seizoen 2023-2024, die enkele uren geleden eindigde, stond Al-Nassr thuis tegenover Al-Braide Pioneer. Echter, het resultaat van de wedstrijd was niet zoals verwacht door het publiek. Het was niet de club waar Cristiano Ronaldo speelt die zegevierde, maar Al-Braide Pioneer versloeg Al-Nassr met 3-1, waardoor Al-Nassr zijn tweede opeenvolgende nederlaag leed Goedkope Voetbaltenue.In de eerste helft van de wedstrijd opende Bokawi de score in de 18e minuut door een schot te lossen en te scoren, waardoor Al-Braide Pioneer de leiding nam. Cristiano Ronaldo, niet bereid om achter te blijven, (...)